- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Kızlar bu rahme çizik atma ne oluyorki neden yapılıyor?Yine de yaptır canım bi zararı Yok sonuçta aklında kalmasın
Yaa çok teşekkür ederim,rahatladım inanCanım selam benim de yumurta toplama için iğnelrre giderken 3 mm polip var dedi hem emre bey hem yücel bey ama her ikisi de önemli diil dediler, hatta yücel bey dosyaya yazmaya bile gerek yok dedi. İçini ferah tut
Yani ortalama 3-4 günde bir mi çağırıyorlar yumurta kontrolüne;herkeste aynı mıdır; bir de ilaçları kullanmaya başlayınca reglin 2. Gününden itibaren aynı hafta başlıyor mu kontroller;iş yeri ve izin diye şarı çok sıkıntılı bendeCanım aynı durumdaydım emin ol izin alana kadar ölüp ölüp dirildim çaktırmıcam diye, opu günü de sabah işe gittim düşün yani ama hergün değil. Benim hep öğleden önceydi, 3 4 güne bir gittim bazıları hafta sonuna denk geldi o yüzden rahat oldu. Sadece randevu saatleri hep 30-40 dk sarkıyor minimum. O yüzden iznini ona göre al, muayene kan verme 5 dk sürüyor
Benım atıldı histereakobi oldum o esnada atıldıKızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
Rahim kendi ni yenilıyor tamire geciyor falan tam hatırlamıyorum ama öyle şeyler demişlerdi oda hamile kalmaya etki yapıyormuşKızlar bu rahme çizik atma ne oluyorki neden yapılıyor?
Canım aynı sıkıntı bende de vardı, burdaki arkadaşlar biliyor, opu günü bile işe gittim. Yumurtaların büyüme durumuna göre değişiyor tabi ama beni 3-4 günde bir çağırdılar. Opuya yakın 2 gün üst üste gittim o da cumartesi pazara denk gelmişti. Opu günü tam gün izin almaya çalış, ben sabahtan işe gittim, işlemden sonra dönerim dedim ama ağrın oluyor biraz hastaneden çıkışın 3-4 saat sürüyor. İnş sıkıntı yaşamaSın seni çok iyi anlıyorumYani ortalama 3-4 günde bir mi çağırıyorlar yumurta kontrolüne;herkeste aynı mıdır; bir de ilaçları kullanmaya başlayınca reglin 2. Gününden itibaren aynı hafta başlıyor mu kontroller;iş yeri ve izin diye şarı çok sıkıntılı bende
Biraz araştırma yapcam kuzuYine de yaptır canım bi zararı Yok sonuçta aklında kalmasın
Biraz araştırma yapcam kuzu
Ben artık yok embriyo kaliteli yok pgtli inanmıyorum ya pgtli 6aa embriyom tutmadı elde kalan embriyolar artık bu transfer olanlar kadar kaliteli değil maalesef değer mi bilmiyorumcanım benim bildiğim kabuğundan çıkan embriyonun daha kolay tutunmasını sağlıyormuş. etkilemek istemem ama eğer böyle bir şeye uygunsan ya da bahsedildiyse %10 bile artırsa şansını, bence denemelisin.
Kızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
Ya değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
Hayır tek yaa ay şok tayızzz yaaaCanım 998 ile kimyasal olmaz. Hayırlı olsun :) çok sevindim. çift embriyo mu transfer edildi. Yüksek bile geldi bana. Daha deneyimli arkadaşlar var yardımcı olacaklardır. Darısı hepimizin başına
Tebrikler canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah değer yüksekliği için bilen arkadaşlar yorum yaparlar canımYa değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
Canım kaçıncı günde test yaptın?Ya değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
Canım benim 5 bine kadar çıkmıştıArkadaşlar yaa değerim 998 Doktorumda Biraz yüksek dedi değerleri yüksek olanlar varmıydı
Canım aynı sıkıntı bende de vardı, burdaki arkadaşlar biliyor, opu günü bile işe gittim. Yumurtaların büyüme durumuna göre değişiyor tabi ama beni 3-4 günde bir çağırdılar. Opuya yakın 2 gün üst üste gittim o da cumartesi pazara denk gelmişti. Opu günü tam gün izin almaya çalış, ben sabahtan işe gittim, işlemden sonra dönerim dedim ama ağrın oluyor biraz hastaneden çıkışın 3-4 saat sürüyor. İnş sıkıntı yaşamaSın seni çok iyi anlıyorum[/QUO
İnşallah canım çok teşekkür ederim:) Sende durum nedir şu an;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?