Arkadaşlar yarın benımde 8 ci günüm kan testi yapsammı sizce
7 ci günüm sence çay içmeye dışarı cıkayımmi evde çok sıkıldımGünün de yaptır canım bi güncük daha sabret .
Bana gönül hanım dedi zaten tedaviye başladığımdan beri tam içiyordum ama midemi bozduğu için trasfer olduktan sonra yarım içiyorum insilün direncim yüksekmişKızlar merak ettim de gliforu neden kullanmaya devam ediyorsunuz ?
Evet canım hayırlısı ne ise o olsun ınsallaj zaten normalde çok evhamli biriyim o yüzden çok tedirginım korkuyorum hayırlısı olsun insalalhHayırlısı ne ise o olsun canım;dua et hayırlısını iste;bilemeyiz şer görünende hayır;hayır görünende şer vardır... Sonucun olumsuz olsa bile birkaç gün sonra;üzülme Allah büyüktür
7 ci günüm sence çay içmeye dışarı cıkayımmi evde çok sıkıldım
Hayırlısı olsun canım dua ediyorum çok çok teşekkür ederimCanım inşallah artar
Bana gönül hanım dedi zaten tedaviye başladığımdan beri tam içiyordum ama midemi bozduğu için trasfer olduktan sonra yarım içiyorum insilün direncim yüksekmiş
Teşekkür ederim canım ne sorsam cevaplıyorsunuz Allah razı olsunÇık güzelim çık bi hava al oh miss iyi gelir :)
Hayırlısı olsun canım dua ediyorum çok çok teşekkür ederim
tamam canmÖzellikle söylediler yani anladım canım kişiye özel bir durum . Çay çok içme ama bi tane açık yeterli . Çay kahve yok bu dönemlerde. Evde bunalma yorulmadan bi gez gel iyi gelir .
Canım dualarım seninle inşallah katlanarak devam eder, bizde seviniriz.Canimm cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde katlanarak değerim artar sağlıklı bir gebelik olur. Cuma günü yine çıkan değerimı burda paylaşırım yine dusuncelerini paylaşırsan çok sevinirim ilk defa böyle bisy yaşıyorum o yüzden çok korkuyorum Hepinizden Allah razı olsun
Merhaba cnm düşük yaptığından şüphelendiğin birşey mi olduDoktorla görşmeden kütfen bşy içme yeni düşük yapmş biri olarak herşeyde temknli olmakta fayda var cnm tabi bnm dşüncem bu
Nasıl cnm haber geldi mi? Haftaya kontrol ve sonra transfer olacak inş Senin belli mi?Evet canim bende muayenimi oldum bi sorun gozukmuyordu kan degerlerimde güzel çıkmıştı kendim yolladığım icin baktim :) mail attım saat 4 ten sonra haber verecegiz dediler bende haber bekliyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım hayırlısı inşallahCanım dualarım seninle inşallah katlanarak devam eder, bizde seviniriz.
düşük beta-hcg önemli değil önemli olan onun katlanması. Başka forumlarda okumuştum. Seninle aynı durumda başlayıp sağlı gebelik yaşayanlar çok var. inşallah seninde artarak devam etsin. Umudunu kaybetme iki gün sonra inşallah yükselmiş olur.Cuma günü kan vericem insllah aksam da gönül hoca ile konuşucam bakalim ne dicek canım Size yazarim
Evet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktorNasıl cnm haber geldi mi? Haftaya kontrol ve sonra transfer olacak inş Senin belli mi?
Kızlar ben rahim kalınlaşması için dimesin premium serisine ait kabuklarıyla sıkılmış %100 nar suyundan içmiştim alacaksanız dikkat edin konsantre olanından almayın bilmiyorum etkisi olmuşmudur çünkü bu ilk denemem daha önce rahim kalınlığım hakkında fikrim yoktu, çatlatma iğnesinden bir gün önce 10,5 du drum transferde de rahim kalınlığın iyi demiştiEvet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktor
Evet yapın benceArkadaşlar yarın benımde 8 ci günüm kan testi yapsammı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?