Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba. Benim doktorum Gönül Özer. Ben çok memnun kaldım. İlk transferimdi. Şükürler olsun tuttu. İsteyen herkese hayurlısıyla nasip olur inş.
Hayırlı uğurlu olsun bende gönül hanımı düşünüyorum.sizin problem neydi ilk deneme mi ?

cnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlar

cnm hiç zararı yok sen 2 gün rapor al biraz dinlen sonra günlük yaşantına devam edebilirsin

cnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlar
Canım senin hamilelik takvimini görünce çok sevindim benimde az kaldı eşimle toparlıyoruz sayılır inş cnm
Ayyy çok sevindim tatlım

Canım senin hamilelik takvimini görünce çok sevindim benimde az kaldı eşimle toparlıyoruz sayılır inş cnm
Ayyy çok sevindim tatlım
canım çok sağ ol sonun da Rabbim nasip etti... Ben eminim ki bu topikte ki herkes bir gün muradına erecek
perşembe günü kanamam oldu ama şükür hiçbir sorun yok dedi doktor ... kalp atışlarını da duyduk :) kendimi de iyi hissediyorum hiç bulantı yok hep böyle gider inş :)

Maşallah canım Allah nazardan saklasın.
İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin tatlım İnan ki çok sevindim

Hayır doktorum gerek yok pgt yapıldıysa dedi ama sanki biri bana yaptır mı yazmıştı burda öyle bişey hatırlıyorum
Doktorunuzda gerek yok dediyse benim şahsi fikrim bence yaptırmayın ama siz bilirsiniz yinede Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn

canım merhaba opudan kac gün sonra adet gördün ?*

Benim de doktorum gönül hanım hayırlısıyla kucagınıza alırsınınız ilaçlı tedavimi
12.gün diolar ama ben mesela transfer oldğumun akşamı meraktan yaptım çatlatma iğnesinin etkisi varmı hala die 6.gün olmuştu vurulalı çok silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…