Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani ortalama 3-4 günde bir mi çağırıyorlar yumurta kontrolüne;herkeste aynı mıdır; bir de ilaçları kullanmaya başlayınca reglin 2. Gününden itibaren aynı hafta başlıyor mu kontroller;iş yeri ve izin diye şarı çok sıkıntılı bende

Arkadaşlar size bir şey sorsam;bu climara bandı dün akşam taktım ben kolumun üst ve birz arka kısmına;ortalama aşı vurulan kısımlara;ama şu an bant çıkmış durumda nerdeyse;yarın değişeceğim normalde 48 saat sonra dediler ama; gün içinde terlediğimden sanırım yapışkanı da kötü olmuş;ben ne yapsam şimdi yenisini bugün mü değiştirsen

Canım aynı sıkıntı bende de vardı, burdaki arkadaşlar biliyor, opu günü bile işe gittim. Yumurtaların büyüme durumuna göre değişiyor tabi ama beni 3-4 günde bir çağırdılar. Opuya yakın 2 gün üst üste gittim o da cumartesi pazara denk gelmişti. Opu günü tam gün izin almaya çalış, ben sabahtan işe gittim, işlemden sonra dönerim dedim ama ağrın oluyor biraz hastaneden çıkışın 3-4 saat sürüyor. İnş sıkıntı yaşamaSın seni çok iyi anlıyorum

Ben artık yok embriyo kaliteli yok pgtli inanmıyorum ya pgtli 6aa embriyom tutmadı elde kalan embriyolar artık bu transfer olanlar kadar kaliteli değil maalesef değer mi bilmiyorum

Arkadaşlar yaa değerim 998 Doktorumda Biraz yüksek dedi değerleri yüksek olanlar varmıydı
Canım benim 5 bine kadar çıkmıştı
Yüksekti hemde baya yüksekti
Düşük yaptım
İnşallah senin sağlıklıdır
Çift embriyo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…