Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok teşekkür ederim. Bana e2 ve prpgesteronda baktir dedi emre bey benimki biraz karışık belki ondan istemistir.

Hanımlar bir şey daha soracağım. Cuma günü tahminen opu olacak. Eşimin cinsel perhiziyle ilgili bir şey söylenmedi. Kaç gün önce olması gerekiyor. Bilginiz var mı?
3-5 gün arası cnm buğünden itibaren ilişkıye girmeyin :)

maşallah allah tamamına erdirsin inşallah.
ben de 7. gün sabahı yaptırmıştım kan testini 80-85 falan çıkmıştı.
Bende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?

Bende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?

ben 9. gün ve 11. ya da 13. ( hatırlamıyorum tam) gün yaptırdım. hepsinin değerlerini mail attım. zaten 9. günü memorialda yaptırmıştım. sonuncuyu yaptırdığımda bunu yaptırmanıza gerek yoktu 2 test yeterli demişlerdi.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah :)

Anladım canım benimde sonuç 4 gibi çıkıcakmış bekliyorum fakat bişey sorucam benn çatlatma iğnesi olmuştum muhtemelen sizde olmuşsunuzdur bunun etkisi gitmiştir dimi bugün çatlatma iğnesinin 13.günü

Kızlar çatlatma iğnesin etkisi ne kadar sürer benim bugün 13.günüm etkisi kalmamıştır heralde dimi? Kan verdim ya şüphede kaldım

evet ben de olmuştum. naturel transferdi ama tabii çatlatma olmuştum. iğneden 6 gün sonra transfer olmuştu.
merak etme geçmiştir onun etkisi.

Gözün aydın cnm inşallah kanda da pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…