Benimde haftaya perşmbe canım kontrol var orada belli olacak inş:) kaç çıktı bilmiyorum sormak aklıma geldi o an kiste odaklanmıştımEvet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktor
Rahim kalınlığı için özel birşey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum canım normali ne kaç olması gerekşyor acaba?Kızlar ben rahim kalınlaşması için dimesin premium serisine ait kabuklarıyla sıkılmış %100 nar suyundan içmiştim alacaksanız dikkat edin konsantre olanından almayın bilmiyorum etkisi olmuşmudur çünkü bu ilk denemem daha önce rahim kalınlığım hakkında fikrim yoktu, çatlatma iğnesinden bir gün önce 10,5 du drum transferde de rahim kalınlığın iyi demişti
İnşallah dediğin gibi olur canım çok saol Allah razı olsundüşük beta-hcg önemli değil önemli olan onun katlanması. Başka forumlarda okumuştum. Seninle aynı durumda başlayıp sağlı gebelik yaşayanlar çok var. inşallah seninde artarak devam etsin. Umudunu kaybetme iki gün sonra inşallah yükselmiş olur.
Benim 8. Gün idrarda silik çıktı canimM Mucizemolsan bhcg 20-50 arasında idrarda çıkar diyor bir çok kaynakta. Sen iki testi de aynı gün mü yaptırdın?
Belirsizlik ve beklemek en zoru. Rabbim gönlündekini versin inşallah
Yk cnm herşeyme dikkat ettm ztn sağlkla gelişyodu herşey normaldi bi anda oldu kromzom bozklğndan dediler karambole tabi düşünce bu bşy araştrlmadıMerhaba cnm düşük yaptığından şüphelendiğin birşey mi oldu
Kimyasal geçen sene yaşadm dış gebelik ama aynı şeymi bilmyrm değerim 3997 idi bn tüp patlayınca haberdar oldm blmyodum hamilr oldgnu bu gebeliğimde ise 6.haftada düşük yaptm tüp bebekti geçen seneki kendi olştuPeki kimsayal gebelikte idrar testinde çıkmışmıydı
ben mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. idrarda çıkmadı kanda 39.97 çıktı.Artması gerek dedi günlük ne göre düşük iki gün sonra gel demişti gerek kalmamıştı çünkü kanamam başlamıştı 6 günlük gecikme sonunda. senin düşük ama idrarda çıkmışİnşallah dediğin gibi olur canım çok saol Allah razı olsun
Değeriniz kaç çıkmştı acabaEvet yapın bence
Benim çıktı 8.gün de
Geçecek canım bu günler hayırlısıylaKızlar bugün film çektirecektim ya sonuç rahimde iki farklı yerde yapışıklık çıktı. Yapışıklık tan biri tam sağ tüpün bağlandığı yerde tüpte de sıvı akışı olmadı bu yüzden.
Semra hoca yla görüştük yücel bey de vardı. Düşük için çok tatmin edici bir açıklama yapamıyorlar. Protein s e tekrar kendi merkezlerinde baktılar sonuca göre clexan kullanmak belki de gereksizdi dedi Semra hanım. Sonuç çıkınca değerlendirecekler..
Düşüğe sebep olabilir mi dedim, olmaz ama yogun kanamanın sebebi olmuş olabilir dedi. Onu sonuç çıktıktan sonra dediklerine göre ben de değerlendireceğim tekrar. Şu an düşünmek istemiyorum.
Hep yazdığım şey,, sıkıntı sürekli şekil değiştiriyor Allah güç versin şeklinde oluyordu yine öyle diyorum. Yoruldum ama yoruldum demek yanlış olacak biliyorum. Çabalamaya devam..
Bu yaşta kromozom bozukluğundan dolayı kayıp, bu normal değil çok sık olmaz,
İkinci hamileliğin ikize dönmesi çok sık olmaz,
Üçüncünün pgt li olup açıklanamayan bir şekilde düşmesi çık sık olmaz..
Üst üste 3 kere çok nadir olan bir şeyi yaşamışsınız büyük şanssızlık dediler, biz nasip kısmet dedik.. Her zaman böyle olmayacaktır dediler, Allah büyük ümit kesilmez dedik..
Karışık duygular içindeyim yine anlayacağınız..
Önümüzdeki adette histereskopi, sonraki adette kontrol için hsg, sonraki adette de naturel transfer..
Naturel için deneme yapacaklar yani hsg çekildiğim ay, rahim istendiği şekilde kalınlaşıyor mu diye, zaman kaybetmeyiz böylece dedi yücel bey. Olmazsa ilaçlı denenecek yine..
Bende durum bu, dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonrası güzel olur bunlar imtihanın son demleridir..
Kalın sağlıcakla..
çKızlar bugün film çektirecektim ya sonuç rahimde iki farklı yerde yapışıklık çıktı. Yapışıklık tan biri tam sağ tüpün bağlandığı yerde tüpte de sıvı akışı olmadı bu yüzden.
Semra hoca yla görüştük yücel bey de vardı. Düşük için çok tatmin edici bir açıklama yapamıyorlar. Protein s e tekrar kendi merkezlerinde baktılar sonuca göre clexan kullanmak belki de gereksizdi dedi Semra hanım. Sonuç çıkınca değerlendirecekler..
Düşüğe sebep olabilir mi dedim, olmaz ama yogun kanamanın sebebi olmuş olabilir dedi. Onu sonuç çıktıktan sonra dediklerine göre ben de değerlendireceğim tekrar. Şu an düşünmek istemiyorum.
Hep yazdığım şey,, sıkıntı sürekli şekil değiştiriyor Allah güç versin şeklinde oluyordu yine öyle diyorum. Yoruldum ama yoruldum demek yanlış olacak biliyorum. Çabalamaya devam..
Üst üste 3 kere çok nadir olan bir şeyi yaşamışsınız büyük şanssızlık dediler, biz nasip kısmet dedik.. Her zaman böyle olmayacaktır dediler, Allah büyük ümit kesilmez dedik..
Önümüzdeki adette histereskopi, sonraki adette kontrol için hsg, sonraki adette de naturel transfer..
Naturel için deneme yapacaklar yani hsg çekildiğim ay, rahim istendiği şekilde kalınlaşıyor mu diye, zaman kaybetmeyiz böylece dedi yücel bey. Olmazsa ilaçlı denenecek yine..
Bende durum bu, dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonrası güzel olur bunlar imtihanın son demleridir..
Kalın sağlıcakla..
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanl nasip etsin sabrın sonu selamettir arkadaşım i hakkında hayırlısı olsunKızlar bugün film çektirecektim ya sonuç rahimde iki farklı yerde yapışıklık çıktı. Yapışıklık tan biri tam sağ tüpün bağlandığı yerde tüpte de sıvı akışı olmadı bu yüzden.
Kalın sağlıcakla..
Evet canım bende öyle olduARkadaşlar tedaviye başlayınca belli aralıklarla kontrole gideceğiz ya muayeneler 12 ye kadar bitiyor mu kesin
Kızlar selam, bu akşam da dondurulmuştan transfere sardım:) yumurta toplama, iğneler, embriyo kaçıncu günde, büyüdü mü büyümedi mi hepsini sizinle, fikirlerini ve desteklerinizle atlattım, hepinizden allah razı olsun. inş bundan sonrası da iyi geçer. benim bir sonraki adetimle kısmet olursa dondurulmuştan ilk transferim olacak, burdan okuduğum kadarıyla naturel ve ilaçlı diye 2 şekilde yapılmış, neye göre karar veriyor drlar? Her ikisinde de kaç günde bir muayene oluyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor genelde?
Hatırlatman iyi oldu canım evet nar bu konuda ise yariyor olabilir ama progesteron baslayana kadar yada catlatma ignesine kadar icmeli sonrasi icin rahim kasilmasina neden olabilir diye duymuştum brn kizimda her gun bir nar yemiştim suyundan ziyade bundada artik mevsimi geciyor dimes %100 lerden alalim tesekkurler canimKızlar ben rahim kalınlaşması için dimesin premium serisine ait kabuklarıyla sıkılmış %100 nar suyundan içmiştim alacaksanız dikkat edin konsantre olanından almayın bilmiyorum etkisi olmuşmudur çünkü bu ilk denemem daha önce rahim kalınlığım hakkında fikrim yoktu, çatlatma iğnesinden bir gün önce 10,5 du drum transferde de rahim kalınlığın iyi demişti
Haklisin canim kist olunca tedavi iptal olurmu diye dusunmekten rahim kalinligini gormemistir gözün insallah hersey yolunda gider ikimiz hatta herkes içinBenimde haftaya perşmbe canım kontrol var orada belli olacak inş:) kaç çıktı bilmiyorum sormak aklıma geldi o an kiste odaklanmıştım
Canım kist derken?? Benim rahim filmimde de polip çıktı 3 mm; Reglin 2. Günü gittiğimde göstereceğim Emre beye;kadın Doğumda çalışan bir arkadaşa sordum;sıkıntı olmaz dedi ama tüp bebekte işler farklı mıdır bilmiyorum; ben de endişe ediyorumBenimde haftaya perşmbe canım kontrol var orada belli olacak inş:) kaç çıktı bilmiyorum sormak aklıma geldi o an kiste odaklanmıştım
Pgt yaptırmış mıydınız canımYk cnm herşeyme dikkat ettm ztn sağlkla gelişyodu herşey normaldi bi anda oldu kromzom bozklğndan dediler karambole tabi düşünce bu bşy araştrlmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?