- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
AA tamam canım çok teşekkürler;ben de öyle yapayımCanım ben kullandığım zaman bacağıma yapıştırmıştım. Dizimin biraz üst tarafına doğru. Yani otursam da kalksam da pek bir sıkıntı olmuyordu. Yapıştırırken de iyice havasını al bastır elinle o zman banyo bile yapsan çıkmıyor yani
Aynen öyle takılmamak gerek çok fazla. Allaha teslimiyet sabır nasip.Anladım canım.fazla takılmamak gerekiyor demekki. allah nasip edince oluyor
6 tane gönderdik 3 tane embiriyo trasfer kalitesindeymiş ama yaptırma nedenimiz erkek infertilesinin en zor hali genetiktede sıkıntı vardıSağlıkla gelsin inşallah. Pgt ye tüm embriyolar mı gidiyor. 4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyom var. Hepsini yollasak çok maliyetli. Sayıya kim karar veriyor. Diyelimki 2 tane yolladık hepsi olumsuz geldi. Hadi 3.yü çıkarın diyebiliyormuyuz. Nasıl oluyor bu işler
6aa embriyom tuttu düştü 2.side 6aa idi o hiç tutmadı şimdi elimde düzgün embriyo da kalmadı nasip işi tamamen bi arkadaşla aynı zamanda transfer oldum 2.güb embriyosu apar topar alındı transfere onun tuttu gittiARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??
Aynen canım çok takılmamak lazım ama biz takıyoruz yok şöyle yok böyle bi rahat vermiyoruz kendimize.çatlasakta patlasakta Allah’ın dediği olacak sonuçta6aa embriyom tuttu düştü 2.side 6aa idi o hiç tutmadı şimdi elimde düzgün embriyo da kalmadı nasip işi tamamen bi arkadaşla aynı zamanda transfer oldum 2.güb embriyosu apar topar alındı transfere onun tuttu gitti
Sizde problem neydi canım tam olarak6 tane gönderdik 3 tane embiriyo trasfer kalitesindeymiş ama yaptırma nedenimiz erkek infertilesinin en zor hali genetiktede sıkıntı vardı
pgt olmuş embriyonun kalitesine lütfen takılma. 3ab içimde büyüyor şu an allahın mucizeleri bunlar. Çok yıprandın yaşadıklarından haklısın ama. Biraz rahatlamaya çalış ruhunun buna ihtiyacı var allaha bırak kendini o en doğrusunu bilir vakti gelince verecektir.6aa embriyom tuttu düştü 2.side 6aa idi o hiç tutmadı şimdi elimde düzgün embriyo da kalmadı nasip işi tamamen bi arkadaşla aynı zamanda transfer oldum 2.güb embriyosu apar topar alındı transfere onun tuttu gitti
AzospermiydiSizde problem neydi canım tam olarak
Azıspermi yanlış bilmiyorsam hiç spermin olmaması demek.ameliyatla mı bulunduAzospermiydi
Maşallah canım çok sevindim hayırlı olsunHayır tek yaa ay şok tayızzz yaaa
Normal test günüm cumartesi.ben çok sakin biri değilim ki 4.gün test yaptım negatif pek aşılanacak tipten değil Yani sakin ol arkadaşım :)Yaa bu sakinliği bana da aşılayın lütfen:)) Ben şu an senin yerinde olsam sanırım 1 er saat arayla 6-7 test yapmıştımmm
Kesinlikle rahatlamaya kafamı boşaltmaya ihtiyacım var Allah büyükpgt olmuş embriyonun kalitesine lütfen takılma. 3ab içimde büyüyor şu an allahın mucizeleri bunlar. Çok yıprandın yaşadıklarından haklısın ama. Biraz rahatlamaya çalış ruhunun buna ihtiyacı var allaha bırak kendini o en doğrusunu bilir vakti gelince verecektir.
Aynen öyle en büyük kanıt benim buna :)Aynen canım çok takılmamak lazım ama biz takıyoruz yok şöyle yok böyle bi rahat vermiyoruz kendimize.çatlasakta patlasakta Allah’ın dediği olacak sonuçta
Ewttt ameliyatla bulundu bizimde çok zordu şansınız çok düşğk dediler ama hep dua ettimAzıspermi yanlış bilmiyorsam hiç spermin olmaması demek.ameliyatla mı bulundu
Çok sevindimHayır tek yaa ay şok tayızzz yaaa
Benim 5.güne 5 iyi kalite embriyom kalmıştı sonra biri atak yapmış pgt ye uygun yollayalım mı dediler 6 tane birden yolladım çünkü hangisi sağlıklı hangisi değil bilmiyoruz ki .. gidenlerden 3 ü sağlıklı 3 ü sağlıksız geldi ya sadece sağlıksız olanları yollamış olsaydım .. size geri kalan embriyo sayısını söylediklerinde karar verin eğerki pgt yapılacaksa riske atmayın .. inşallah maddiyatınız yeter ve hepsini yollarsınız ..Sağlıkla gelsin inşallah. Pgt ye tüm embriyolar mı gidiyor. 4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyom var. Hepsini yollasak çok maliyetli. Sayıya kim karar veriyor. Diyelimki 2 tane yolladık hepsi olumsuz geldi. Hadi 3.yü çıkarın diyebiliyormuyuz. Nasıl oluyor bu işler
Aynı benımde öyle son gün 6 ya cıktı gönderdim 3 elendiBenim 5.güne 5 iyi kalite embriyom kalmıştı sonra biri atak yapmış pgt ye uygun yollayalım mı dediler 6 tane birden yolladım çünkü hangisi sağlıklı hangisi değil bilmiyoruz ki .. gidenlerden 3 ü sağlıklı 3 ü sağlıksız geldi ya sadece sağlıksız olanları yollamış olsaydım .. size geri kalan embriyo sayısını söylediklerinde karar verin eğerki pgt yapılacaksa riske atmayın .. inşallah maddiyatınız yeter ve hepsini yollarsınız ..
Ewttt memorial bu işte çok iyi genetikte mehmet bey vardı sanırım çok iyi bir doktorÇok sevindim) eşinizde kromozom anomalisi vardı değil mi ?
Zaten genetikçiler memorial i öneriyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?