- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Dualarım seninle canım insallah bebisin sağlıkla tutunurda sana evlat olur.Yarın transfer olcam inşAllah cnm
Amin amin inşAllah Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin gönlündekini bizimkinideDualarım seninle canım insallah bebisin sağlıkla tutunurda sana evlat olur.
Okuduğum kadarıyla herkese öyle diyolar tatlım rahat ol lütfen bugün güzelcr ye iç duş al dua oku yat uyu güzelce3.5 gibi gel dediler herkese aynı şeyi diyorlardır dmi
Şu an daha az paniğim dediğin gibi duşumu alcam dua mi edicem yarın inş biticek bu imtihan diye dua edeceğim hem kendim için hem isteyen herkes içinOkuduğum kadarıyla herkese öyle diyolar tatlım rahat ol lütfen bugün güzelcr ye iç duş al dua oku yat uyu güzelce
Canım ben daha yeni başladım, geçen perşembe iğnelere başladım 1 hafta olacak yarın sabah da kontrolüm var. Daha önce bir aşılama oldu negatif, bana da eğer kısmet olursa dondurulmuştan transfer dediler. Pgt yi bana söyledi emre bey ama ilk seferde yaptırmak gerekli mi bilemedim?Canım benim yumurtalar toplandı pgtye gitti cok şükür sağlıklı gelenler donduruldu simdi regl olmayı bekliyorum histeroskopi olucam rahim icine bakacaklar sonraki reglde transfer insallah. Sen ne asamadasın?
Ay hadi inşâAllah canım benim bişey olmaz Allah'ın izniyle inşâAllah içini ferah tutTransfer için yarın çözeceklermiş inş transfer olurum embriyom bozulmadan çözülürse
İnş cnn :)Ay hadi inşâAllah canım benim bişey olmaz Allah'ın izniyle inşâAllah içini ferah tut
Ben ilk muayenemi semra hnm eşliğinde fulya hnmla olmuştum o zamanda pozitif elektrik almıştım detaycı biri bayağı soru sormuştu, transfer öncesi muayenesi için bugün tekrar muayene oldum ben memnunum pgt ye giden embriyomla ilgili de bizzat arayıp bilgi vermişti için rahat olsun cnm hepsi iyi drların zaten tüm bilgiler semra hnma gidiyor tedavilere birlikte karar veriyoarlarKizlar fulya hanima muayne olan varmi nasil biri ilk defa ben ona muayne olucam gonul hanimin butun randevulari doluymus
Zencefili soyup çiğ çiğ yemeye denedin mi cnm boğazı yaktıkça mikroplar ölüyor bikaç ısıtık yemeye çalış ballı limonlu ılık su iç bol c vit al geçmiş olsunKızlar 2 gün sonra transferim var ama öksürüğüm geçmedi bi türlü her yolu denedim napsam bilmiyorum
İnşallah canım benim bebişimizi kap gel :)Şu an daha az paniğim dediğin gibi duşumu alcam dua mi edicem yarın inş biticek bu imtihan diye dua edeceğim hem kendim için hem isteyen herkes için
Teşekkür ederim cnm sıcak şeyler içiyorum aslında kuru öksürük ciğerden gelmiyorZencefili soyup çiğ çiğ yemeye denedin mi cnm boğazı yaktıkça mikroplar ölüyor bikaç ısıtık yemeye çalış ballı limonlu ılık su iç bol c vit al geçmiş olsun
İnşallah herşey güzel olucak cnm emin ellerdeyiz için ferah olsun öksürük hapşırık merdiven çıkmak gibi şeyler transfer sonrası sorun olmuyormuş bikaç yerde okumuştum bunu güzel haberlerini bekliyoruz yarın ola hayrolaŞu an daha az paniğim dediğin gibi duşumu alcam dua mi edicem yarın inş biticek bu imtihan diye dua edeceğim hem kendim için hem isteyen herkes için
Kapıp gelicem inş :)İnşallah canım benim bebişimizi kap gel :)
İlk transferime göre daha sakinim Allah ol derse napsak olucak bunu biliyoruz ama uygulamaya gelince evhamlar bırakmıyor insanıİnşallah herşey güzel olucak cnm emin ellerdeyiz için ferah olsun öksürük hapşırık merdiven çıkmak gibi şeyler transfer sonrası sorun olmuyormuş bikaç yerde okumuştum bunu güzel haberlerini bekliyoruz yarın ola hayrola
haklısın cnm evham için günde 20kere el vedüd oku iyi geldiğini hissedeceksin insana bi sakinlik geliyorİlk transferime göre daha sakinim Allah ol derse napsak olucak bunu biliyoruz ama uygulamaya gelince evhamlar bırakmıyor insanı
Teşekkür ederim bugünden itibaren denicem:)haklısın cnm evham için günde 20kere el vedüd oku iyi geldiğini hissedeceksin insana bi sakinlik geliyor
Anladım canım benim durumum farklı semra hoca kan testinden 10 gün sonra vajinal ultrasonla kese görülmesini istedi çünkü daha önce ben dış gebelik geçirdim o yüzden erken gidicem ama anlamadım sen 12 gün sonramı gittin yoksa 12.günmü?cnm ben test yaptıktan 12 sonra gittim keseyi gördüm... pazartesi günü de kalp atışı için çağırdı doktor , oda 19. güne denk gelıyor... zaten memorilde test yaptıktan 3 hafta sonra kese ve kalp atışı için ilk kontrole gidebilirsiniz demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?