Umut Bey e danıştık canım. Bende çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamak da. Son gün eşim aradı. Umut Bey ile görüştü biz çok kararsızız dedi o da bence 4-5 tane gönderin dedi. Biz de 4 tane gönderelim dedik. Daha ödeme yapmadık çünkü sağlıksız çıkanlar için dondurma parası almıyorlar. Pgt sonucunda kaç tane dondurulacaksa o kadar para alacaklardı. Daha isteyen olmadı. gerçi dün söylediler sonucu bu hafta isteyebilirler sanırım. Ben dinlenme aşamasındayım. İlk adetimi oldum. Diğer adet ile transfer süreci başlayabilir ama 2 embriyo sağlıksız çıkınca bayağı etkilendim. Biraz daha erteleyebilirim. Çünkü pgt de her sorun görünmüyor. Korkuyorum açıkcası.Canım merhaba çok teşekkürler bilgilendirmen için. Benim 12 yumurtam toplandı, 12si döllendi, 10u iyi kalite dediler bugün. Birinin büyümesi durmuş, diğeri de orta kalite muhtemelen o da gelişmez dedi embriyolog. Embriyo başına 300 dolar demişlerdi, bir tane yollamak az gibi geliyor fakat 3-4 tane de oldukça külfetli olacak. Sen sayıyı neye göre belirlemiştin. Bana ve eşime genetik test yapılmadı. Ödemeyi hangi aşamada yapmıştın? Transferin gerçekleşti mi? Çok sordum kusura bakma
Hatırlıyorum Mustafa Acet den :) bu sayfayı da sürekli takip ediyorum zaten, pek yazmamıştım ama dün sonuç gelince herkesi uyarmak istedim. Senin adına çookk sevindim. Darısı başımıza artık :)Cnm merhaba hatırladın mı beni? Bende şişli memorialde tedavi gördüm ve hamileyim şu an pgt yapılmadı bana. İnş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Evet canm bahsetmştm burda. Sırf oyuzdn acele ettk annem torununu görsün. Onu gördüğünde kucagına aldgnda hastalıgının geçicegini düşünüyordum. Ama olmadı. Onun hep yanmzda oldgnu düşünerek tesellı oluyorm. Belkıde dünyada en çok istedgi şey torununu göreblmekti. Şmdi kızım onun aldıgı oyuncaklarla ve aldıgı kıyafetlerle büyüyo. Hayallerımız gerçek olmadı.inşallah Rabbm kmseye evlatszzlkla imtihan etmesın. Kımsenn kucagı boş kalmasın inşallah. Dünyada hiç birşy tam olmuyo. Ben bı çocugm olsn dıye uğraştm sonunda oldu ama annemı kaybettm. Hep bişeylerımız eksık. Oyuzden bnce çocugmz olmasada hayatmızın kıymetni bılıp yaşamak lazım. Tabı kmse kaybetmeden kıymet anlamıyo malesefBaşın sağolsun canım, annenin rahatsızlığını da hatırlıyorum.
İnşallah daha da iyi olursunuz güzel günler yaşarsınız.
Biz de ugraşmaya devam ediyoruz, inşallah kucağımıza almaya az bir vakit kalmıştır..
Aa yapma yav. Yarın aradıklarında söyliyim, gelin form imzalayın derlerse hemen gideriz. Saol canım tesekkürlerBence ilk görüşmende söyle canım ne olur ne olmaz. Ben opu ya girmeden pgt istediğime dair form imzalattılar. Belki form için bir daha çağırırlar ama hiç önemli değil kesin git ne yapılması gerekiyorsa yap derim.
Yok 2 adet sonra yapılcak canımBenim de
Benim de 12 ydi:) hadi hayırlısı taze transfer mi olacak?
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ikimiz de :)Benim de öyle pcos dan dolayı kısmet olursa transferlerimiz aynı zamanlara denk gelicek:)
Allah razı oldun canım inşallah uyuyabilirim bu gece:)Cnm dualarımız seninle olucak inş
Sen onu düşünme bence kötümdüşünme inşallaj hayırlısıyla kucagına alacan canınYani tamam ama sonuçta embriyo transfer ediliyo nasıl bebek oluşmuyo ki mantıklı gelmiyo bana
Bende hala adet olmadım. Yarın 4. Gün gecikeli. Opudan sonraki ikinci adetim olacak bu. Sizin ne?Bende adet olamıyorum hala sabah lekelenme oldu ama daha da gelen guden yok acaba söktürücü alsam bişey olmaz değilmi kızlar
Şuan aynı durumdayım canım. Opudan sonraki 2.adetim olacak hala olmadım. Ne kadar gecikmişti senin hatırlıyor musun?benim ilk adetim normal olmuştu da 2. gecikmişti die hatırlıyorum.
Şuan aynı durumdayım canım. Opudan sonraki 2.adetim olacak hala olmadım. Ne kadar gecikmişti senin hatırlıyor musun?
Anladım canım ohh be mantıklı bir açıklama okudum nettede bakındım o kadar sadece boş gebeliğim bebeğin olmadığı falan yazıyodu tşeekkür ederim canım :)Hucreler bolunurken bebegi olusturacak hucreler gorevini yerine getiremiyor ve embriyo oluşmuyor yani en basta transfer edilen bir hucre topu bunlar belli surelerde bolunuyorlar once iki ayri tabakaya ayrilmalari geriyor biri keseyi ve plesantayi meydana getirecek diger tabakada bebegi meydana getirecek iste burada isler degisiyor.
Ay inşaAllah canım inşaAllah p.tesç randevum var çok heycanlıyımSen onu düşünme bence kötümdüşünme inşallaj hayırlısıyla kucagına alacan canın
Bide canım mol gebelik farklı bişey Allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı eylesin kucağımıza almak nasip olsunKese olupta içinde bebek yok diye duymuştum mol gebelik diye geçiyormuş
Benim transferim negatif sonuçlandı canım 2.gün oldu gecikeli bu sabah kahve bi leke geldi dahada gelmediBende hala adet olmadım. Yarın 4. Gün gecikeli. Opudan sonraki ikinci adetim olacak bu. Sizin ne?
Çok üzüldüm canım. SiZde sorun neydi? Tekrar deneyecek misin, birde naturel mi oldu siZin transfer?Benim transferim negatif sonuçlandı canım 2.gün oldu gecikeli bu sabah kahve bi leke geldi dahada gelmedi
Saolasın canım bilgilendirme için. Doktorda bi hafta bekle dedi bekliyroum. Transfer heyecanı sardığı için dayanamıyor insan.yok canım inan net hatırlamıyorum ama 1 hafta gibiydi sanki.
Sağol canım sebepsiz eşimdede bendede bi problem yok evet naturel oldu canım önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem canım bi problem çıkmazsa tekrar denemek istiyorum Allahın izniyleÇok üzüldüm canım. SiZde sorun neydi? Tekrar deneyecek misin, birde naturel mi oldu siZin transfer?
Aynen canım insan merak edip araştırıyor ben ilk gebeligimde epey araştırmıştım nasip olursa bunda rahat olmaya calisacagim bilmekte kötü birsey hic rahat edemiyorsun ay suda olabilir diye hep soru isaretleri kafada :)Şimdi okudum yazını canım da yemin ediyorum dr lar embriyologlar kadar bilgili hale geldik bu süreçte nerdeyse:)
Rica ederim canım Allah kimselere gostermesin bos gebelik dış gebelik vs insallah isteyen herkes yavrularini saglicakla kucağına almayi nasio etsinAnladım canım ohh be mantıklı bir açıklama okudum nettede bakındım o kadar sadece boş gebeliğim bebeğin olmadığı falan yazıyodu tşeekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?