- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Cnm progestorene baktırdin mi hiçEvet folikasit kullandım sadece
Baktırmadım .. bugün diğer tahlil sonuçlarımı aldım kan ve demir düşük çıktı her zamanki gibi 3 ay sonra takviye yapcaz dedi doktor ..Cnm progestorene baktırdin mi hiç
Hayırlısı olsun inşallahAyyy çok güzell bende heycanlandım şuann bugun 10cu günüm haftaya herelde trasfer olur:)
Kızlar merhaba, transfer sonrası birkaç gün yatıp dinlenmek mi gerekiyor? Ben ertesi gün işe günlük hayatıma dönerim diye düşünmüştümBende ilk 2 gün eşimle evde kalıp sonra kendimi çok yormadan normal yaşantıma dönmek istiyorum ailemde onlarda kalmamı istiyor ama demekki tek olunca da bu iş oluyor :)
Doktorlar gerek yok diyor ben kendimi öyle rahat hissedeceğim diye öyle dedim :)Kızlar merhaba, transfer sonrası birkaç gün yatıp dinlenmek mi gerekiyor? Ben ertesi gün işe günlük hayatıma dönerim diye düşünmüştüm
Kızlar merhaba, transfer sonrası birkaç gün yatıp dinlenmek mi gerekiyor? Ben ertesi gün işe günlük hayatıma dönerim diye düşünmüştüm
Öyle yapınca ısrarla kendi doktorumu istiyorum dersen verirler :)Kızlar Çarşamba günü randevumu yücel beye vermişler. Şimdiye kadar hep emre beyle devam etmiştik. Neye göre değişiyor, nasıl belirliyorlar biliyor musunuz?
canım haftada 2 gün izin kulanıyorlar ya ona denk gelmiştir ya da işlemdedir emre bey ondandır banada yücel bey emre bey gönül hanım üçü birlikte baktı için rahat olsun hepsi birbirlerinden iyi dr larKızlar Çarşamba günü randevumu yücel beye vermişler. Şimdiye kadar hep emre beyle devam etmiştik. Neye göre değişiyor, nasıl belirliyorlar biliyor musunuz?
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirir inşallah.Kızlar keseyi gördüm şükür, doktor kese çok iyi bir yerde, yolk keseside oluşmuş dedi. Haftaya tekrar kalp atışı için gidecegim inş
3 gün diye hatırlıyorumHanımlar bir şey daha soracağım. Cuma günü tahminen opu olacak. Eşimin cinsel perhiziyle ilgili bir şey söylenmedi. Kaç gün önce olması gerekiyor. Bilginiz var mı?
Benim 17.güne denk geliyorNaturel siklusta trasfer kaçıncı günde yapılıyor arkadaşlar
Canım verdikleri kitapçıkta 3-4 gün yazıyor. Kaç yumurtan gelişti? İnş hayırlı olurHanımlar bir şey daha soracağım. Cuma günü tahminen opu olacak. Eşimin cinsel perhiziyle ilgili bir şey söylenmedi. Kaç gün önce olması gerekiyor. Bilginiz var mı?
Benim ilaçlı oldu istanbul dışanda olduğum için. Adetin ikinci günü gittim. Doktora durumu anlattım. Doktor ultrasonla baktı raporunu yazdı. Bende merkeze gönderdim. daha sonra aynı şekil adetin onuncu günü (ben mecburen 7. gün gitmiştim ) eahim kalınlığı yumurta ölçümleri yapıldı. Rapor yazıldı merkeze gönderdim. Ben gönderdikten üç beş saat sonra dönüldü. Daha sonra ne ilaç kullanacaksam söylendi. transfer günüm bildirildi. Geldim transferden önce merkezde herhangi bir şey yapılmadı. transfer oldum. iki gün kaldım üçüncü gün döndüm. ben kan tahlili falan yaptırmamıştım. istemedikleri için. Hakkınızda hayırlısu olsun inşallah pozitip sonuçlarınız olurIyi geceler arkadaşlar transfer hazırlığına şehir dışında uzaktan takip ettiren arkadaşlar (ilacli olacak) tam olarak nasil isledi prosedürünüz usg rappru ve kan tahlili sonuclarinizi yolladiginizda size ne ladar surede dönüş yaptılar ? Ve en son kontrole merkeze cagirdilar mi nasil oldu yardimci olursaniz cok sevinirim
Bnde 6.gn öğrendm cnm transfer gnünü saymazsak 5.gün diyeblrm 32çıkmştı ilk tahlilim ama malesef dşük yaptm inşallah senin sağlıkla devam ederKızlar iyi geceler benim bugün transferimin 6.günü bugün evde gebelik testi yaptım veeee 2’side pozitif yarın kan vermeyi düşünüyorum normalde 9.gün kan vericektim ama dayanamadım bu kadar erken pozitifi gören oldumu?
Kızlar iyi geceler benim bugün transferimin 6.günü bugün evde gebelik testi yaptım veeee 2’side pozitif yarın kan vermeyi düşünüyorum normalde 9.gün kan vericektim ama dayanamadım bu kadar erken pozitifi gören oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?