Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaaa işte aradığım kişi:) ben de öyle iğnelerle devam ediyorum. Sen ne zaman başladın tedaviye? Sıkıntı neydi, ilaç dozun ne biraz bilgi verebilir misin canım:)

Fsh yüksek bende. 4 yıl önceki tedaviden bir çocuğum var çok şükür. Sonra doğal yolla hamile kaldım ama düştü. Aşılama denedik olmadı. Kalktık geldik yine memoriale. 225 kullandım hep. Cumartesi yumurtalar toplanacak sanırım. Yücel beydeydi bugün randevum. O da pozitif biriymiş sevdim.

denizcim siyah turp al başından bir delik aç o delikten çam balı ya da güvendiğin bir markadan bal al içine doldur. o aşağıdan akıcak bir kaba koy. o akan balı ye günde 3 kere bir günde geçer.
Bugün yapsam olur mu yarın transfer var :)

canım ablamın oğlunun astım ve bronşiti var her öksürük krizlerine girdiğinde bunu yapardı hemen toparlardı yeğenim. bi yan etkisi olmadı bala alerjin yoksa bi sıkıntı olmayacaktır. şimdiden yaprsan akşama ancak akar yersin bi tatlı kaşığı bide sabah yersin rahatlatır bence. ama başka bilgisi olan arkadaş varsa onlarda görüş bildirsinler :) google amcaya bir soralım bunu :)

googleda da şöyle yazıyor.
  • Turp’un kapağını kesin , içini kaşık veya bıçakla veya oyucu ile oyun içindeki oyduğunuz parçaları salatanıza koyabilir veya diş eti için çiğneyebilirsiniz atmayalım.
  • Turpu oyduğumuz yere bal veya toz şeker koyup kestiğimiz kapağını üstüne kapatıp bir gece bekletelim
  • Suyu çıkınca çocuğumuza çıkan suyunu verelim turpu atmayalım içine tekrar bal veya toz şeker koyup akşam tekrar biriken suyu vererek günde iki defa bu şekilde kullanalım ,
  • 7 gün boyunca anlatılan şekilde uyguladığınız kürden çok güzel sonuçlar alacaksınız.

Transfer olunca da yesem bişey olmaz herhalde:)

Kızlar memorialda tüp bebeğe yeni başlayan kimse yok mu? Hergün takip ediyorum bu sayfayı ama genelde herkes transfer aşamasında, inş hayırlısıyla ben de o aşamaya gelirim
merhaba, zaten başlıyorum dediğin anda senin ilaçlarını, muayene tarihlerini vs smslerle yönlendiriyorlar. ilk önce 3 günde bir randevu veriyorlar. süreç anladığım kadarıyla kişiye bağlı olarak değişiyor. 11 şubatta başlamıştım ben reglin 2. günü bugüne kadar hormon iğneleri ile geldim. bugün mesajı bekliyorum işte çatlatma iğnesi mi yoksa 1 gün daha hormon mu buna karar verilecek. iğneden sonra ki 2. gün yumurta toplama yapılıyor. ben nasıl geçti anlamadım doğrusu :) belki cumaya ben de hem toplama hem transfer aynı gün olabilirim. bakacaklar.

Ben varım Cnm 2. Tedavim Memorialde dondurulmuş embriyom olmadı için sil baştan başladı ilk iğnemi bugün yaptım
merhaba, senin 1. tedavi ile 2. tedavin arasında ne kadar zaman var acaba? büyük ihtimalle bende de dondurmak içi yumurta kalmayabilir dedi semra hanım. merak ediyorum eğer ilk tedavim olumlu sonuçlanmazsa ne kadar beklemem gerekir?

arkadaşlar ilaç fiyatları yüksek olanlar için yazıyorum, okmeydanı hastanesi otobüs durağının hemen arkasındaki eczanede fiyatlar nispeten uygun. sanırım pazartesi zam geldi tüm ilaçlara. 260'tan 280'e çıkmıştı gonal f diye biliyorum. çevrenizdeki eczaneleri arayıp hem fiyat sorup hem de eczanede yoksa getirtebiliyorsunuz. 460 fiyat çeken eczaneleri de allaha havale ediyorum. bizlerin durumunu kullanan tüccarlar...

Ben 3 ay sonra tekrar başladım öyle bir süre vermedi Cnm

Benim herşeyim panik doğurunca memorial kurban keser benden kurtuldular diye :) inş sağ salim doğsunlar da vardım böyle olalım :))

Arkadaşlar trasfere hazırlanıyorum 13 cü günüm yarın konturol var pazartesi günü biraz rüzgar da kaldık. Akşamda sırtım agırdı birde göhsümün ortası yemek borusu gibi gelıyor bana akşam agrı girdi çok dayanamadık acile gittik şeker hapıyla folık asit kullanıyorum doktor dediki mide koruyucu kullanmadın için acı agrı olabilir dedi ama bana mantıklı gelmedi akşam igne yaptılat mide koruyucu ilaç verdi içmedim bugun iş yeri hekiminle görüştüm reflü olabilir dedi nefes alırken su içerken göhsümün arsında bogazımdan aşada acı var ya napım sizce morelim bozuldu

Benim herşeyim panik doğurunca memorial kurban keser benden kurtuldular diye :) inş sağ salim doğsunlar da vardım böyle olalım :))
aynen canım benim az kaldı güzel günlerimize sen git bende geliyorum arkandan :) ve buradaki tüm arkadaşlarımız yoldaşlarımız biyesilbikahve, jalapenoo ve bekleyen emek veren tüm arkadaşlar bu grupta başka şeyleri güzel şeyleri konuşmaya başlayalım inşallah.

Amin amin inşAllah heyecan bastı beni :) hâlâ aramadılar yarın transfer var ama

Amin amin inşAllah heyecan bastı beni :) hâlâ aramadılar yarın transfer var ama
BU ARALAR MERKEZ ÇOK YOĞUN SANIRIM ya hep bi geç dönüş ama ararlar bence 5 gibi falan zaten öğleden sonra oluyo dimi transferle genelde. senin bu transfer pgt'li yine dimi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…