Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

AA tamam canım çok teşekkürler;ben de öyle yapayım

6 tane gönderdik 3 tane embiriyo trasfer kalitesindeymiş ama yaptırma nedenimiz erkek infertilesinin en zor hali genetiktede sıkıntı vardı

ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??
6aa embriyom tuttu düştü 2.side 6aa idi o hiç tutmadı şimdi elimde düzgün embriyo da kalmadı nasip işi tamamen bi arkadaşla aynı zamanda transfer oldum 2.güb embriyosu apar topar alındı transfere onun tuttu gitti

Aynen canım çok takılmamak lazım ama biz takıyoruz yok şöyle yok böyle bi rahat vermiyoruz kendimize.çatlasakta patlasakta Allah’ın dediği olacak sonuçta

pgt olmuş embriyonun kalitesine lütfen takılma. 3ab içimde büyüyor şu an allahın mucizeleri bunlar. Çok yıprandın yaşadıklarından haklısın ama. Biraz rahatlamaya çalış ruhunun buna ihtiyacı var allaha bırak kendini o en doğrusunu bilir vakti gelince verecektir.

Yaa bu sakinliği bana da aşılayın lütfen:)) Ben şu an senin yerinde olsam sanırım 1 er saat arayla 6-7 test yapmıştımmm
Normal test günüm cumartesi.ben çok sakin biri değilim ki 4.gün test yaptım negatif pek aşılanacak tipten değil Yani sakin ol arkadaşım :)

Kesinlikle rahatlamaya kafamı boşaltmaya ihtiyacım var Allah büyük

Benim 5.güne 5 iyi kalite embriyom kalmıştı sonra biri atak yapmış pgt ye uygun yollayalım mı dediler 6 tane birden yolladım çünkü hangisi sağlıklı hangisi değil bilmiyoruz ki .. gidenlerden 3 ü sağlıklı 3 ü sağlıksız geldi ya sadece sağlıksız olanları yollamış olsaydım .. size geri kalan embriyo sayısını söylediklerinde karar verin eğerki pgt yapılacaksa riske atmayın .. inşallah maddiyatınız yeter ve hepsini yollarsınız ..

Aynı benımde öyle son gün 6 ya cıktı gönderdim 3 elendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…