Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Cnm merak ettim seni naptın hbr varmı embriyologtan bide bişi sorucam cnm yumurta takiplerindeki e2 ölçümlerin artmadıki yumurtalar boş çıktı anlamadım hiç o artışları hatırlıyormusun ilaç kullandıkça e2 nin artması lazım o artışta yumurtaları ifaede ediyor ya ondan sordum

Benim 7.günde geldi canım doktoruma dedim neden bu kadar erken geldi genelde 20 yada 25 gün diolar dedim sen bakma onlara biriktiriyolar orda dedi canları isteyince bak 1 haftada yapılıyo demişti
Benim de başka merkezde çok çabuk geldi cnm

Kızlar biliyorsunuz transferim kötü sonuçlandı transferin 5.günü çok fazla akıntı yaşadım ve ateşlendim akıntı çok fazla sarı renkli idi ama koku yoktu pek ertesi günde adet oldum bu durum tüplere ya da rahime zarar verir mi bilginiz var mı

Canım bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyip ileri boyuta gelince ancak tüplere fln zarar veriyor iltihap. Sen antibiyotik fln bişi başladın mı dr a gittin mi ?

Kızlar 5. Günde sizi kaç gibi aramışlardı embriyoların durumu için hala aramadılar, ben aradım size dönücez dediler tekrar arasam mı?

Canım bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyip ileri boyuta gelince ancak tüplere fln zarar veriyor iltihap. Sen antibiyotik fln bişi başladın mı dr a gittin mi ?
Yok cnm gitmedim doktora filan yücek beye yazmıştım bişey olmaz dedi zaten ertesi gün de adet oldum şimdi içime kurt düştü

Arttı Cnm ama normal değerde arttı bir de 2 tane Olgun olmayan ama 2 tane de olgun ama döllenmeyen yumurta çıktı

Arkadaslar Merhaba merak ettiğimi birsey var. 14. Günü beklemeden test yaptıran ve pozitif sonuç alan varmi?

Kızlar 5. Günde sizi kaç gibi aramışlardı embriyoların durumu için hala aramadılar, ben aradım size dönücez dediler tekrar arasam mı?
Ben 5. Gun sabah aramistim her ihtimale karsi jel kullaniyordum ve transfer olursa sehir disindayim oraya ulasmam sıkıntı olmasin diye 9 a dogru arayio bilgi almistim ama öğlenden sonra 2 Gibi arayıp dondurulanlar hakkinda bilgi verdiler yani dondurma islemi yapılınca ariyorlarmis onuda öğlenden sonra yapiyorlarmis birazdan ararlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…