Canımmmm ne desek boş, hepimizi bekleyen sonuçlardan biri bu. %50 şansımız var. İnşallah yanılır test. Allah hayırlısını nasip etsin canım.eh ben de yazayım madem. normalde yarına kadar test yapmıycam demiştim ama meraka yenildim valla. bugün idrar testi yaptım. normalde yarın yapmam lazımdı. maalesef negatif çıktı. bende hiç kanama ya da lekelenme filan olmadı. dün regl olacakmışım gibi sıkıntı çekiyordum. jeli kullanmaya devam ettim. ama bugün nefatif. duygular karışık tabiki. yarın yine de kan tahlili yaptıracağım.
İçime mutluluk oldu şuan :)çok teşekkür ederim inşallahCanım benim hiç bir belirtim yoktu göğüs ağrısı dışında hatta o da ilk günler oldu kayboldu. Ne kasık batması ne bir ağrı ne mide bulantısı hiç bir şey hissetmedim çok umutsuz şekilde idrar testi yaptım ama pozitif çıktı :)
Yok canım bugün işlerim vardı yarın sabah yapıcam kısmetseTest yaptınmı canım
Aynen öyle inşallah cnm allah razı olsunAnladım cnm kromozom bozukluğu ne kadar yaygın dimi inşallah bidahaki denemende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Yarın baya kişi test verecek ozaman imşallaj hepimiz iyi haberler ve pozitifler alırızYok canım bugün işlerim vardı yarın sabah yapıcam kısmetse
Benim 2.transferimden önce rahime çizik atılmıştıKızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
Canım selam benim de yumurta toplama için iğnelrre giderken 3 mm polip var dedi hem emre bey hem yücel bey ama her ikisi de önemli diil dediler, hatta yücel bey dosyaya yazmaya bile gerek yok dedi. İçini ferah tutCanım kist derken?? Benim rahim filmimde de polip çıktı 3 mm; Reglin 2. Günü gittiğimde göstereceğim Emre beye;kadın Doğumda çalışan bir arkadaşa sordum;sıkıntı olmaz dedi ama tüp bebekte işler farklı mıdır bilmiyorum; ben de endişe ediyorum
Canım aynı durumdaydım emin ol izin alana kadar ölüp ölüp dirildim çaktırmıcam diye, opu günü de sabah işe gittim düşün yani ama hergün değil. Benim hep öğleden önceydi, 3 4 güne bir gittim bazıları hafta sonuna denk geldi o yüzden rahat oldu. Sadece randevu saatleri hep 30-40 dk sarkıyor minimum. O yüzden iznini ona göre al, muayene kan verme 5 dk sürüyorYumurta kontrolünü diyorsunuz değil mi; her gün mü çağırıyorlar 2 hafta boyunca acaba;benim izin almam çok zor olacak 15 gün boyunca her günse eğer
Ilk transferimsen once atilmisti ve pozitif olmuştu.Kızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
Kızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
Sonuç ne olduBenim 2.transferimden önce rahime çizik atılmıştı
Ben sordum bugün yücel beye atılabilir eğer istiyorsan ama garanti değil dedi garanti verseler anormal olur zatenIlk transferimsen once atilmisti ve pozitif olmuştu.
Sonuç ne oldu axabaevet benim atmışlardı ama ben zaten laparoskopi ve histeroskopi yaptırmıştım o sırada çizik de attılar.
Sonuç ne oldu axaba
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah cnmçok şükür ve maşallah ki pozitif gördük gebeliğim devam ediyor. darısı başınıza inşallah. allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.
Negatif oldu canımSonuç ne oldu
Rahime çizik atılmayı ben çok duydum canım. Çok etkili bir yöntem olmadığını söylüyor doktorlar.ama denenebilirBen sordum bugün yücel beye atılabilir eğer istiyorsan ama garanti değil dedi garanti verseler anormal olur zaten
Banada çok garanti yada şansı çok yükseltir demedi ama denenebilir dedi kararsız kaldımRahime çizik atılmayı ben çok duydum canım. Çok etkili bir yöntem olmadığını söylüyor doktorlar.ama denenebilir
Yine de yaptır canım bi zararı Yok sonuçta aklında kalmasınBanada çok garanti yada şansı çok yükseltir demedi ama denenebilir dedi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?