Aynen öyle malesef canım seni hemen göndermek istememeleri bana pek iyi şeyler dusundurtmedi açıkçası .
Doktor heralde şaşıracak arka arkaya 2 hafta gelinir mi diyeSabredemeyeceksen git belli olmuyor kalp atışı bazen 6. Hafta bazen 7. Hafta .
Olmadı dediğin gibi 2 hafta üst üste gidersin .
Benimde hiç sıkıntım olmadı o dönemlerde herkesin bünyesi bir değil sen keyfine bak tatlım :)
hakkında hayırlısı arkadaşım,ama dediğin gibi burası çok farklı çünki herkes birbirini anlayabiliyor,aynı yolda yürüyoruzBu ay da hiç yumurta görülmediği için başlanmadı aşılamayailk adetimi bekliyorum.
Aldım Randevu Süleymaniye kadın doğuma Cuma 09:00 da Emre Sinan Gürbüz e . İnşallah alırım, inşallah. Çok teşekkür ederim size ayy iyi ki burası var iyi ki varsınız. A anka23 @kanaryamm A asifexisted
hakkında hayırlısı arkadaşım,ama dediğin gibi burası çok farklı çünki herkes birbirini anlayabiliyor,aynı yolda yürüyoruz
Cnm yok öle bişi sana şöyle söyliyim pendik eğitim araştırmaya gitmiştim ben infertiliteden randevu aldım elimde amh kağıdı ile muayene etti kağıdı gördü direk tüp bebek diye yazdı DOR diye yazılıyoo hatta düşük over rezervi ve aşılamaya gerek olmadan rapor alıyosun bi 10-15 gün koşturup merak etmeYani evet bunu çok söylüyorlar ama adamına göre mi muamele yapıyorlar bilmiyorum Bu durum iyiden iyiye benim canımı sıkmaya başladı. Gittim oraya 2 tane aşılama şart dedi, Zeynep Kamil şart dedi kim ne dese oraya gittim. 10 ayda 9 tane farklı doktora muayene oldum, özeli devleti ama yok kime gittiysem şart dedi. Cerrahpaşa tıp fakültesinde dosya açmıştım oradan devam ediyorum şimdi.
Cnm yok öle bişi sana şöyle söyliyim pendik eğitim araştırmaya gitmiştim ben infertiliteden randevu aldım elimde amh kağıdı ile muayene etti kağıdı gördü direk tüp bebek diye yazdı DOR diye yazılıyoo hatta düşük over rezervi ve aşılamaya gerek olmadan rapor alıyosun bi 10-15 gün koşturup merak etme
Mide bulantıları ve öğürmeler kötü bende de bi kaç gündür var yatıyorum hep kalkamıyorum.bu arada kızlar memeoriala giden oldumu hiç testten sonra kontrole vajinal mı bakıyorlar yoksa karından mı ben vajinalden korkuyorum çok çünkü benim pazar günü kanama gibi lekelenmem oldu da proluton vurdurdum ertesi gün.lekelenmesi olan yokmu acaba benim gibi lavaboya gitmeye korkuyorum cuma yine iğne vurulayım diyorumSabredemeyeceksen git belli olmuyor kalp atışı bazen 6. Hafta bazen 7. Hafta .
Olmadı dediğin gibi 2 hafta üst üste gidersin .
Benimde hiç sıkıntım olmadı o dönemlerde herkesin bünyesi bir değil sen keyfine bak tatlım :)
evet tanımıyoruz belki birbirimizi ama ,hissediyoruz ne yaşadığını,endişelerini,korkularını,güzel allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahKesinlikle bide güzel bir şey tanımadığın bir sürü senin iyiliğini düşünen derttaşların oluyor.
Kesinlikle bide güzel bir şey tanımadığın bir sürü senin iyiliğini düşünen derttaşların oluyor.
Mide bulantıları ve öğürmeler kötü bende de bi kaç gündür var yatıyorum hep kalkamıyorum.bu arada kızlar memeoriala giden oldumu hiç testten sonra kontrole vajinal mı bakıyorlar yoksa karından mı ben vajinalden korkuyorum çok çünkü benim pazar günü kanama gibi lekelenmem oldu da proluton vurdurdum ertesi gün.lekelenmesi olan yokmu acaba benim gibi lavaboya gitmeye korkuyorum cuma yine iğne vurulayım diyorum
Hatırladığım kadarıyla şöyle oluyoo.ilk önce infertiliteden kadın doğum diil yani randevu alıp gidiyorsun muayene oluyorsun elindeki bütün belgeleri götür amh testi fshın yükseldiğine dair hormon testleri hepsini götür varsa eşinin sperm testlerini falan ne varsa.bakacak senin adına bi kağıt dolduracak zaten asistanlar bakıyoo hemen hocalarını arıyorlar aynı anda DOR yazıp amh düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendiriyorlar.tüp bebekte sana bi kağıt veriliyor istenilen testler diye.sgk dan belge evlilik cüzdanları foto sonra hastane içinde anesteziden randevu alıyosun yine hastane içinde aile hekiminden ve psikatyriden randevu alıyosun hemen halloluyoo zaten biz bir haftada halletmiştik yalnız pendik eğitim araştırmanın raporu dışarıya verilmiyoo orda yapıyorlar tüp bebeği ama heryerde bu prosedür uygulanıyoo cnmm hiç tereddüt etme aşılamaya gerek yok hiç merak etmeCnm yok öle bişi sana şöyle söyliyim pendik eğitim araştırmaya gitmiştim ben infertiliteden randevu aldım elimde amh kağıdı ile muayene etti kağıdı gördü direk tüp bebek diye yazdı DOR diye yazılıyoo hatta düşük over rezervi ve aşılamaya gerek olmadan rapor alıyosun bi 10-15 gün koşturup merak etme
Teşekkür ederm cnm minimal yapışıklk var ddi ztn inşallah sorun yaratmaz allah yardmcmz olsn bir kez laporskpyle tpüm alndı bir kez daha yaşamam inşallah köyünn iyisiym gbi dşünerek avuttorm kendmi saolasn cvbn içinMerhaba arkadaşım. Bende iki tüpümü hidrosalpenksten kaybeden biri olarak söylüyorum yapışma engel değil ve şunu söyleyeyim sana semra hoca ultrason konusunda artıl nirvanaya ulaşmış bana sadece ultrasona bakarak dedi ki iki tüpünde de var hidrosalpenks ekip doktorları birinde yok gibi duruyor dedi. Sonra ameliyat oldum ikisi alındı ve ptolojiden ikiside yüzde yüz hidrosalpenks sonucuyla geldi. O yüzden için rahat olsun en ufak bir şüphe olsa semra hanım görürdü ya da rahim filmş isterdi tekrar. Yani bence hidrosalpenks konusunda çok başarılı semra hanım.
Anladım cnm buldum takip doktoru ama tam emin diilim test sonuçlarımı mail atınca semra hanım geri dönmüştü bana çok sevinmiştim ordan randevu aldım ilk randevu olacaktı güya ama bir hafta önce dayanamadım bi doktora göründüm karından baktı sağlıklı çok şükür dedi pazarda lekelenme olunca acile gittik kadın doğumcu varmış direk karından baktı biz bişe demeden çok şükür kalp atışlarını duyduk(maşallah) ne olduğunu şaşırdık sevindik çok ama lekelenme korkutuyoo arada böle kahve geliyoo ki pazar günü gelen kırmızıya çalıyordu baya aciledeki doktor da daha önce gittğim dokotrda merkeziniz görsün bi kere son kez ilaçlarınızı söylerler dedi.vajinal bakılınca bişe olcak diye tedirgin oluyorum elimde diil.bide bişe sorucam arkadaşlar perinotoloğa hep mi gidilecek ara aramı acaba ben hiç bişe bilmiyorum daTatlım geçmiş olsun kolay atlatırsın inşallah . Çoğunluk lekelenme yaşadı sen tedbirini al korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.
Takip dr u bulduysan kendine ona devam et derim ıki taraflı kafanı karıştırma . Memorial alttan bakıyor dediler ama ben kontrole gitmedim oraya .
Dediğim gibi güvendiğin bir dr bulduysan devam et . vajinal den muayene olmak istememek çok normal o kadar çok muayene olduk ki bu süreçlerde bende artık bikmistim.
Cnm bende merak ediyorum herkez gidiyor perinatologa nicin gidiliyor bilen anlatabilirmiAnladım cnm buldum takip doktoru ama tam emin diilim test sonuçlarımı mail atınca semra hanım geri dönmüştü bana çok sevinmiştim ordan randevu aldım ilk randevu olacaktı güya ama bir hafta önce dayanamadım bi doktora göründüm karından baktı sağlıklı çok şükür dedi pazarda lekelenme olunca acile gittik kadın doğumcu varmış direk karından baktı biz bişe demeden çok şükür kalp atışlarını duyduk(maşallah) ne olduğunu şaşırdık sevindik çok ama lekelenme korkutuyoo arada böle kahve geliyoo ki pazar günü gelen kırmızıya çalıyordu baya aciledeki doktor da daha önce gittğim dokotrda merkeziniz görsün bi kere son kez ilaçlarınızı söylerler dedi.vajinal bakılınca bişe olcak diye tedirgin oluyorum elimde diil.bide bişe sorucam arkadaşlar perinotoloğa hep mi gidilecek ara aramı acaba ben hiç bişe bilmiyorum da
Cnm bende merak ediyorum herkez gidiyor perinatologa nicin gidiliyor bilen anlatabilirmi
Cnm benimde ikiz benide yonlendirillermi peki bu dr neye bakiyorlar nasil bir yol ciziyorlarriskli gebelik durumu yaşanıyorsa ( kanama, çoğul gebelik, plensenta ile ilgili sıkıntı ve diğer gelişim gerilikleri varsa) gidiliyor perinataloga.
ben hem perinataloga hem normal kadın doğum doktoruna gidiyorum.
bunun dışında detaylı ultrason için de normal kadın doğum doktorları yönlendiriyor 20. haftada perinataloglara.
Cnm sen naptın duydunmu kalp atışlarını bu arada proluton u 2 gün araylamı yaptırdın cnm sen bi cuma bide pazar demiştin de .bende Pazartesi yaptırdım bi de cuma mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum.sende de arada böle sarı kahve yoğunlukta akıntı gibi bişe geliyormu acabaCnm bende merak ediyorum herkez gidiyor perinatologa nicin gidiliyor bilen anlatabilirmi
riskli gebelik durumu yaşanıyorsa ( kanama, çoğul gebelik, plensenta ile ilgili sıkıntı ve diğer gelişim gerilikleri varsa) gidiliyor perinataloga.
ben hem perinataloga hem normal kadın doğum doktoruna gidiyorum.
bunun dışında detaylı ultrason için de normal kadın doğum doktorları yönlendiriyor 20. haftada perinataloglara.
Cnm sana cvp yazdım ama etiketlememişim yine kendim etiketli kalmışım görmüşsündür umarımo 10-15 günlük sürede ne oluyor? Dahiliye , üroloji filan testleri mi yapılıyor?
Cnm ben dun kalp atislarini duydum cok sukur bende fitilden dolayi sari akinti oluyorCnm sen naptın duydunmu kalp atışlarını bu arada proluton u 2 gün araylamı yaptırdın cnm sen bi cuma bide pazar demiştin de .bende Pazartesi yaptırdım bi de cuma mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum.sende de arada böle sarı kahve yoğunlukta akıntı gibi bişe geliyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?