Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür canım .. sonuç ne zaman çıkıyor peki
ben 26 şubatta kan verdim 1 martta sonuç eve postayla geldi. Burda sistem farklı. Gidip sağlık ocağına kayıt yaptım randevular eve mektupla geldi şu an nisanda ayrıntılı ultrason mayısta şeker yüklemesi haziranda anti-D ignesi randevularım tarihleri saatleriyle bildirildi. Anti-D kan uyuşmazlığı iğnesi. Türkiyede daha farklı gelişiyor durumlar. ödem sorunum var kan verdim mart 14 te doktorla randevum var o biraz endişe veriyo.

Bana henüz aminyo sentes ile ilgili birşey söylenmedi. türkiyede 35 üstüne yaptırıyorlar genelde. Hoş isteseler bile asla yaptırmayı düşünmüyorum.

allah hayılısınu nasip etsin inşallah pozitif sonuçla gelirsin çok sıkıntı yapma migren tutmasın.
Amin cnm inşallah sorma istemesemde sıkıntı stres yaptım bugün baş ağrısıyla uyandım iki tane parol içtim biraz rahatlattı ama geçmedi

Ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bebeğime kucağıma almak nasip olursa o yüzden sağlık ocapına da gitmedim .. hala da bekarken oturduğum yerde görünüyormuşum ikametimi aldım gerçi ama gidin oraya kayıt olun diye aradılar gitmedim gitmicem sonra aşı diye diretecekler gerek yok :)

Tamamen aynı şekilde düşünüyorum . Eğer anne karnında müdahale edilebilecek bir durum yoksa bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum.

O kadar uğraştığım bebeğime kendi elimle kıymayı düşünmüyorum çünkü. Bu zamanları da kendime eziyet etmek istemiyorum.

Çevremde 2 arkadaşımda bizzat şahit oldum çünkü. Dr lar almamız gerekli dediler arkadaşlar istemedi kağıt imzalattilar buna dair . Hamilelik hep gözü yaşlı geçti ikisininde . Ama çok sağlıklı cin gibi yavruları var nasıl sukrediyorlar anlatamam .

Testler gereksiz demiyorum tabi ki doğruluk payları da var konu kişinin kendinde bitiyor . Aldırıp aldirmamakta .. Rabbim kaldiramiyacagimiz imtihanlar vermesin inşallah

resmen testler çoçuğunuz sağlıklıysa doğurun yoksa doğurmayın diye yapılıyor, böyle özel bir durumda güvenirlikleri de düşük ... Zaten testler genetik ve kromozom bozuklugu var mı diye yapılıyor bunlarada zaten müdehale edilemiyor .. Neyse bunları düşünmeyelim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Evet tatlım bencede olumsuz düşünmek yok . Senin nasıl gidiyor sorun yok dimi .

Evet tatlım bencede olumsuz düşünmek yok . Senin nasıl gidiyor sorun yok dimi .
cnm şimdilik iyiyz biz kanamamda kesildi ... hatta fazlasıyla iyiyz hiç üzmüyor bebeğim beni :))ne mide bulantısı ne de başka birşey hiç birşey yok nasıl hamilelik bu anlamadım

tatlım yaa aşı çok önemli niye böyle düşünüyorsun

cnm şimdilik iyiyz biz kanamamda kesildi ... hatta fazlasıyla iyiyz hiç üzmüyor bebeğim beni :))ne mide bulantısı ne de başka birşey hiç birşey yok nasıl hamilelik bu anlamadım

Çok şükür canım çok sevindim . İnan bende çok birşey anlamadım :)

tatlım yaa aşı çok önemli niye böyle düşünüyorsun
Küçücük bedenine hastalık yüklemek istemiyorum .. yurt dışından gelmesi zorunlu olması beni tedirgin ediyor .. yani mantıklı gelmiyor bana hastalıpı yüklr sonra kolay atlatır .. zaten hastalığı kendimiz yüklüyoruz .. ayrıca ben aşılarımı olmama rağmen kızamıktan ölecektim küçükken çok zor atlattım annem son zamanlar hastaneye bile gelememişti ölcem diye ananem kalıyordu yanımda . 6 ay belkide daha fazla bu sebepten hastanedeydim .. bilmiyorum ikna edici bişey bulamadım henüz bakıyorum

Çok şükür canım çok sevindim . İnan bende çok birşey anlamadım :)
bazen düşünüyorum normal mi yaşadığım diye , kime sorsam ayyy çok kötüyüm, midem bulanıyor yataktan kalkamıyorum diyor... sonra kendime bakıyorum tık yok KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRMESEM BARE

Canım yaa en azından önemlı aşıları yaptır ne bileyim kabakulak,verem,çocuk felci, bence çok önemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…