Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tabiki eşim olacak ama saatlerce kalması imkansız işten izin alıp gelicek oda iki saat olur ,o gitmek zorunda sonrasında ben nasıl yaparım bilmediğim bir süreç olduğu için endişeleniyorum
Merhaba opu çok zor bişey değil ama eşin eve bıraksa iyi olur çünkü anestezi etkisi oluyor zaten bir iki saat hastanede dinleniyorsun opu sonrası

Cnm yazma gereği duydum bende. aşılama yapmana gerek yok rapor alabilmek için.o aşılama şartı sebepsiz sorunlarda yada daha iyi amh ı olanlarda geçerli.bende 0.25 amh ile raporu hemen almıştım cnm sende alırsın hemen amh sonuç kağıdını gösterdiğinde hemen oluyor merak etme ve vakit kaybetme Allahım hepimizi bu mübarak üç aylarda selamete çıkarsın ve evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaş yazınca Bana da dank etti evet o amh değeri ile aşılama ye gerek kalmadan direk rapor vermeleri lazım .

Mesela ben de hiç bir aşılama vs . Olmadan direk rapor cikaranlardanim.

Merhaba merak etme o gun esin yaninda olmak zorunda ikiniz yetersiniz hic stres yapma ben otobuse binip eve gelmistim.

Kızlar test günüm itibari ile bugün 11. Günüm haftasonu 14. Günüm olacak. Gitsem kalp atışı duyar mıyım acaba çok mu erken. 7. Gün gittim dr üstten ultrason ile baktı çok çok küçük keseyi gösterdi. Bir hafta daha mı beklesem. Haftaya cmt 21. Gün olacak bu iki haftada gitsem mi karar veremedim:)) bide hiç belirtim yok arada karın ağrım kasık batması oluyor. Mide bulantısı için erken mi daha bilemedim.

Merhaba tam olarak bilmiyorum ama benim arkadasim 0.70 amh ile zeynep kamilde direk tup bebek tedavisi gordu. Eger amh normal olsa asilama yapilacakti amh tan dolayi direk tup bebek yaptilar. Ayse hanimda rapor geciyor diye yazmislardi hatta orda tup bebek raporu alinabiliyormus... hayirlisi olsun

Yani evet bunu çok söylüyorlar ama adamına göre mi muamele yapıyorlar bilmiyorum Bu durum iyiden iyiye benim canımı sıkmaya başladı. Gittim oraya 2 tane aşılama şart dedi, Zeynep Kamil şart dedi kim ne dese oraya gittim. 10 ayda 9 tane farklı doktora muayene oldum, özeli devleti ama yok kime gittiysem şart dedi. Cerrahpaşa tıp fakültesinde dosya açmıştım oradan devam ediyorum şimdi.

Vermiyoruz Aşılamasız dediler gittim muayene oldum tüm evraklarım tam .

İnsanı nasıl mecbur bırakıyorlar ya gercekten anlamış değilim . Bi konuşsanız yine de olmadı başhekim e gidin konuşun yazık günah size ya aşılama da da ilaç kullanacaksınız yipranacaksiniz ne gerek var . Hakkınızı arayın çok sessiz de kalırsanız işlerine geldikleri gibi davranıyorlar.

Canım ya çok haklısın kim ne dese onu yapıyoruz ben Çapa'da çok uğraştım Benim durumum çok karışık gerçi o ayrı ama Süleymaniye'ye gittim ki bende bir problem yoktu güya ,,varmışta görememişler tabiki tüplerimde problem eşimin değerinde de çok kötü değildi ama verdiler çok şükür yinede erkek faktörü yazmışlardı

Teşekkür ederim. Evet Bende bir kaç yerde rapor geçiyır diye okudum Asistanı gamze hanıma not bıraktım arayacak beni ama umarım bir an önce başlarım. Zeynep Kamilde muayene oldum 2 aşılama başlayalım dedi. O arada zaten Cerrahpaşa da dosyam vardır açtırmadım.

Sabredemeyeceksen git belli olmuyor kalp atışı bazen 6. Hafta bazen 7. Hafta .
Olmadı dediğin gibi 2 hafta üst üste gidersin .

Benimde hiç sıkıntım olmadı o dönemlerde herkesin bünyesi bir değil sen keyfine bak tatlım :)

Sen nereden aldın Raporu? Bir kağıt parçası yazıp verecekler o kadar uğraşıyorum ki . Hiç vakit kaybetmek istemiyorum hiç. Anne olmak istiyorum Zaten önemde çok uzun yolum var. Amin canım benim amın inşallah.

Maalesef canım Allah muhtaç etmesin . Ben gittiğimde zaten rapor veriyormuşsunuz diye gittim. Israrcı oldum ama istedikleri testleri yeniden yaptılar AMh ı filan ona rağmen vermediler.

Bir daha gitcem Süleymaniye ye randevu alacağım hemen . Kadın doğum olarak alayım değil mi ? Onlar yönlendrir beni?
Eşimde maşallah hiç bir sorun yok.

Tatlım esin değeri çok iyi olsa da öncelik her zaman kadın durumuna bağlı . Yani o amh değeri ile nasıl vermezler aşılama derler anlayamıyorum. Üniversite de bazen deneme malzemesi olunabiliyor malesef .
Acaba öyle mi dersin? Üniversite hastanesi ya uzatabilirler mi?
Ben bide arayıp ta bulamadıkları denekim. Çift rahim var bende.

Başhekim e mi hasta haklarına mi gidersin bilemem ama durumunu izah edeceğin birilerinı bulmalısın . Aşılama da kaybedilen bir yumurta bile senin için çok önemli şu durumda .

Acaba öyle mi dersin? Üniversite hastanesi ya uzatabilirler mi?
Ben bide arayıp ta bulamadıkları denekim. Çift rahim var bende.

Aynen öyle malesef canım seni hemen göndermek istememeleri bana pek iyi şeyler dusundurtmedi açıkçası .

Merhaba merak etme o gun esin yaninda olmak zorunda ikiniz yetersiniz hic stres yapma ben otobuse binip eve gelmistim.
Teşşekür ederim önümüzdeki hafta olur sanırım şuan ilaçları kullanıyorum ,büyük ihtimal bende senin gibi yaparım ,zaten eşimden başka yakınım Yok şu hayatta ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…