Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımmmm ne desek boş, hepimizi bekleyen sonuçlardan biri bu. %50 şansımız var. İnşallah yanılır test. Allah hayırlısını nasip etsin canım.

İçime mutluluk oldu şuan :)çok teşekkür ederim inşallah

Canım selam benim de yumurta toplama için iğnelrre giderken 3 mm polip var dedi hem emre bey hem yücel bey ama her ikisi de önemli diil dediler, hatta yücel bey dosyaya yazmaya bile gerek yok dedi. İçini ferah tut

Yumurta kontrolünü diyorsunuz değil mi; her gün mü çağırıyorlar 2 hafta boyunca acaba;benim izin almam çok zor olacak 15 gün boyunca her günse eğer
Canım aynı durumdaydım emin ol izin alana kadar ölüp ölüp dirildim çaktırmıcam diye, opu günü de sabah işe gittim düşün yani ama hergün değil. Benim hep öğleden önceydi, 3 4 güne bir gittim bazıları hafta sonuna denk geldi o yüzden rahat oldu. Sadece randevu saatleri hep 30-40 dk sarkıyor minimum. O yüzden iznini ona göre al, muayene kan verme 5 dk sürüyor

Ben sordum bugün yücel beye atılabilir eğer istiyorsan ama garanti değil dedi garanti verseler anormal olur zaten
Rahime çizik atılmayı ben çok duydum canım. Çok etkili bir yöntem olmadığını söylüyor doktorlar.ama denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…