Evet canım oluyor benim arkadaşa 6.gün embriyosu transfer ertiler şimdi 2 yaşında kızı var:) kaç embriyon dondurulmuşKızlar selam bugün embriyolarımın 5. Günüydü, bir kısmını dondurmuşlar, 3 taneyi de yarın izleyeceğiz, yavaş gelişiyorlar, gelişme durumuna göre dondurup dondurmamaya karar vereceğiz dediler. Başına böyle bir şey gelen var mı? 6. Gün embriyolarına dondurma oluyor mu?
Evet oluyor hatta burda bi kac arkadasin oyle olmuşKızlar selam bugün embriyolarımın 5. Günüydü, bir kısmını dondurmuşlar, 3 taneyi de yarın izleyeceğiz, yavaş gelişiyorlar, gelişme durumuna göre dondurup dondurmamaya karar vereceğiz dediler. Başına böyle bir şey gelen var mı? 6. Gün embriyolarına dondurma oluyor mu?
Arkadaşlar bir şey soracağım. Transferden bir gün sonra doktorlar işe başlayabilirsiniZ günlük hayatınıza dönebiliyorsunuz diyorlar ya bu şekilde çalışmaya devam eden var mı.ben çalışıyorum sadece kontrollere giderken izin alabilirim transferden sonra 2 hafta yatamam biraz tedirginim.işim masa başı yorulmuyorum hiç. ama yürümek zararlı olur mu ki
Zaten yüremiyi öneriyorlar canımArkadaşlar bir şey soracağım. Transferden bir gün sonra doktorlar işe başlayabilirsiniZ günlük hayatınıza dönebiliyorsunuz diyorlar ya bu şekilde çalışmaya devam eden var mı.ben çalışıyorum sadece kontrollere giderken izin alabilirim transferden sonra 2 hafta yatamam biraz tedirginim.işim masa başı yorulmuyorum hiç. ama yürümek zararlı olur mu ki
Ben evdeyim ama evde yemek falan hazırlorum evin içinde yürüyorumZaten yüremiyi öneriyorlar canım
İlk deneme de bende yemek yaptım iğne vurdurmak için çıktım yürüdüm.bunda çalışmaya başlayınca biraz tedirgin oldum hayırlısı olur inşallah allah nasip ettiyse zaten her ne olursa olsun olurBen evdeyim ama evde yemek falan hazırlorum evin içinde yürüyorum
Var canım benim 6. Gün embriyosuydu pgt den temiz çıktı ve tuttu rabbim nasip ederse bebeğimiz olacakKızlar selam bugün embriyolarımın 5. Günüydü, bir kısmını dondurmuşlar, 3 taneyi de yarın izleyeceğiz, yavaş gelişiyorlar, gelişme durumuna göre dondurup dondurmamaya karar vereceğiz dediler. Başına böyle bir şey gelen var mı? 6. Gün embriyolarına dondurma oluyor mu?
Bence çalışman daha iyi canım en azından meşgul oluyosin işinle inan evde olunca sürekli kafanda kuruyosun oldumu olmadımı die inşallah hakkında hayırlısı olur canımİlk deneme de bende yemek yaptım iğne vurdurmak için çıktım yürüdüm.bunda çalışmaya başlayınca biraz tedirgin oldum hayırlısı olur inşallah allah nasip ettiyse zaten her ne olursa olsun olur
3 tane canım hayırlısı bakalım artık bugün adet oldum. 2. Adetle başlıcazEvet canım oluyor benim arkadaşa 6.gün embriyosu transfer ertiler şimdi 2 yaşında kızı var:) kaç embriyon dondurulmuş
Canım valla benim de izin almak gibi bir şansım olmıcak, eğer bir problem çıkmaZsa drlar da aksini söylemezse ben de transferin ertesi günü işe başlayacağımArkadaşlar bir şey soracağım. Transferden bir gün sonra doktorlar işe başlayabilirsiniZ günlük hayatınıza dönebiliyorsunuz diyorlar ya bu şekilde çalışmaya devam eden var mı.ben çalışıyorum sadece kontrollere giderken izin alabilirim transferden sonra 2 hafta yatamam biraz tedirginim.işim masa başı yorulmuyorum hiç. ama yürümek zararlı olur mu ki
Nezaman trasfer oldun canımİlk deneme de bende yemek yaptım iğne vurdurmak için çıktım yürüdüm.bunda çalışmaya başlayınca biraz tedirgin oldum hayırlısı olur inşallah allah nasip ettiyse zaten her ne olursa olsun olur
Ben tedaviye henüz başlamadım canım adet olunca gideceğim muayene olmaya.bi problem yoksa tedaviye başlayacağım allah izin verirse.izin almak sorun olabilir o yüzden sordum.bu 2.denemem olacak ilk denemem negatifti maalesef. Biraz temkinli yaklaşıyorum tabi verecek olan allah o dilerse herşey olurNezaman trasfer oldun canım
Hayırlısı olsun hakkında canımBen tedaviye henüz başlamadım canım adet olunca gideceğim muayene olmaya.bi problem yoksa tedaviye başlayacağım allah izin verirse.izin almak sorun olabilir o yüzden sordum.bu 2.denemem olacak ilk denemem negatifti maalesef. Biraz temkinli yaklaşıyorum tabi verecek olan allah o dilerse herşey olur
Aaa yok 71 di çatlatma iğnesi olmadan bir gün önce ayni 7. Gün çok yükselmemiş normal yükselmiş dediler. Ama sorun görmediler ki aldılar Yok Cnm bugün iptal oldu kesin olarak tedavi. Döllenen olmuş ama sonradan olgunlaşan bir yumurta döllendi için şans vermediler zaten bölünme oluşmadıNormal değer dediğin ne cnm mesala tedaviye başlarken yani adetin 2.günü ölçüldüğünde diyelim ki 50 falan çıktı e2 ilaçları kullanırken 3 gün sonraki ölçümde 200 falan sonraki ölçümde meseala 500/600 falan oldu dimi.şimdi yumurtaları hala izliyorlarmı döllenen oldumu hiç.inşallah Allahım hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip eder
Hayırlısı olsun inşallah canım ben artık fazla üzülmüyorum allah isterse nasip ederse bizim de bir gün olur inşallah.pes etmeyelimAaa yok 71 di çatlatma iğnesi olmadan bir gün önce ayni 7. Gün çok yükselmemiş normal yükselmiş dediler. Ama sorun görmediler ki aldılar Yok Cnm bugün iptal oldu kesin olarak tedavi. Döllenen olmuş ama sonradan olgunlaşan bir yumurta döllendi için şans vermediler zaten bölünme oluşmadı
Yani en son e2 ölçümün çatlatma iğnesinden önceki 71 miydi cnm.peki adetin 2.günü ölçüldüğünde tedaviye başlarken kaçtıki.hastaneden bi sonuç numarası veriyorlarya ordan kan değerlerine bakabiliyorsun memorial sonuç sitesinden.yani 8-9 gün ilaç kullandın ve 71 e kadar mı yükseldi merak ettim şimdi ilaç dozun nekadar dı cnm.kusura bakma çok sordum ama bende de rezerv az 0.25 ve ben de yeniden başladım cnm.Allah hayırlısını versin hepimize inşallahAaa yok 71 di çatlatma iğnesi olmadan bir gün önce ayni 7. Gün çok yükselmemiş normal yükselmiş dediler. Ama sorun görmediler ki aldılar Yok Cnm bugün iptal oldu kesin olarak tedavi. Döllenen olmuş ama sonradan olgunlaşan bir yumurta döllendi için şans vermediler zaten bölünme oluşmadı
Benimde hamileliğimin 21.haftası çok şükür. Perinatoloji uzmanına mı gitceksiniz.Pgt yapılmışmıydı acaba.Slm kızlar hamileliğimin 21 haftası hamile olunca topiğe çok uğramıyoruz Bu hafta sonu detaylı ulturasonumuz var hamile arkadaşlardan yapan var mı hem çok heyecanlıyız hemde sağlıklı olması için dua ediyoruz sizde dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?