Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım başlıyoruz haftaya perşembe yine kontrol var rahim kalınlığına gore belli olur insallah transfer kalinligi. Senin bugun kac cikti rahim kalinligi benim 2mm ölçtü doktor
Benimde haftaya perşmbe canım kontrol var orada belli olacak inş:) kaç çıktı bilmiyorum sormak aklıma geldi o an kiste odaklanmıştım

Rahim kalınlığı için özel birşey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum canım normali ne kaç olması gerekşyor acaba?

Rahim kalinligi ile ilgili beni uzun uzadiya muayene eden bir doktordan ogrendigim bilgi su sekildeydi
Diyelim adetinin bugun 10.gunu 10 12.gunu 12 mm olmali yaklasik demisti.

İnşallah dediğin gibi olur canım çok saol Allah razı olsun

Kızlar bugün film çektirecektim ya sonuç rahimde iki farklı yerde yapışıklık çıktı. Yapışıklık tan biri tam sağ tüpün bağlandığı yerde tüpte de sıvı akışı olmadı bu yüzden.
Semra hoca yla görüştük yücel bey de vardı. Düşük için çok tatmin edici bir açıklama yapamıyorlar. Protein s e tekrar kendi merkezlerinde baktılar sonuca göre clexan kullanmak belki de gereksizdi dedi Semra hanım. Sonuç çıkınca değerlendirecekler..
Düşüğe sebep olabilir mi dedim, olmaz ama yogun kanamanın sebebi olmuş olabilir dedi. Onu sonuç çıktıktan sonra dediklerine göre ben de değerlendireceğim tekrar. Şu an düşünmek istemiyorum.
Hep yazdığım şey,, sıkıntı sürekli şekil değiştiriyor Allah güç versin şeklinde oluyordu yine öyle diyorum. Yoruldum ama yoruldum demek yanlış olacak biliyorum. Çabalamaya devam..
Bu yaşta kromozom bozukluğundan dolayı kayıp, bu normal değil çok sık olmaz,
İkinci hamileliğin ikize dönmesi çok sık olmaz,
Üçüncünün pgt li olup açıklanamayan bir şekilde düşmesi çık sık olmaz..
Üst üste 3 kere çok nadir olan bir şeyi yaşamışsınız büyük şanssızlık dediler, biz nasip kısmet dedik.. Her zaman böyle olmayacaktır dediler, Allah büyük ümit kesilmez dedik..
Karışık duygular içindeyim yine anlayacağınız..
Önümüzdeki adette histereskopi, sonraki adette kontrol için hsg, sonraki adette de naturel transfer..
Naturel için deneme yapacaklar yani hsg çekildiğim ay, rahim istendiği şekilde kalınlaşıyor mu diye, zaman kaybetmeyiz böylece dedi yücel bey. Olmazsa ilaçlı denenecek yine..
Bende durum bu, dualarınızı eksik etmeyin inşallah sonrası güzel olur bunlar imtihanın son demleridir..
Kalın sağlıcakla..

Peki kimsayal gebelikte idrar testinde çıkmışmıydı
Kimyasal geçen sene yaşadm dış gebelik ama aynı şeymi bilmyrm değerim 3997 idi bn tüp patlayınca haberdar oldm blmyodum hamilr oldgnu bu gebeliğimde ise 6.haftada düşük yaptm tüp bebekti geçen seneki kendi olştu

İnşallah dediğin gibi olur canım çok saol Allah razı olsun
ben mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. idrarda çıkmadı kanda 39.97 çıktı.Artması gerek dedi günlük ne göre düşük iki gün sonra gel demişti gerek kalmamıştı çünkü kanamam başlamıştı 6 günlük gecikme sonunda. senin düşük ama idrarda çıkmış

Geçecek canım bu günler hayırlısıyla

ç

Canım geçmiş olsun . Olgunluğuna sabrına azmine hayran kaldım yine . Rabbim işlerini kolaylaştırsın hayırla sağlıkla evladına tez zaman da kavuştursun inşallah .

Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanl nasip etsin sabrın sonu selamettir arkadaşım i hakkında hayırlısı olsun

ARkadaşlar tedaviye başlayınca belli aralıklarla kontrole gideceğiz ya muayeneler 12 ye kadar bitiyor mu kesin

Kızlar selam, bu akşam da dondurulmuştan transfere sardım:) yumurta toplama, iğneler, embriyo kaçıncu günde, büyüdü mü büyümedi mi hepsini sizinle, fikirlerini ve desteklerinizle atlattım, hepinizden allah razı olsun. inş bundan sonrası da iyi geçer. benim bir sonraki adetimle kısmet olursa dondurulmuştan ilk transferim olacak, burdan okuduğum kadarıyla naturel ve ilaçlı diye 2 şekilde yapılmış, neye göre karar veriyor drlar? Her ikisinde de kaç günde bir muayene oluyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor genelde?

düzenli adet görüyorsanız ve ilk muayenede rahim kalınlığı uygunsa yumurta varsa naturele yönlendiriyorlar. anladığım kadarıyla da son dönemde en çok tercih edilen yöntem naturel.
hakkınızda hayırlısı olsun, allah evladınıza kavuştursun çok uğraştırmadan inşallah

Hatırlatman iyi oldu canım evet nar bu konuda ise yariyor olabilir ama progesteron baslayana kadar yada catlatma ignesine kadar icmeli sonrasi icin rahim kasilmasina neden olabilir diye duymuştum brn kizimda her gun bir nar yemiştim suyundan ziyade bundada artik mevsimi geciyor dimes %100 lerden alalim tesekkurler canim

Benimde haftaya perşmbe canım kontrol var orada belli olacak inş:) kaç çıktı bilmiyorum sormak aklıma geldi o an kiste odaklanmıştım
Haklisin canim kist olunca tedavi iptal olurmu diye dusunmekten rahim kalinligini gormemistir gözün insallah hersey yolunda gider ikimiz hatta herkes için

Canım kist derken?? Benim rahim filmimde de polip çıktı 3 mm; Reglin 2. Günü gittiğimde göstereceğim Emre beye;kadın Doğumda çalışan bir arkadaşa sordum;sıkıntı olmaz dedi ama tüp bebekte işler farklı mıdır bilmiyorum; ben de endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…