Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım Maaşallah çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla kalitesi neydi Balımm bir de sen pgt yaptırmıştın değil mi oyle hatırlıyorum
Ewttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuş ama doktor yüksek dedi biraz canımı o sıktı 2 gün sonra tekrarla dedi

Ewttt canım pgt yapılmış 6 aa. Ağlama komasına girdim insan mutlu oluncada bagra bagra aglıyormuş ama doktor yüksek dedi biraz canımı o sıktı 2 gün sonra tekrarla dedi
Evet canim degerin maasallah yüksek ama benim dikkatimi cekti 6aa olunca hep yuksek oluyor sanki seninki biraz rekora kosmus masallah:)

ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??

Gözün aydın canım darısı bizim başımıza

ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??
pgt olmuş embbriyo sağlıklı ise o a nın b nin 5 in çok bit fonksiyonu yok. benim embriyom 3ab pgt den sağlıklı geldi. Hamileyim yeterki nasipte olsun. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağıma alacağım günlerde olur.

Arkadaşlar şu climara bantlarını siz nereye yapıştırdınız ya;lütfen söyleyin koldan çıkıp çıkıp duruyo bu şey

Sağlıkla gelsin inşallah. Pgt ye tüm embriyolar mı gidiyor. 4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyom var. Hepsini yollasak çok maliyetli. Sayıya kim karar veriyor. Diyelimki 2 tane yolladık hepsi olumsuz geldi. Hadi 3.yü çıkarın diyebiliyormuyuz. Nasıl oluyor bu işler

Anladım canım.fazla takılmamak gerekiyor demekki. allah nasip edince oluyor

Arkadaşlar şu climara bantlarını siz nereye yapıştırdınız ya;lütfen söyleyin koldan çıkıp çıkıp duruyo bu şey
Canım ben kullandığım zaman bacağıma yapıştırmıştım. Dizimin biraz üst tarafına doğru. Yani otursam da kalksam da pek bir sıkıntı olmuyordu. Yapıştırırken de iyice havasını al bastır elinle o zman banyo bile yapsan çıkmıyor yani

benim beş gün sonunda 3 embriyom kalmıştı üçüde gitti. üçte bir geri geldi. Sen o konuyu doktorunla konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…