Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de test günüm cumartesi ama yarın yapıcam sanırım hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne adet sancısı gibi bir sancı nede akıntı falan ilk transferimde de böyleydi ve negatif sonuç aldım (yaklaşık 3ay önce)son embriyomdu .3.tedaviye gücüm kalmadı ard arda negatif almak beni biraz yıprattı

İdrar testi yaptın mı hiç .. ayrıca kendini üzme boşuna hiç belirti yaşamadan hamile olan çok fazla kişiden kişiye değişiyor bütün belirtiler

Negatif sonuçlanınca ne zaman çağırıyorlar tekrar. Dondurulmuşlar için

İdrar testi yaptın mı hiç .. ayrıca kendini üzme boşuna hiç belirti yaşamadan hamile olan çok fazla kişiden kişiye değişiyor bütün belirtiler
Sadece 4.gün idrar yaptım (Önceden belli olan testten)ama pek sağlıklı sonuç olucağını sanmıyorum ben 2013 yolunda kendiliğinden oluşan bir gebelik yaşamıştım(gelişimi durdu 6haftalıkken kürtaj oldum) ozaman çok fazla hissetmiştim sanırım tekrar aynı belirtileri arıyorum kendimde

4.gün iki çizgi mi çıkmıştı .. elinde varsa test yine yap

3.adette mi yani
Canım muayene ediyorlar durumuna göre uygun zamanı söylerler.kişiye göre değişebilir ama benim için Semra hoca ilk transferimin negatif sonucunu aldıktan sonra ilk adetinle transferini yapabiliriz demişti fakat benim hesapta olmayan bazı problemlerden dolayı bu zamana nasip oldu.senin dönmüş embriyon kaç tane canım

4.gün iki çizgi mi çıkmıştı .. elinde varsa test yine yap
Hayır 4.gün tek çizgi çıktı. bidaha da hiç test yapmadım.belirti gerçekten hiç yok kendimi fazlasıyla dinleyen ve vücudumu çok iyi tanıyorum bu sefer de olmadı Eminim.bugün test yapsam sizce doğru sonuç alırmıyım (kan)

Kanda mutlaka çıkar zaten teste 2 gün kalmış .. inşallah yanılırsın burda hep beraber seviniriz ..

Kanda mutlaka çıkar zaten teste 2 gün kalmış .. inşallah yanılırsın burda hep beraber seviniriz ..
İnşallah yanılırım çok teşekkür ederim ama yanılmadığıma Eminim sizi üzmek de istemem ilk negatifi mi paylaştığımda benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarım etkilendiklerini söylemişlerdi.uzun bir süre yazamamıştım.

Sen testten önce herhangi bir belirti yaşamışmıydın?bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.çok sevindim seni hatırlıyorum ben sonucumu beklerken sen başlamıştın tedaviye.allahım sağlık versin

Çıkar canım bugun yaparsan insalllah yaniliyorsundur ve pozitif alirsin ama negatifsede paylas bence etkilenen olabilir ama biz burda iyiyide kotuyude paylasmak icin yazıyoruz Rabbim yuzunu guldursub

Memoril de gebelik test ücreti nedir Acaba bilen varmi. İlki ücretsiz ama 2. İçin ne kadar aliyorlar

Amin inşallah canım sağolasın Rabbim sana da nasip etsin .. Ben çok fazla belirti yaşadım canım mide bulantılarım şişkinlik gaz bu sonraki belirtilerde çok erken başladı bende ama teste kadar olan sürede de hissetmiştim kasık batmam fazlasıyla vardı ama dediğim gibi kişiye göre değişiyor .. hatta bazı topiklerde okumuştum test öncesi bende bakıyordum belirti oluyomu nasıl oluyo falan diye ilk hamileliği ve ikinci hamileliği farklı geçenlerde vardı seninde öyle olmuş olabilir iyi düşünelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…