- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Merhaba,pgt kaç haftada geldi acaba sizde;Inşallah yeteri kadar ve saglıklı embriyon olur canım bende 2 adetten sonra transfer oldum canım ancak zaten pgt ye falan gidince mecbur
Ewtt tüp bebekle hamilelikte olmaz o sonradrn geldi aklıma embiriyo konuluyorya. En erken idrar testini nezaman yapmiştınBide canım mol gebelik farklı bişey Allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı eylesin kucağımıza almak nasip olsun
15 günde ama devamlı genetik bölümünü aradık belli oldugunda söyledilerMerhaba,pgt kaç haftada geldi acaba sizde;
Bana sormadın ama yazayım kuzu 12 günde geldiMerhaba,pgt kaç haftada geldi acaba sizde;
Cnm merak ettim seni naptın hbr varmı embriyologtan bide bişi sorucam cnm yumurta takiplerindeki e2 ölçümlerin artmadıki yumurtalar boş çıktı anlamadım hiç o artışları hatırlıyormusun ilaç kullandıkça e2 nin artması lazım o artışta yumurtaları ifaede ediyor ya ondan sordumİnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Benim 7.günde geldi canım doktoruma dedim neden bu kadar erken geldi genelde 20 yada 25 gün diolar dedim sen bakma onlara biriktiriyolar orda dedi canları isteyince bak 1 haftada yapılıyo demiştiMerhaba,pgt kaç haftada geldi acaba sizde;
Benim de başka merkezde çok çabuk geldi cnmBenim 7.günde geldi canım doktoruma dedim neden bu kadar erken geldi genelde 20 yada 25 gün diolar dedim sen bakma onlara biriktiriyolar orda dedi canları isteyince bak 1 haftada yapılıyo demişti
Canım bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyip ileri boyuta gelince ancak tüplere fln zarar veriyor iltihap. Sen antibiyotik fln bişi başladın mı dr a gittin mi ?Kızlar biliyorsunuz transferim kötü sonuçlandı transferin 5.günü çok fazla akıntı yaşadım ve ateşlendim akıntı çok fazla sarı renkli idi ama koku yoktu pek ertesi günde adet oldum bu durum tüplere ya da rahime zarar verir mi bilginiz var mı
Yok cnm gitmedim doktora filan yücek beye yazmıştım bişey olmaz dedi zaten ertesi gün de adet oldum şimdi içime kurt düştüCanım bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyip ileri boyuta gelince ancak tüplere fln zarar veriyor iltihap. Sen antibiyotik fln bişi başladın mı dr a gittin mi ?
Dr bişi olmaz demiş takma hiç kafana, adetten de kaynaklanıo olabilirYok cnm gitmedim doktora filan yücek beye yazmıştım bişey olmaz dedi zaten ertesi gün de adet oldum şimdi içime kurt düştü
Arttı Cnm ama normal değerde arttı bir de 2 tane Olgun olmayan ama 2 tane de olgun ama döllenmeyen yumurta çıktıCnm merak ettim seni naptın hbr varmı embriyologtan bide bişi sorucam cnm yumurta takiplerindeki e2 ölçümlerin artmadıki yumurtalar boş çıktı anlamadım hiç o artışları hatırlıyormusun ilaç kullandıkça e2 nin artması lazım o artışta yumurtaları ifaede ediyor ya ondan sordum
Umarım öyledir kuzuDr bişi olmaz demiş takma hiç kafana, adetten de kaynaklanıo olabilir
Canım bir arayıp sorsana hepsi olmasa da bir kısmını iade ederler herhalde merak ettim ben de şimdi. Tekrar tedaviye başlıcak mısın, 2. Tedavi için daha uygun bir ücret söylemişlerdi banaArkadaşlar tedavim iptal oldu bu durumda iade oluyor mu?
Ben 5. Gun sabah aramistim her ihtimale karsi jel kullaniyordum ve transfer olursa sehir disindayim oraya ulasmam sıkıntı olmasin diye 9 a dogru arayio bilgi almistim ama öğlenden sonra 2 Gibi arayıp dondurulanlar hakkinda bilgi verdiler yani dondurma islemi yapılınca ariyorlarmis onuda öğlenden sonra yapiyorlarmis birazdan ararlar benceKızlar 5. Günde sizi kaç gibi aramışlardı embriyoların durumu için hala aramadılar, ben aradım size dönücez dediler tekrar arasam mı?
14. Gunune artik pek test tarihi verilmiyor 5. Gunu embriyosu ise 9. Gun test yaptırabilirsinizArkadaslar Merhaba merak ettiğimi birsey var. 14. Günü beklemeden test yaptıran ve pozitif sonuç alan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?