Hayırlı uğurlu olsun bende gönül hanımı düşünüyorum.sizin problem neydi ilk deneme mi ?Merhaba. Benim doktorum Gönül Özer. Ben çok memnun kaldım. İlk transferimdi. Şükürler olsun tuttu. İsteyen herkese hayurlısıyla nasip olur inş.
Hayırlı uğurlu olsun bende gönül hanımı düşünüyorum.sizin problem neydi /QUOTE]
cnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlarKızlar selam bugün embriyolarımın 5. Günüydü, bir kısmını dondurmuşlar, 3 taneyi de yarın izleyeceğiz, yavaş gelişiyorlar, gelişme durumuna göre dondurup dondurmamaya karar vereceğiz dediler. Başına böyle bir şey gelen var mı? 6. Gün embriyolarına dondurma oluyor mu?
cnm hiç zararı yok sen 2 gün rapor al biraz dinlen sonra günlük yaşantına devam edebilirsinArkadaşlar bir şey soracağım. Transferden bir gün sonra doktorlar işe başlayabilirsiniZ günlük hayatınıza dönebiliyorsunuz diyorlar ya bu şekilde çalışmaya devam eden var mı.ben çalışıyorum sadece kontrollere giderken izin alabilirim transferden sonra 2 hafta yatamam biraz tedirginim.işim masa başı yorulmuyorum hiç. ama yürümek zararlı olur mu ki
Canım senin hamilelik takvimini görünce çok sevindim benimde az kaldı eşimle toparlıyoruz sayılır inş cnmcnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlar
canım çok sağ ol sonun da Rabbim nasip etti... Ben eminim ki bu topikte ki herkes bir gün muradına erecekCanım senin hamilelik takvimini görünce çok sevindim benimde az kaldı eşimle toparlıyoruz sayılır inş cnm
Ayyy çok sevindim tatlım
Maşallah canım Allah nazardan saklasın.canım çok sağ ol sonun da Rabbim nasip etti... Ben eminim ki bu topikte ki herkes bir gün muradına erecek
perşembe günü kanamam oldu ama şükür hiçbir sorun yok dedi doktor ... kalp atışlarını da duyduk :) kendimi de iyi hissediyorum hiç bulantı yok hep böyle gider inş :)
Doktorunuzmu istedi acaba 2 li test yaptırmanızı ben yaptırılmaz die düşünmüştüm sonuçta pgt li yumurtaEmbriyosu pgtli olup ikili tarama testi yaptıran var mı ?
Hayır doktorum gerek yok pgt yapıldıysa dedi ama sanki biri bana yaptır mı yazmıştı burda öyle bişey hatırlıyorumDoktorunuzmu istedi acaba 2 li test yaptırmanızı ben yaptırılmaz die düşünmüştüm sonuçta pgt li yumurta
Doktorunuzda gerek yok dediyse benim şahsi fikrim bence yaptırmayın ama siz bilirsiniz yinede Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnnHayır doktorum gerek yok pgt yapıldıysa dedi ama sanki biri bana yaptır mı yazmıştı burda öyle bişey hatırlıyorum
Benim de doktorum gönül hanım hayırlısıyla kucagınıza alırsınınız ilaçlı tedavimiMerhaba. Benim doktorum Gönül Özer. Ben çok memnun kaldım. İlk transferimdi. Şükürler olsun tuttu. İsteyen herkese hayurlısıyla nasip olur inş.
canım merhaba opudan kac gün sonra adet gördün ?*Kızlar selam bugün embriyolarımın 5. Günüydü, bir kısmını dondurmuşlar, 3 taneyi de yarın izleyeceğiz, yavaş gelişiyorlar, gelişme durumuna göre dondurup dondurmamaya karar vereceğiz dediler. Başına böyle bir şey gelen var mı? 6. Gün embriyolarına dondurma oluyor mu?
12.gün diolar ama ben mesela transfer oldğumun akşamı meraktan yaptım çatlatma iğnesinin etkisi varmı hala die 6.gün olmuştu vurulalı çok silik çıkmıştıBenim de doktorum gönül hanım hayırlısıyla kucagınıza alırsınınız ilaçlı tedavimi
Maşallah :) ben hala yatak yorgan :))) tam düzeldim diyorum yine aynı :) 12.hafta muayene var tekrar iple çekiyorumBuralardayım tatlım çok şükür herşey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?