- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Yaa bu sakinliği bana da aşılayın lütfen:)) Ben şu an senin yerinde olsam sanırım 1 er saat arayla 6-7 test yapmıştımmmYok canım bugün işlerim vardı yarın sabah yapıcam kısmetse
Tek embiriyo sizin kaçtaneydi kaçıncı gündüCanım benim 5 bine kadar çıkmıştı
Yüksekti hemde baya yüksekti
Düşük yaptım
İnşallah senin sağlıklıdır
Çift embriyo muydu
Tek embiriyo sizin kaçtaneydi kaçıncı gündü
Canım Maaşallah çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla kalitesi neydi Balımm bir de sen pgt yaptırmıştın değil mi oyle hatırlıyorumYa değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
Hayırlı olsunYa değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
Ewttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuşCanım Maaşallah çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla kalitesi neydi Balımm bir de sen pgt yaptırmıştın değil mi oyle hatırlıyorum
Evet canim degerin maasallah yüksek ama benim dikkatimi cekti 6aa olunca hep yuksek oluyor sanki seninki biraz rekora kosmus masallah:)Ewttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuşama doktor yüksek dedi biraz canımı o sıktı 2 gün sonra tekrarla dedi
İnşallah katlanır hayırlısıylq canım sağolasınEvet canim degerin maasallah yüksek ama benim dikkatimi cekti 6aa olunca hep yuksek oluyor sanki seninki biraz rekora kosmus masallah:)
Gözün aydın canım darısı bizim başımızaEwttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuşama doktor yüksek dedi biraz canımı o sıktı 2 gün sonra tekrarla dedi
Amin canım rabbim bizlere ve bütün isteyen herkezlere nasip etsin kün fe yekünGözün aydın canım darısı bizim başımıza
Merak etme bence gayet güzel bir değer Maaşallah diyelimEwttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuşama doktor yüksek dedi biraz canımı o sıktı 2 gün sonra tekrarla dedi
pgt olmuş embbriyo sağlıklı ise o a nın b nin 5 in çok bit fonksiyonu yok. benim embriyom 3ab pgt den sağlıklı geldi. Hamileyim yeterki nasipte olsun. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağıma alacağım günlerde olur.ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??
Maşallah rekor bir değer cnm inşallah katlanarak devam eder gözün aydın olsun çok sevindim senin adınaYa değerim 998 kızlae 8 xi günde kimyasal olmaZ dmi
pgt olmuş embbriyo sağlıklı ise o a nın b nin 5 in çok bit fonksiyonu yok. benim embriyom 3ab pgt den sağlıklı geldi. Hamileyim yeterki nasipte olsun. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağıma alacağım günlerde olur.
8 ci güne göre güzel dimii Şoktayım kusuruma bakmayınMerak etme bence gayet güzel bir değer Maaşallah diyelim
Anladım canım.fazla takılmamak gerekiyor demekki. allah nasip edince oluyorpgt olmuş embbriyo sağlıklı ise o a nın b nin 5 in çok bit fonksiyonu yok. benim embriyom 3ab pgt den sağlıklı geldi. Hamileyim yeterki nasipte olsun. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağıma alacağım günlerde olur.
Canım ben kullandığım zaman bacağıma yapıştırmıştım. Dizimin biraz üst tarafına doğru. Yani otursam da kalksam da pek bir sıkıntı olmuyordu. Yapıştırırken de iyice havasını al bastır elinle o zman banyo bile yapsan çıkmıyor yaniArkadaşlar şu climara bantlarını siz nereye yapıştırdınız ya;lütfen söyleyin koldan çıkıp çıkıp duruyo bu şey
benim beş gün sonunda 3 embriyom kalmıştı üçüde gitti. üçte bir geri geldi. Sen o konuyu doktorunla konuş.Sağlıkla gelsin inşallah. Pgt ye tüm embriyolar mı gidiyor. 4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyom var. Hepsini yollasak çok maliyetli. Sayıya kim karar veriyor. Diyelimki 2 tane yolladık hepsi olumsuz geldi. Hadi 3.yü çıkarın diyebiliyormuyuz. Nasıl oluyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?