Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım arada kuşburnu kaynatıp içiyorum ama onu da sürekli içemiyorum tabi .. bi de bişey yemesem bile aşırı gaz ve şişkinlik oluyor çok rahatsız edici 3.aydan sonra geçmesini bekliyorum inşallah

Çok geçmiş olsun . Ballı limon karıştırıp da içsen iyi gelir . Mecbur dinleneceksin başka türlü geçmez . Bende transferden 10 gün sonra olmuştum çok kötüydu gerçekten zor oluyor bu dönemlerde.
Gaz ve hazımsızlıkla benim de başım dertte

Deneyim onu bi canım inşallah iyi gelir .. bian önce ayaklanmak istiyorum sanki yattıkça daha kötü oluyor gibi hissediyorum ..

Embriyosu pgtli olup ikili tarama testi yaptıran var mı ?
Benim pgt li embriyoydu ve ikili test yapıldı. Ben gerek yok dedim durumu izah ettim ama burda tekrar yapmanın bir zararı yok bizde ikili yapalım durumdan emin olalım dendi. Zaten koldan kan alıp ona bakıyorlar. Bende ses etmedim. Başka ülke olduğu için herşeyi takip ediyorlar (ismimi değiştim niobe35 )

Hmm anladım canım bende doktoruma dedim yine de yapmamız lazımsa yapalım diye hayır hiç gerek yok dosyalarını getir ben hepsine bakayım yine de dedi .. ama aklıma takıldı yine de tabi sağolasın canım olmadı sonraki muayenede tekrar söylerim

Slm kızlar dün transferim oldu çok şükür herşey yolunda gitti embriyomun resmini de verdiler 2gün rapor aldım evde dinleniyorum bizim ev asansörsüz dün 3kat merdiven çıktım inşallah bişey olmaz 9gün sonra test yapacakmışım

Hayırlı olsun canım 9 gün sonra güzel haberini alırız inşallah .. birşey olmaz Allahın izniyle bende çıktım merdiven

B Bir mucize sanirim deniz2103 demisti yaptirin diye oradaki papp degeri rahimle ilgili bir sikinti olurmu diye bolhi veriyormus ileriki haftalar icin diye yazmıştı

benim sonuç çıktı herhangi bir sıkıntı yok.

İkili tarama testinin pozitif çıkması durumunda endişelenmeyin... Çünkü testi yaptıran her 30 gebenin birinde test pozitif sonuç vermektedir. Pozitif sonuç veren her 23 gebeden ise ancak birisi gerçekte down sendromlu bebek taşımaktadır.

Yani, ikili test yalnızca bir tarama testidir ve sonuç yüksek çıksa (tarama- pozitif olsa) bile çok büyük olasılıkla bebeğiniz sağlıklıdır. Ancak bu durumda tanısal özelliği olan testlerin mutlaka yapılması önerilmektedir.....

Arkadaşlar böyle bir bilgiye ulaştım sanırım tarama testleri çok güvenilir değil, pozitif çıksa bile bebeğiniz büyük olasılıkla sağlıkı diyor... Madem öyle neden bu testi istiyorlar bizden .... ? Üçlü tarama testi hiç güvenilir değil miş... Hatta Amerikada direk aminosentez öneriliyormuş oda 16-20. haftada.... Ben 20. haftada bebeğin sağlıklı olduğunu öğrensem ne olur , öğrenmesem ne olur .... o haftaya kadar gelen her kadın çocuğunu ne olursa olsun doğurmak ister zaten .... Kafa karışıklıgından başka birsey değil...

Anlaşılan bunu da akışına bırakacağım aksi halde işin içinden çıkılmaz oluyor :) Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin saplıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…