Cok teşekkür ederim. Bana e2 ve prpgesteronda baktir dedi emre bey benimki biraz karışık belki ondan istemistir.Benim ilaçlı oldu istanbul dışanda olduğum için. Adetin ikinci günü gittim. Doktora durumu anlattım. Doktor ultrasonla baktı raporunu yazdı. Bende merkeze gönderdim. daha sonra aynı şekil adetin onuncu günü (ben mecburen 7. gün gitmiştim ) eahim kalınlığı yumurta ölçümleri yapıldı. Rapor yazıldı merkeze gönderdim. Ben gönderdikten üç beş saat sonra dönüldü. Daha sonra ne ilaç kullanacaksam söylendi. transfer günüm bildirildi. Geldim transferden önce merkezde herhangi bir şey yapılmadı. transfer oldum. iki gün kaldım üçüncü gün döndüm. ben kan tahlili falan yaptırmamıştım. istemedikleri için. Hakkınızda hayırlısu olsun inşallah pozitip sonuçlarınız olur
3-5 gün arası cnm buğünden itibaren ilişkıye girmeyin :)Hanımlar bir şey daha soracağım. Cuma günü tahminen opu olacak. Eşimin cinsel perhiziyle ilgili bir şey söylenmedi. Kaç gün önce olması gerekiyor. Bilginiz var mı?
Benim trasnfer gününü saymazsak 7.günüm bugün inş.Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sanada canımBnde 6.gn öğrendm cnm transfer gnünü saymazsak 5.gün diyeblrm 32çıkmştı ilk tahlilim ama malesef dşük yaptm inşallah senin sağlıkla devam eder
Bende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?maşallah allah tamamına erdirsin inşallah.
ben de 7. gün sabahı yaptırmıştım kan testini 80-85 falan çıkmıştı.
cnm güzel haberlerini beklıyoruz :)Bende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?
Canım hayırlı olsun inşallah kan sonucun da güzel çıkar ve ikiye katlanırBende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?
Bende birazdan kan vermeye gidicem canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin peki daha sonra 9.günde kan verdin mi? Yoksa 7.gün kan tahlili yaptırıp hastaneyemi bildirdin canım?
Anladım canım benimde sonuç 4 gibi çıkıcakmış bekliyorum fakat bişey sorucam benn çatlatma iğnesi olmuştum muhtemelen sizde olmuşsunuzdur bunun etkisi gitmiştir dimi bugün çatlatma iğnesinin 13.günüben 9. gün ve 11. ya da 13. ( hatırlamıyorum tam) gün yaptırdım. hepsinin değerlerini mail attım. zaten 9. günü memorialda yaptırmıştım. sonuncuyu yaptırdığımda bunu yaptırmanıza gerek yoktu 2 test yeterli demişlerdi.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah :)
gitmiştir cnm 10 gün sonra etkısı gidiyorAnladım canım benimde sonuç 4 gibi çıkıcakmış bekliyorum fakat bişey sorucam benn çatlatma iğnesi olmuştum muhtemelen sizde olmuşsunuzdur bunun etkisi gitmiştir dimi bugün çatlatma iğnesinin 13.günü
Ayyy içime su serptin kuzummm bugün 13.günüm dün test yapmıştım negatif olsa idrarda çıkmazdı dimigitmiştir cnm 10 gün sonra etkısı gidiyor
cnm ilk kanda çıkar senınki idrarde çıkmışsa kan da kesin çıkar... ben hiç idrar testi yapmadım direk kan vermiştimAyyy içime su serptin kuzummm bugün 13.günüm dün test yapmıştım negatif olsa idrarda çıkmazdı dimi
Anladım canım benimde sonuç 4 gibi çıkıcakmış bekliyorum fakat bişey sorucam benn çatlatma iğnesi olmuştum muhtemelen sizde olmuşsunuzdur bunun etkisi gitmiştir dimi bugün çatlatma iğnesinin 13.günü
Ayyy kızlarrr Allah razı olsun sizden rahatladım vallacnm ilk kanda çıkar senınki idrarde çıkmışsa kan da kesin çıkar... ben hiç idrar testi yapmadım direk kan vermiştim
Allah razı olsun canım rahatlattınız benievet ben de olmuştum. naturel transferdi ama tabii çatlatma olmuştum. iğneden 6 gün sonra transfer olmuştu.
merak etme geçmiştir onun etkisi.
Gözün aydın cnm inşallah kanda da pozitifi görürsünKızlar iyi geceler benim bugün transferimin 6.günü bugün evde gebelik testi yaptım veeee 2’side pozitif yarın kan vermeyi düşünüyorum normalde 9.gün kan vericektim ama dayanamadım bu kadar erken pozitifi gören oldumu?
süper cnm gözün aydın inşallah kalp seslerini de duyarsın pıtırcığınınKızlar keseyi gördüm şükür, doktor kese çok iyi bir yerde, yolk keseside oluşmuş dedi. Haftaya tekrar kalp atışı için gidecegim inş
amin cnm darısı isteyen herkesin başına :)süper cnm gözün aydın inşallah kalp seslerini de duyarsın pıtırcığının
Kızlar bende ovitrelle vuruldum test gününü o iğneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?