Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim
Henuz ignelere baslamadim nisan adetimle baslayacagim kismetse ve rahim dinlendirme yapilacak amh yuske diye birde natural transfer.
Diyelim ki nisan da yumurtalar toplandi adet oldum .mayista ki adetimle mi hazirandaki adetimle mi transfer olur?

Cnm bnm ohss riskm vardı o ndnle donduruldu iki ay snra transfer oldu topladıktan snra bi sıkntn yksa drek yaparlar ama riskli bi durumun olrsa bnm gbi erteliyorlar

Amh yüksekse hazırinda olur

Arkadaşların da dediği gibi haziran da olur gibi görünüyor. Hem vücut hormonlardan daha iyi arınır vakit geçince.
İnşallah tedaviniz hayırlı sonuçlarla biter .

Transferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik

Test gününü beklemek gerçekten çok zor bir dönem insan sabırsızlanıyor . Lütfen böyle hemen karamsar olmayın tamam en kötüsüne de hazırlıklı olmalıyız tutmayadabilir ama moralinizi bozmayın hiç belli olmuyor o isler . İnşallah güzel haberler gelir .

Ben rahim filmi çektirmedim canım dr istemedi bende çektirmedim. Muayene sırasında çıktı opudan sonra atamamış kendini zamanka kaybolur dedi. Küçülmüş zaten 2 cm engel değil dedi bklm inş hayırlısı olur.

Test günüm yarın canım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua ediyorum hep

hemen olumsuz düşünme lüften idrarda geç çıkıyor. hatta kullandığın test ile alakalı da olabilir. ben senin yerinde olsam bugün öğleden sonra kan verirdim. allahın izniyle inşallah pozitifi görürsün

Ya ne güzel yazmışsınız çok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…