Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar doktorum bugün mide bulantısı için dramamine hap verdi merkezi arayıp sorayım mı içsem bişey olur mu ki
Aman sakın canım ya ben onu otobüs tutuyo diye içiyordum bi gün yolculukta bayılıyordum az daha o günden beri asla içmiyorum çok fazla yan etkisi var

Aman sakın canım ya ben onu otobüs tutuyo diye içiyordum bi gün yolculukta bayılıyordum az daha o günden beri asla içmiyorum çok fazla yan etkisi var
Hapı hala içmedim canım bu sabah iyice kötü oldum ve kusmalar başladı Allah yardımcımız olsun zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

BU ARALAR MERKEZ ÇOK YOĞUN SANIRIM ya hep bi geç dönüş ama ararlar bence 5 gibi falan zaten öğleden sonra oluyo dimi transferle genelde. senin bu transfer pgt'li yine dimi canım ?
İlk transferde öğlen 12de aramışlardı evet cnm pgtli bu da

Hapı hala içmedim canım bu sabah iyice kötü oldum ve kusmalar başladı Allah yardımcımız olsun zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Canım benim ya hayatta en çok korktuğum şey bulantı ama hamile kalınca farklı hoş gelir diye düşünüyorum:) Rabbim hayırlı şifalar versin neler iyi gelir acaba doğal yollardan araştırdın mı inşâAllah çabucak geçer bulantı çok zor ben dr mide problemi çok yaşıyorum çantamda muhakkak metpamid olur ya da yatağımın başında çok açık limonlu şekerli çay çok iyi geliyor peynir ekmekle ye mideni çok yorma

Bende transfer için ne zaman geleyim dedim yücel beye ameliyat raporumu istedi ona göre karar verecekmiş

aa sende de mi aynı ağrı oldu. iğneleri yaptıktan sonra bende de göğüs ağrısı oldu. böyle kemik ağrısı gibi tam göğsümün ortasında. ve geçmiyor bir türlü. iğneleri akşam yapıyorum ağrı da iğelerden 1-2 saat sonra başlayıp bazen gece boyu devam ediyordu. 2 veya 3 gün böyle oldum şimdi geçti ama.

Ben şuan igne yapmıyorum ama naturel siklus yöntemiyle hazırlanıyorum canım

hayırlı olsun bozulmadan çözülür merak etme onlar bu konuda çok profesyonel kaçıncı gün embriyosuydu inş. sımsıkı tutunur sana
İnşallah cnm 5.gün embriyosu şu hemşirelerin tavırları yüzünden strese girdim ya inş bana sağlıkla evlat olurda bi daha onları görmem inan enerjimi çökerttiler

İnşallah cnm 5.gün embriyosu şu hemşirelerin tavırları yüzünden strese girdim ya inş bana sağlıkla evlat olurda bi daha onları görmem inan enerjimi çökerttiler
düşünme canım onları bir çok olumsuzluk yaşıyoruz malesef ama sen bebişe odaklan ... inş herşey çok güzel olur

Kızlar memorialda tüp bebeğe yeni başlayan kimse yok mu? Hergün takip ediyorum bu sayfayı ama genelde herkes transfer aşamasında, inş hayırlısıyla ben de o aşamaya gelirim
Canım benim yumurtalar toplandı pgtye gitti cok şükür sağlıklı gelenler donduruldu simdi regl olmayı bekliyorum histeroskopi olucam rahim icine bakacaklar sonraki reglde transfer insallah. Sen ne asamadasın?

kızlar memorial da transfer sonrası kan testi ücretli mi yada kan testinden sonra gittiğimiz (inş. hayırlısıyla ) muayene kese görmek için paketin içine dahil değil değil mi bilen yazabilir mi acaba

Canım benim yumurtalar toplandı pgtye gitti cok şükür sağlıklı gelenler donduruldu simdi regl olmayı bekliyorum histeroskopi olucam rahim icine bakacaklar sonraki reglde transfer insallah. Sen ne asamadasın?
düşünme canım onları bir çok olumsuzluk yaşıyoruz malesef ama sen bebişe odaklan ... inş herşey çok güzel olur
Yarın transfer olcam inşAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…