Kızlar birkaç şey daha danışsam sizlere, yarın dondurulmaya uygun embrioları iletecekler, çağırıp bilgi veriyorlar mı, neleri soruyorlar, dondurma için ödemeyi ne zaman yapıyoruz? Pgt için geç mi kaldım? Tek embriyo mu transfer ediliyor genelde?
Kızlar birkaç şey daha danışsam sizlere, yarın dondurulmaya uygun embrioları iletecekler, çağırıp bilgi veriyorlar mı, neleri soruyorlar, dondurma için ödemeyi ne zaman yapıyoruz? Pgt için geç mi kaldım? Tek embriyo mu transfer ediliyor genelde?
Çok teşekkürler cevabın için. Pgt için senin düşüncen ne ? Hala çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta tek embriyoya mı yaptrmak gerekli yoksa iyi kalitede olan birkaç embriyoya mı?Telefonla haber veriyorlar embriyoların durumunu .
Sende haklısın balımÖyle gibi duruyor canım, yeni bir merkez aramaya görüşmeye inan hiç gücüm yok
İnşallah arkadaşım sağ olasınP Pamukprensali arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah .
Çok teşekkürler cevabın için. Pgt için senin düşüncen ne ? Hala çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta tek embriyoya mı yaptrmak gerekli yoksa iyi kalitede olan birkaç embriyoya mı?
Çok teşekkürler cevabın için. Pgt için senin düşüncen ne ? Hala çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta tek embriyoya mı yaptrmak gerekli yoksa iyi kalitede olan birkaç embriyoya mı?
Canım pgt ücreti pgy ye gidiceği gün ödeniyorKızlar birkaç şey daha danışsam sizlere, yarın dondurulmaya uygun embrioları iletecekler, çağırıp bilgi veriyorlar mı, neleri soruyorlar, dondurma için ödemeyi ne zaman yapıyoruz? Pgt için geç mi kaldım? Tek embriyo mu transfer ediliyor genelde?
Bende pgt yaptırdım 6 embiriyo gönderdik 3 tanesi trasfer kalitesindeymişÇok teşekkürler cevabın için. Pgt için senin düşüncen ne ? Hala çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta tek embriyoya mı yaptrmak gerekli yoksa iyi kalitede olan birkaç embriyoya mı?
Bende adet olamıyorum hala sabah lekelenme oldu ama daha da gelen guden yok acaba söktürücü alsam bişey olmaz değilmi kızlar
Evet mesajlardan anlamistim ben de senin oldugunu :) seni de tebrik ederim. Hayirlisiyla tutar ve sag salim evladini kucagina alirsin insallah. Iste simdi bu mide agrisi ve kirmizi gobek deligi sorunlarimla ugrasiyorum... bakalim ne olacak...Yaaa bi mutlu oldum şimdi :) opu günü sohbet etmiştik önlüklerle beklerken, hatırladın mı?
Büşra hemşireyi ben de çok sevdim. Şikayet ve teşekkür için mail atacağım zehra hanıma. En çok teşekkürü de o hakediyor. Ne kadar güler yüzlü di mi?
Bana tek transfer yapıldı canlı doğumum var diye. Hayırlısı olur inşallah. Haberleşiriz buradan artık.
Hanımlar bana bir yardım.. transferi oldum biliyosunuz sonra almanyaya geldim is icin dun. Dunden beri midemde bi agri var. Transferden sonra eve gelince göbek deligimde kucuk pembe bir nokta gordum. Onemsemedim. Ama simdi gobek deligim kipkirmizi. Boyle egzama gibi ama degil. Kasinti veya koku yok. Ancak mide agrim devam ediyor. Karnim da sisti. Hemsireleri aradim sinir ettiler beni. Doktorlar cikmis baska bir doktora gidecekmisim burda. Neyse benzedi hir sey yasayan var mi? Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diye size yazayim dedim... jel kullaniyorum simdi ve folik asit... ama gobek deligimin az ustunden icerde bi agri var. Korkuyorum valla. Yaban ellerde kaldim... bi yanit verin bana hadi hanimlar.
Uçakta yemek dokundu diye düşünmek istiyorum ama bu kirmizi gobek deligi nedir anlamadim. Bir de hemsire bana mail atin diuor. Atiyorum zaten sinirli imkanlar. Ariyorum sonra fotograftan pek bisey anlasilmiuor diyor ve arkada kahkahalar gulmeler filan. Ya acil hatti aramisim ben azicik saygi bekliyorum cok mu... bana doktora gidin diyorlar. Zaten bilsem buralari giderim. Neyse az daha bekliycem duzelmezse gidicem zaten...Canım geçmiş olsun . Bende olmadı duymadım da arkadaşlardan . Göbek deliği hassastır kasidiysaniz belki ondan olmuştur . Yada enfeksiyon kapmistir. Yani dr un görmesi lazım yine başka yapılacak bir şey yok .
Uçakta yemek dokundu diye düşünmek istiyorum ama bu kirmizi gobek deligi nedir anlamadim. Bir de hemsire bana mail atin diuor. Atiyorum zaten sinirli imkanlar. Ariyorum sonra fotograftan pek bisey anlasilmiuor diyor ve arkada kahkahalar gulmeler filan. Ya acil hatti aramisim ben azicik saygi bekliyorum cok mu... bana doktora gidin diyorlar. Zaten bilsem buralari giderim. Neyse az daha bekliycem duzelmezse gidicem zaten...
Canım merhaba, benim 22 yumurtam toplandı 17 si dolu çıktı ve 12 tanesi 5. Güne gitti çok şükür iyi kalite de. Ben içlerinden en iyi 4 tanesini gönderdim pgt ye. 2 tanesi sağlıklı geldi. Diğerlerinde ne problem vardı dedim. Birinin 8. Kromozomu bozukmuş diğeri down sendromlu dediler. Duyunca o kadar kötü oldum ki. Benim genetiğim temiz çıkmıştı eşiminde sperm sayısı fazla olduğu için genetik istememişlerdi ondan. Ama Umut Bey birkaç tanesini gönderin dedi iyi ki göndermişim çünkü down sendromlu yumurta normal yumurta gibi iyi gelişim gösteriyormuş. 5. Güne giden yumurta sayısı belli olduğunda dondurmadan yaptırman lazım. Dondurulunca da yapılıyor fakat dondurup çözdürmede bozulma ihtimali var. Umarım geç kalmamışsındır. Ben şiddetle tavsiye ediyorum...Çok teşekkürler cevabın için. Pgt için senin düşüncen ne ? Hala çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta tek embriyoya mı yaptrmak gerekli yoksa iyi kalitede olan birkaç embriyoya mı?
Canım merhaba, benim 22 yumurtam toplandı 17 si dolu çıktı ve 12 tanesi 5. Güne gitti çok şükür iyi kalite de. Ben içlerinden en iyi 4 tanesini gönderdim pgt ye. 2 tanesi sağlıklı geldi. Diğerlerinde ne problem vardı dedim. Birinin 8. Kromozomu bozukmuş diğeri down sendromlu dediler. Duyunca o kadar kötü oldum ki. Benim genetiğim temiz çıkmıştı eşiminde sperm sayısı fazla olduğu için genetik istememişlerdi ondan. Ama Umut Bey birkaç tanesini gönderin dedi iyi ki göndermişim çünkü down sendromlu yumurta normal yumurta gibi iyi gelişim gösteriyormuş. 5. Güne giden yumurta sayısı belli olduğunda dondurmadan yaptırman lazım. Dondurulunca da yapılıyor fakat dondurup çözdürmede bozulma ihtimali var. Umarım geç kalmamışsındır. Ben şiddetle tavsiye ediyorum...
Canım merhaba çok teşekkürler bilgilendirmen için. Benim 12 yumurtam toplandı, 12si döllendi, 10u iyi kalite dediler bugün. Birinin büyümesi durmuş, diğeri de orta kalite muhtemelen o da gelişmez dedi embriyolog. Embriyo başına 300 dolar demişlerdi, bir tane yollamak az gibi geliyor fakat 3-4 tane de oldukça külfetli olacak. Sen sayıyı neye göre belirlemiştin. Bana ve eşime genetik test yapılmadı. Ödemeyi hangi aşamada yapmıştın? Transferin gerçekleşti mi? Çok sordum kusura bakmaCanım merhaba, benim 22 yumurtam toplandı 17 si dolu çıktı ve 12 tanesi 5. Güne gitti çok şükür iyi kalite de. Ben içlerinden en iyi 4 tanesini gönderdim pgt ye. 2 tanesi sağlıklı geldi. Diğerlerinde ne problem vardı dedim. Birinin 8. Kromozomu bozukmuş diğeri down sendromlu dediler. Duyunca o kadar kötü oldum ki. Benim genetiğim temiz çıkmıştı eşiminde sperm sayısı fazla olduğu için genetik istememişlerdi ondan. Ama Umut Bey birkaç tanesini gönderin dedi iyi ki göndermişim çünkü down sendromlu yumurta normal yumurta gibi iyi gelişim gösteriyormuş. 5. Güne giden yumurta sayısı belli olduğunda dondurmadan yaptırman lazım. Dondurulunca da yapılıyor fakat dondurup çözdürmede bozulma ihtimali var. Umarım geç kalmamışsındır. Ben şiddetle tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?