- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Geç kalmadın canım merak etme benim de yarın 5. Günüm hala kararsızım yarın sabaha kadar karar vermem gerek. Sizden pgt istediler mi yoksa sadece bilgilendirme mi yapıldı?Merhaba. Ben de bugün opu oldum, pgt istediğimi söylemeyi unuttum narkoz etkisiyle. Gec kaldım diye korktum ama daha vaktim var di mi? 5.gün yumurtası belli olunca talep etmem yeterli sanırım?
Maşallah canım çok güzel bir sayı inşallah hepsi kaliteli olur tutunur.yaş kaçtı problem neydi.Canım merhaba çok teşekkürler bilgilendirmen için. Benim 12 yumurtam toplandı, 12si döllendi, 10u iyi kalite dediler bugün. Birinin büyümesi durmuş, diğeri de orta kalite muhtemelen o da gelişmez dedi embriyolog. Embriyo başına 300 dolar demişlerdi, bir tane yollamak az gibi geliyor fakat 3-4 tane de oldukça külfetli olacak. Sen sayıyı neye göre belirlemiştin. Bana ve eşime genetik test yapılmadı. Ödemeyi hangi aşamada yapmıştın? Transferin gerçekleşti mi? Çok sordum kusura bakma
Oh iyi bari çok şükür. Yok bizden hiçbişi istemediler aslında ama içimiz rahat etsin diye istiyoruz. Eger 5.güne 2 veya fazlası kalırsa 2 tane gönderelim diyoruz. Zaten 2 ay rahim dinlendirme yapacak, o sürede pgt gelmiş olur dedik.Geç kalmadın canım merak etme benim de yarın 5. Günüm hala kararsızım yarın sabaha kadar karar vermem gerek. Sizden pgt istediler mi yoksa sadece bilgilendirme mi yapıldı?
Yani tamam ama sonuçta embriyo transfer ediliyo nasıl bebek oluşmuyo ki mantıklı gelmiyo banaKese olupta içinde bebek yok diye duymuştum mol gebelik diye geçiyormuş
Canım çok şükür şimdiye kadar sıkıntısız geldim, inş sonu güzel olsun, hepimiz için bizi en iyi biz anlıyoruz valla. 32 yaşındayım ben, pcos dışında bir problem gözükmüyor. Ama aşılama takip vs ile gebelik elde edemedim daha önce. Kısmet bakalım tüp bebeğe karar verdik en son. Senin de mi dondurulmuştan transfer olacak? Embriyoların hakkında bilgi verdiler mi?Maşallah canım çok güzel bir sayı inşallah hepsi kaliteli olur tutunur.yaş kaçtı problem neydi.
Cnm çok sağol bir tane var sonradan olgunlaşıp döllenen ama bölünme olmamış yine de yarın da bakmak istiyor ama çok zor bir ihtimal dedi embriyolog. En güzeli de Semra hoca Aradı beni izinliymiş benim normal tüp bebek hastası olmadığımı anladığını bu yüzden riske girip yumurtalarım 19,18 gibi çatlatmak yerine 22 bekleyecekmiş çünkü olgun çıkmıyor çok döllenme olmuyor. Öyle güzel konuştu ki ve psikolojimin bozulduğunu panik geçirdiği anlattım hormon iğneleri zamanla geçecek dedi. Biraz kendimi toplamak istiyorum 2-3 ay olur mu dedim çünkü amh düşük sorun yok 2 ay sonra gel dedi. Arkadaşlarıma da buradan dile getirmek istiyorum nolur sayısına onuna bununa bakmayın hepimiz nasıl normal hamile kalan insanlara inanamıyor şanslı görüyorsak suan bende sizleri daha şanslı görüyorum sadece bir tedavim de 1 tane embriyo oluştu kimyasal gebelik oldu. 5 tedavime başlıcam düşünün embriyonuz oluşuyor nolur şükür edin üzülmeyin ben sağlığımı kaybediyordum evlere giremedim bu tedavi de delirmiş gibiydim sonra dedim ilk sağlık suan daha sakin ve şükür ederek geçiriyorum günlerimi. olmazsa da rabbim bir bildiği vardır dicemMerhaba seni merak ettim ne durumdasin
Bize de bilgi verdiler ama en son görüşmede yüksel bey ben olsam yaptırırdım şahsi fikrimi soruyorsanız dedi. İnş kalır canım, şıan kaç embriyon var?Oh iyi bari çok şükür. Yok bizden hiçbişi istemediler aslında ama içimiz rahat etsin diye istiyoruz. Eger 5.güne 2 veya fazlası kalırsa 2 tane gönderelim diyoruz. Zaten 2 ay rahim dinlendirme yapacak, o sürede pgt gelmiş olur dedik.
4 yumurta 2 olgun ama döllenme Yok. Ama akşama doğru bir tane yumurta daha olgunlaşıp döllenmiş ama şans vermiyorlar bugün aradı bölünme olmamış yarın kesin kararı verecekler ama Ümit pek Yok dediler. 29 yaşındayımCanım hiç embriyo yok dememişler anladığım kadarıyla, kaçıncı gün haber verecekler yaşın kaçtı?
Hucreler bolunurken bebegi olusturacak hucreler gorevini yerine getiremiyor ve embriyo oluşmuyor yani en basta transfer edilen bir hucre topu bunlar belli surelerde bolunuyorlar once iki ayri tabakaya ayrilmalari geriyor biri keseyi ve plesantayi meydana getirecek diger tabakada bebegi meydana getirecek iste burada isler degisiyor.Yani tamam ama sonuçta embriyo transfer ediliyo nasıl bebek oluşmuyo ki mantıklı gelmiyo bana
Benim ilk denemem bahçeci de olumsuz oldu canım.2.deneme içim adetimi bekliyorum muayene ye gideceğim eğer doktor hemen başla derse bi sonraki ay da başlayacağım allah izin verirse.sizleri takip ediyorum memorial sistemini öğrenmeye çalışıyorumCanım çok şükür şimdiye kadar sıkıntısız geldim, inş sonu güzel olsun, hepimiz için bizi en iyi biz anlıyoruz valla. 32 yaşındayım ben, pcos dışında bir problem gözükmüyor. Ama aşılama takip vs ile gebelik elde edemedim daha önce. Kısmet bakalım tüp bebeğe karar verdik en son. Senin de mi dondurulmuştan transfer olacak? Embriyoların hakkında bilgi verdiler mi?
Canım benim o kadar haklısınki, sonu iyi olsun da hepimize lazım olan bir sperm bir yumurta sonuçta. Hakkımızda hayırlısı, sağlıkla hayırlısıyla bu süreci tamamlayıp bebeklerimize kavuşalım. Hepimiz farklı sıkıntılar çekiyoruz, en zoru bizim başımızdaki gibi geliyor. Sonu güzel olsun inşCnm çok sağol bir tane var sonradan olgunlaşıp döllenen ama bölünme olmamış yine de yarın da bakmak istiyor ama çok zor bir ihtimal dedi embriyolog. En güzeli de Semra hoca Aradı beni izinliymiş benim normal tüp bebek hastası olmadığımı anladığını bu yüzden riske girip yumurtalarım 19,18 gibi çatlatmak yerine 22 bekleyecekmiş çünkü olgun çıkmıyor çok döllenme olmuyor. Öyle güzel konuştu ki ve psikolojimin bozulduğunu panik geçirdiği anlattım hormon iğneleri zamanla geçecek dedi. Biraz kendimi toplamak istiyorum 2-3 ay olur mu dedim çünkü amh düşük sorun yok 2 ay sonra gel dedi. Arkadaşlarıma da buradan dile getirmek istiyorum nolur sayısına onuna bununa bakmayın hepimiz nasıl normal hamile kalan insanlara inanamıyor şanslı görüyorsak suan bende sizleri daha şanslı görüyorum sadece bir tedavim de 1 tane embriyo oluştu kimyasal gebelik oldu. 5 tedavime başlıcam düşünün embriyonuz oluşuyor nolur şükür edin üzülmeyin ben sağlığımı kaybediyordum evlere giremedim bu tedavi de delirmiş gibiydim sonra dedim ilk sağlık suan daha sakin ve şükür ederek geçiriyorum günlerimi. olmazsa da rabbim bir bildiği vardır dicem
Evet canım hatırladım şimdi hayırlısı olsun hakkındaBenim ilk denemem bahçeci de olumsuz oldu canım.2.deneme içim adetimi bekliyorum muayene ye gideceğim eğer doktor hemen başla derse bi sonraki ay da başlayacağım allah izin verirse.sizleri takip ediyorum memorial sistemini öğrenmeye çalışıyorum
Şimdi okudum yazını canım da yemin ediyorum dr lar embriyologlar kadar bilgili hale geldik bu süreçte nerdeyse:)Hucreler bolunurken bebegi olusturacak hucreler gorevini yerine getiremiyor ve embriyo oluşmuyor yani en basta transfer edilen bir hucre topu bunlar belli surelerde bolunuyorlar once iki ayri tabakaya ayrilmalari geriyor biri keseyi ve plesantayi meydana getirecek diger tabakada bebegi meydana getirecek iste burada isler degisiyor.
Bize de bilgi verdiler ama en son görüşmede yüksel bey ben olsam yaptırırdım şahsi fikrimi soruyorsanız dedi. İnş kalır canım, şıan kaç embriyon var?
Cnm dualarımız seninle olucak inşGünaydın kızlar hastaneden aradılar yarın transferim 2,5-5arasında planlanmış transferimi Yücel bey yapacakmış çok heyecanlıyım, dua isteyen herkese dua etmiştim bende dualarınızı bekliyorum canlar
Kızlar selam salı günü yumurta toplamam olmuştu, dondurulmuştan transfer olacak kosmet olursa 2. Adetle. İlk adetimi ne zaman olurum tahmini?
Bence ilk görüşmende söyle canım ne olur ne olmaz. Ben opu ya girmeden pgt istediğime dair form imzalattılar. Belki form için bir daha çağırırlar ama hiç önemli değil kesin git ne yapılması gerekiyorsa yap derim.Merhaba. Ben de bugün opu oldum, pgt istediğimi söylemeyi unuttum narkoz etkisiyle. Gec kaldım diye korktum ama daha vaktim var di mi? 5.gün yumurtası belli olunca talep etmem yeterli sanırım?
Cnm merhaba hatırladın mı beni? Bende şişli memorialde tedavi gördüm ve hamileyim şu an pgt yapılmadı bana. İnş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızBence ilk görüşmende söyle canım ne olur ne olmaz. Ben opu ya girmeden pgt istediğime dair form imzalattılar. Belki form için bir daha çağırırlar ama hiç önemli değil kesin git ne yapılması gerekiyorsa yap derim.
Canım birşey daha sorsam, tek embriyo mu birden fazla mı transfer ediliyor, neye göre belirleniyor?
Benim de 12 ydi:) hadi hayırlısı taze transfer mi olacak?Daha bugün toplandı :) 12 tane. Bakalım kaç tanesinin nefesi yetecek 5.güne :))
İnşallah senin de güzel sonuçlanır arkadaşım. Eşinle bu gece oturup iyice düşünün. Doktor bey de tavsiye ettiyse dikkate almakta fayda var diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?