- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Merhaba arkadaşım. Bende iki tüpümü hidrosalpenksten kaybeden biri olarak söylüyorum yapışma engel değil ve şunu söyleyeyim sana semra hoca ultrason konusunda artıl nirvanaya ulaşmış bana sadece ultrasona bakarak dedi ki iki tüpünde de var hidrosalpenks ekip doktorları birinde yok gibi duruyor dedi. Sonra ameliyat oldum ikisi alındı ve ptolojiden ikiside yüzde yüz hidrosalpenks sonucuyla geldi. O yüzden için rahat olsun en ufak bir şüphe olsa semra hanım görürdü ya da rahim filmş isterdi tekrar. Yani bence hidrosalpenks konusunda çok başarılı semra hanım.Haklısn cnm bildğm şey ama yinede başkasndan dinlemek iyi geldi teşekkr ederm tereddüt kalıyo yksa paronayak hastası oldm ztn artk
bunu bende merak ediyorum ,ama bence havuza girilmese daha iyi olur gibi geliyor,dr unuza sormanız en sağlıklısı,,hem olsundaKader arkadaşlarım günaydın günün ilk ve komik sorununu sormaya geldim
Malum yaz geliyor şimdi daha önce yaz aylarinda transfer olan var mi? Transferden sonra tatil deniz havuz meselesi ile ilgili bir fikriniz varmi ? Eger ben bir sonraki adetimde baslarsam transferim tatilden rezarvasyonumuzdan oratalama 3 hafta once olacak gibi duruyor..
kızlar günaydın ,opuya giren arkadaşlara soruyorum,opu sonrası tek başımıza karşılayabileceğimiz bir süreçmidir,kendim dinlenip eve gidebilir miyim??
Ya ben olmaz derlerse tranferi ileri bir tarihe düşünüyorum tatilsiz olmazbunu bende merak ediyorum ,ama bence havuza girilmese daha iyi olur gibi geliyor,dr unuza sormanız en sağlıklısı,,hem olsundaben tatile bile gitmem
Tabiki eşim olacak ama saatlerce kalması imkansız işten izin alıp gelicek oda iki saat olur ,o gitmek zorunda sonrasında ben nasıl yaparım bilmediğim bir süreç olduğu için endişeleniyorumeşin zaten olmak zorunda ya, o yeterli.
ben narkozun etkisinden kolay çıkamamıştım. bütün gün uyumuştum. eşim dışında kimseye ihtiyacım olmamıştı.
Tabiki eşim olacak ama saatlerce kalması imkansız işten izin alıp gelicek oda iki saat olur ,o gitmek zorunda sonrasında ben nasıl yaparım bilmediğim bir süreç olduğu için endişeleniyorum
Arkadaşlar ;
Medipol Ayşe KARAHASANOĞLU nda tedavi gören var mı?
U.marım yazarlar Ayşe anımla ilgili bir çok yazı okudum ama sorularım olacak.Memorial da çalışırken ekip Dr u olarak ilgilendiği arkadaşlar olmuş . Hatta geçenler de birisi yine soruyordu . Medipole geçmiş sanırım tanıyan arkadaşlar yazacaktır .
Ya ben olmaz derlerse tranferi ileri bir tarihe düşünüyorum tatilsiz olmaz
Benimde aklıma takildi biraz internetten arastirdim Bülent Tirasin bir cevabına rastgeldim transferden 2-3 gun sonra girebilirsiniz yazıyordu. Havuza girmem bende deniz yeter hos yuzmede bilmediğim icin cok sıkıntı yok kumda oynarim
U.marım yazarlar Ayşe anımla ilgili bir çok yazı okudum ama sorularım olacak.
Tamam yaa benimde yazarken bayagi aklima yattı ben hic ileri tarihe atmayayim transferi bir sonraki adette başlarım hayırlısı ile kumdan kaleler yapicamGüldürdün beni canım ya :)
Tatile giderdim ama suya girmezdim sanırım ne olur ne olmaz . Kumda oynama fikri bence de güzel
Tamam yaa benimde yazarken bayagi aklima yattı ben hic ileri tarihe atmayayim transferi bir sonraki adette başlarım hayırlısı ile kumdan kaleler yapicam
1 aşılama denemem: Yumurta da kist oluştuğu için sperm enjekte edilmeden yar da bırakıldı =(Tedaviye mi başlayacaksınız ?
1 aşılama denemem: Yumurta da kist oluştuğu için sperm enjekte edilmeden yar da bırakıldı =(
Acıbadem Bülent Tıraş da 1 Tüp bebek: 2 yumurta büyüdü 1 tane yumurta sıvısı çıktı opu da oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. =(
Maddi olarak yıprandığımız için rapor için tekrar ilk regli de tekrar aşılamaya başlayacağım rapor için. Rapor çıkartıp Tüp bebeğe öyle başlamak istiyorum. Ayşe hanımda geçiyorsa rapor.
1 aşılama denemem: Yumurta da kist oluştuğu için sperm enjekte edilmeden yar da bırakıldı =(
Acıbadem Bülent Tıraş da 1 Tüp bebek: 2 yumurta büyüdü 1 tane yumurta sıvısı çıktı opu da oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. =(
Maddi olarak yıprandığımız için rapor için tekrar ilk regli de tekrar aşılamaya başlayacağım rapor için. Rapor çıkartıp Tüp bebeğe öyle başlamak istiyorum. Ayşe hanımda geçiyorsa rapor.
Karışmak gibi olacak ama dayanamadım . Tüp bebek denemişsiniz Bülent beyde hemde onda sorun yaşamışsınız aşılama yeterli tedavi şekli mi sizin için ?
Tüp bebekte denemesinde döllenme de olmadığını düşünürsek aşılama bana pek mantıklı gelmedi .
Biraz daha maddi durumu toparlayıp tekrar tüp deneseniz mesela .
Yanlış anlamayın lütfen hepimiz geçiyoruz geçtik bu süreçlerden en iyi biz anlıyoruz yaşadıklarımızı o yüzden yazma gereği duydum .
Tekrar okuyunca daha iyi anladım aşılama tüp bebek raporu için gerekli ok.
Raporla beraber yaptıracaginiz merkez de ne kadar tutacak öğrendiniz mi .
Aşılama vs derken o arada da yine para harcanıyor . Harcanan zamana üzülüyor insan . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben tedirgin oluyorum bu konularda kim olursa olsun .
Acıbadem de ne kadar maliyet tuttu merak ettim bi sakıncası yoksa .
Canım Yok öyle herkeste aşılamak şartı nerden çıkardın amh çok düşük hemen alırsın Süleymaniye'ye git hemen veriyorlar ben hemen aldım tek aşılama ile ki aşılama olmayanı arkadaşlar bile vardı aldı senin durumun da olan zaman kaybetmek aşılama ileYok tabii ki sorabilir söylebilirsiniz. Benim amh 0,14 sorunum yumurta rezervi ve çift rahim.
Tüp bebekten başka şansım yok evet ama benim tüp bebeğim embriyo oluşup hemen transfer edilmeyecek. Havuz yapılacak en az 3 kere havuz, yumurta toplama olacak döllenerek dondurulacak. Kaldı ki tüp bebek havuza başladım ama ilk denemem de embriyo oluşmadı. Yani 3 değiş 5 belki 6 havuz yapılacak. Doktorum ile konuşmamda "evet böyle bir olasılık var, yumıurta kalitesiz olabilir, döllenmeyebilir" dedi doğru sorunum zaten yumurta.
Maddi olarak cok zorlanırım. Destek aldığım kimse yok, çok şükür çalışıyoruz eşimle.
Aşılama mantıklı değil ama rapor almam için 2 tane olumsuz aşılma yaptırmam şart. SGK kurallarına göre bu olması gerekiyor.
Hepimiz geçiyoruz süreçten çok ağır ve meşakatli ama Herkesin tedavi süreci, tedavi şekli, tedaviye verdiği yanıt çok farklı..
Açıkcası kafayı biraz boşaltmak için biraz uzak tutmak istedim kendimi ama yeni yeni araştırmaya başladım. Evet benim kayıp zamanlarım çok var toplam 4 ay ara ara adet olmadığım zaman oldu. Tüp bebek sonrası dinlenmem gerekti falan filaaaaaaann.. Çok zaman kaybım var. 6000 TL hastane, 8750 TL iğnelerim tuttu. 15 000 TL e yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?