Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umut Bey e danıştık canım. Bende çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamak da. Son gün eşim aradı. Umut Bey ile görüştü biz çok kararsızız dedi o da bence 4-5 tane gönderin dedi. Biz de 4 tane gönderelim dedik. Daha ödeme yapmadık çünkü sağlıksız çıkanlar için dondurma parası almıyorlar. Pgt sonucunda kaç tane dondurulacaksa o kadar para alacaklardı. Daha isteyen olmadı. gerçi dün söylediler sonucu bu hafta isteyebilirler sanırım. Ben dinlenme aşamasındayım. İlk adetimi oldum. Diğer adet ile transfer süreci başlayabilir ama 2 embriyo sağlıksız çıkınca bayağı etkilendim. Biraz daha erteleyebilirim. Çünkü pgt de her sorun görünmüyor. Korkuyorum açıkcası.

Cnm merhaba hatırladın mı beni? Bende şişli memorialde tedavi gördüm ve hamileyim şu an pgt yapılmadı bana. İnş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hatırlıyorum Mustafa Acet den :) bu sayfayı da sürekli takip ediyorum zaten, pek yazmamıştım ama dün sonuç gelince herkesi uyarmak istedim. Senin adına çookk sevindim. Darısı başımıza artık :)

Evet canm bahsetmştm burda. Sırf oyuzdn acele ettk annem torununu görsün. Onu gördüğünde kucagına aldgnda hastalıgının geçicegini düşünüyordum. Ama olmadı. Onun hep yanmzda oldgnu düşünerek tesellı oluyorm. Belkıde dünyada en çok istedgi şey torununu göreblmekti. Şmdi kızım onun aldıgı oyuncaklarla ve aldıgı kıyafetlerle büyüyo. Hayallerımız gerçek olmadı.inşallah Rabbm kmseye evlatszzlkla imtihan etmesın. Kımsenn kucagı boş kalmasın inşallah. Dünyada hiç birşy tam olmuyo. Ben bı çocugm olsn dıye uğraştm sonunda oldu ama annemı kaybettm. Hep bişeylerımız eksık. Oyuzden bnce çocugmz olmasada hayatmızın kıymetni bılıp yaşamak lazım. Tabı kmse kaybetmeden kıymet anlamıyo malesef

Aa yapma yav. Yarın aradıklarında söyliyim, gelin form imzalayın derlerse hemen gideriz. Saol canım tesekkürler

Anladım canım ohh be mantıklı bir açıklama okudum nettede bakındım o kadar sadece boş gebeliğim bebeğin olmadığı falan yazıyodu tşeekkür ederim canım :)

Çok üzüldüm canım. SiZde sorun neydi? Tekrar deneyecek misin, birde naturel mi oldu siZin transfer?
Sağol canım sebepsiz eşimdede bendede bi problem yok evet naturel oldu canım önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem canım bi problem çıkmazsa tekrar denemek istiyorum Allahın izniyle

Şimdi okudum yazını canım da yemin ediyorum dr lar embriyologlar kadar bilgili hale geldik bu süreçte nerdeyse:)
Aynen canım insan merak edip araştırıyor ben ilk gebeligimde epey araştırmıştım nasip olursa bunda rahat olmaya calisacagim bilmekte kötü birsey hic rahat edemiyorsun ay suda olabilir diye hep soru isaretleri kafada :)

Anladım canım ohh be mantıklı bir açıklama okudum nettede bakındım o kadar sadece boş gebeliğim bebeğin olmadığı falan yazıyodu tşeekkür ederim canım :)
Rica ederim canım Allah kimselere gostermesin bos gebelik dış gebelik vs insallah isteyen herkes yavrularini saglicakla kucağına almayi nasio etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…