Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım hayırlısı ne ise o olsun ınsallaj zaten normalde çok evhamli biriyim o yüzden çok tedirginım korkuyorum hayırlısı olsun insalalh

Bana gönül hanım dedi zaten tedaviye başladığımdan beri tam içiyordum ama midemi bozduğu için trasfer olduktan sonra yarım içiyorum insilün direncim yüksekmiş

Özellikle söylediler yani anladım canım kişiye özel bir durum . Çay çok içme ama bi tane açık yeterli . Çay kahve yok bu dönemlerde. Evde bunalma yorulmadan bi gez gel iyi gelir .

Canım dualarım seninle inşallah katlanarak devam eder, bizde seviniriz.

Evet canim bende muayenimi oldum bi sorun gozukmuyordu kan degerlerimde güzel çıkmıştı kendim yolladığım icin baktim :) mail attım saat 4 ten sonra haber verecegiz dediler bende haber bekliyorum
Nasıl cnm haber geldi mi? Haftaya kontrol ve sonra transfer olacak inş Senin belli mi?

Cuma günü kan vericem insllah aksam da gönül hoca ile konuşucam bakalim ne dicek canım Size yazarim
düşük beta-hcg önemli değil önemli olan onun katlanması. Başka forumlarda okumuştum. Seninle aynı durumda başlayıp sağlı gebelik yaşayanlar çok var. inşallah seninde artarak devam etsin. Umudunu kaybetme iki gün sonra inşallah yükselmiş olur.

Nasıl cnm haber geldi mi? Haftaya kontrol ve sonra transfer olacak inş Senin belli mi?
Evet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktor

Evet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktor
Kızlar ben rahim kalınlaşması için dimesin premium serisine ait kabuklarıyla sıkılmış %100 nar suyundan içmiştim alacaksanız dikkat edin konsantre olanından almayın bilmiyorum etkisi olmuşmudur çünkü bu ilk denemem daha önce rahim kalınlığım hakkında fikrim yoktu, çatlatma iğnesinden bir gün önce 10,5 du drum transferde de rahim kalınlığın iyi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…