Yumurta kontrolünü diyorsunuz değil mi; her gün mü çağırıyorlar 2 hafta boyunca acaba;benim izin almam çok zor olacak 15 gün boyunca her günse eğerEvet canım bende öyle oldu
Cnm bnm ohss riskm vardı o ndnle donduruldu iki ay snra transfer oldu topladıktan snra bi sıkntn yksa drek yaparlar ama riskli bi durumun olrsa bnm gbi erteliyorlarArkadaslar bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim
Henuz ignelere baslamadim nisan adetimle baslayacagim kismetse ve rahim dinlendirme yapilacak amh yuske diye birde natural transfer.
Diyelim ki nisan da yumurtalar toplandi adet oldum .mayista ki adetimle mi hazirandaki adetimle mi transfer olur?
Amh yüksekse hazırinda olurArkadaslar bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim
Henuz ignelere baslamadim nisan adetimle baslayacagim kismetse ve rahim dinlendirme yapilacak amh yuske diye birde natural transfer.
Diyelim ki nisan da yumurtalar toplandi adet oldum .mayista ki adetimle mi hazirandaki adetimle mi transfer olur?
Arkadaslar bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim
Transferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik
Test günün ne zaman canımTransferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik
Cnm kendni yıpratma bnce kötü dşnp stres yaşamadan kan yaptr rahatla allahm gönlne göre versnTransferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik
Ben rahim filmi çektirmedim canım dr istemedi bende çektirmedim. Muayene sırasında çıktı opudan sonra atamamış kendini zamanka kaybolur dedi. Küçülmüş zaten 2 cm engel değil dedi bklm inş hayırlısı olur.Canım kist derken?? Benim rahim filmimde de polip çıktı 3 mm; Reglin 2. Günü gittiğimde göstereceğim Emre beye;kadın Doğumda çalışan bir arkadaşa sordum;sıkıntı olmaz dedi ama tüp bebekte işler farklı mıdır bilmiyorum; ben de endişe ediyorum
Test günün ne zaman canım
Test günüm yarın canım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua ediyorum hep
Canım yarına kadar kendini strese sokma git bugün test yaptır en iyisi inşallah hayırlısıyla pozitiftir sağlıklıdırTest günüm yarın canım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua ediyorum hep
Arkadaşlara katılıyorum canım bencede bugün kan testi yaptırTest günüm yarın canım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua ediyorum hep
Sabahki ilk idrarla yaptın dmiTransferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik
Çünkü ilk idrarla yapınca daha etkiliymişSabahki ilk idrarla yaptın dmi
70 ciktiDeğeriniz kaç çıkmştı acaba
Sabahki ilk idrarla yaptın dmi
yani doğrusu ben çok olumsuz bir şey yaşasam da burada uzun uzadıya yazmayı ve herkesin moralini bozmayı doğru bulmam. her kadın farklı neticede. ve stressin binbir türlü hastalığın temeli olduğu da malum. o nedenle kendi kendimize moralimizi bozacağımıza olumlu tarafından bakalım derim. genetik testte hasar verilmiyor emin ol ve eğğer 3. günden itibaren gerilemeye girmediyseler transfer kalitesinde embriyon olur mutlaka. oluşanı da senin güzel güzel tutabilmen lazım. bunu da vücudunda stress hormonu dolaşırken tansiyon bi inip bi çıkarken yapamazsın :) korku ve endişe malum ama artık şu noktadan sonra herşey iyi olacak diyelim ve düşünelim.
Maşallah rabbim kucagınıza almayı nasip etsin70 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?