Ilaclari sonuna kadar kullaniyorsun dimi ? Yani icinde mesela 80 doz kaldi diye onu atip baska igneye gecmiyorsun dimi bazi arkadaslar oyle yapmıştı 450 lik kalemden rahat 500 doz çıkıyor bilgin olsun sen dozu ayarla yap kalemde yazili kalan dozu diger kalemden tekrar baska yere yapCanım bende İdil’den aldım ne olur ne olmaz diye bir kutu gonalf ama Semra hanım dozu artırınca yetmeyecek gibi bana al demediler ben kendim aldım randevuyu da cumaya verdiler o güne kadar 300 doz kullanırsam yetmez diye sordum
Cetrotide 100 tl canım bugün aldım ben İdil’den.gonalf evde bir kutu vardı bir kutu da ben aldım Semra hanım dozu yükseltti o yüzden sormuştum hastaneye gitmeme 4 gün var aynı dozla gidersem bir gün yetmiyor neyse ki biraz zamanım var hallolur inş:)Memorialin yakınında İdil eczanesi var imkanınız olursa oradan alın derim baya bi indirim yapıyorlar ben cetrotide almıştım mahalledeki eczaneden 140₺ orada 100 yada 110₺ diye hatırlıyorum
Dusundugunde mantikli cunku eger saglikli degilse zaten ya olmuyor ya dusuyor en azindan bastan ogrenip hem zaman kaybi olmuyor. Hemde tranfer icin ayri para ve ilac kullanmis olmuyorsun. O yuzden kendine hiç stres yapma insallah hepimizin pgt den saglam gelecek
İlk başladığımda 225 kullandım o yarım kaldı başka kaleme geçtim yarın onu kullanayım o zaman. Teşekkür ederim canımIlaclari sonuna kadar kullaniyorsun dimi ? Yani icinde mesela 80 doz kaldi diye onu atip baska igneye gecmiyorsun dimi bazi arkadaslar oyle yapmıştı 450 lik kalemden rahat 500 doz çıkıyor bilgin olsun sen dozu ayarla yap kalemde yazili kalan dozu diger kalemden tekrar baska yere yap
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım İnşâAllah hallolur Rabbim yardım ediyor gerçektenCetrotide 100 tl canım bugün aldım ben İdil’den.gonalf evde bir kutu vardı bir kutu da ben aldım Semra hanım dozu yükseltti o yüzden sormuştum hastaneye gitmeme 4 gün var aynı dozla gidersem bir gün yetmiyor neyse ki biraz zamanım var hallolur inş:)
Çok yaygınKızlar ben bu crinone jeli ilk defa sabah kullandım kullandığımdan beri alt tarafımda ağrım oluştu İnşâAllah idrar yolu enfeksiyonu olmamışımdır :/
Aynen öyle tedbir bizden takdir Allahtan Allah sabırlar versin ablana Allaha kimseye yaşatmasın sebebi neydiCanım ya Rabbim kimseye yaşatmasın ablamda 34. Haftasında kaybetmişti Doğuma bir ay kala olacak oluyor tedbir almak lazım takdir Allah'ın çok zor gerçekten
Çok problemli bir gebelikti zaten ilk başta ikizdi sonra tek devam etti ağrıları çoktu 3. Çocuğu ablamın gebe kalma problemi yoktu ama yaşı vardı 15 sene sonra 3. Çocuk... araştırmadı neden öldüğünü kocaman bebekti erkektiAynen öyle tedbir bizden takdir Allahtan Allah sabırlar versin ablana Allaha kimseye yaşatmasın sebebi neydi
Sevgili arkadaşım ilk kullandığımda bende de baya ağrı yapmıştı ama sonrasında bünye alışıyor sanırım.Kızlar ben bu crinone jeli ilk defa sabah kullandım kullandığımdan beri alt tarafımda ağrım oluştu İnşâAllah idrar yolu enfeksiyonu olmamışımdır :/
Anladım neyse ki Rabbim yeniden nasip etmiş çok şükür. Acısı az da olsa hafiflemiştir Rabbim bize de nasip etsin sağlıklaÇok problemli bir gebelikti zaten ilk başta ikizdi sonra tek devam etti ağrıları çoktu 3. Çocuğu ablamın gebe kalma problemi yoktu ama yaşı vardı 15 sene sonra 3. Çocuk... araştırmadı neden öldüğünü kocaman bebekti erkektiama galiba o dediğiniz testleri problemliydi yanlış hatırlamıyorsam yine bi sorarım çok şükür sonra bi tane daha oldu o da şu anda 5 yaşında MâşâAllah sağlıklı abla ve abisi gibi ablasında da down sendromu olabilir dediler kuzum MâşâAllah gayet sağlıklı doğdu çok şükür ve üniversite okuyor
Çok geçmiş olsun. Allah esirgemiş ki kanama ilerlemeden tespit edip tedbirini almışsınız. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Doktorunu değiştirmene de çok sevindim. İnşallah yenisinden memnun kalır devamlı olursun. Tekrar tekrar doktor arayışına girmek de ayrı dert.Merhaba kızlar bugün dr randevum vardı bu arada dr umu değiştirdim şu an bebiş iyi ama içerde kanama alanı başlamış dışarıdan her hangi bir kanama yok ams hemen pruloton depot başlattı ayrıca progestan fitil verdi 10 günde rapor yazdı burada hamile arkadaşlarında böyle birşey başına gelmişti ne kadar sürdü bu durum haftaya kontrolüm var birde önceki drum ikili test istemişti bu dr istersen yaptırın ama sadece ultrasonla olanı istedi kanda olana gerek YÖK zaten embriyonuz pgt li dedi
benimde 6+6 da kalp atışı için gittiğimizde içerde kanama alanı var her an dışarı atabilir dedi. Kanama başlarsa hastaneye mutlaka git dedi. Uzattım ayakları dinlendim iğne falan kullanmadım. Kanamsmda olmadı. Rahim büyüdükçe o alan yok oluyor. EndişelenmeMerhaba kızlar bugün dr randevum vardı bu arada dr umu değiştirdim şu an bebiş iyi ama içerde kanama alanı başlamış dışarıdan her hangi bir kanama yok ams hemen pruloton depot başlattı ayrıca progestan fitil verdi 10 günde rapor yazdı burada hamile arkadaşlarında böyle birşey başına gelmişti ne kadar sürdü bu durum haftaya kontrolüm var birde önceki drum ikili test istemişti bu dr istersen yaptırın ama sadece ultrasonla olanı istedi kanda olana gerek YÖK zaten embriyonuz pgt li dedi
Teşekkür ederim canım evet erken tespit edildi inşaallah çabucak geçer moralim pek bozulmadı nedense bebişimin oynadığını görünce herşeyi unuttum bu arada dr dan çok memnun kaldım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun senden de inşaallah hayırlı güzel haberler bekliyoruzÇok geçmiş olsun. Allah esirgemiş ki kanama ilerlemeden tespit edip tedbirini almışsınız. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Doktorunu değiştirmene de çok sevindim. İnşallah yenisinden memnun kalır devamlı olursun. Tekrar tekrar doktor arayışına girmek de ayrı dert.
Ohh ne güzel bende böyle bir cevap bekliyordum dinlenmek iyi gelecek o zaman teşekkür ederim canım cevabın içinbenimde 6+6 da kalp atışı için gittiğimizde içerde kanama alanı var her an dışarı atabilir dedi. Kanama başlarsa hastaneye mutlaka git dedi. Uzattım ayakları dinlendim iğne falan kullanmadım. Kanamsmda olmadı. Rahim büyüdükçe o alan yok oluyor. Endişelenme
Merhaba kızlar bugün dr randevum vardı bu arada dr umu değiştirdim şu an bebiş iyi ama içerde kanama alanı başlamış dışarıdan her hangi bir kanama yok ams hemen pruloton depot başlattı ayrıca progestan fitil verdi 10 günde rapor yazdı burada hamile arkadaşlarında böyle birşey başına gelmişti ne kadar sürdü bu durum haftaya kontrolüm var birde önceki drum ikili test istemişti bu dr istersen yaptırın ama sadece ultrasonla olanı istedi kanda olana gerek YÖK zaten embriyonuz pgt li dedi
Sağol tatlım hiç bitmiyor telaşlar endişeler Allah’a çok şükür bizlere bu günleri gösterdi nasibimizde varsa kucağımızda alırız sağlıkla ve hayırlısıyla inşaallahben de yaşadım bu durumu 7. haftada kese bozukluğu ve kanama alanı var dediler aynı senin gibi dışarıdan kanamam olmadı. çok şükür ve maşallah atlattık. bana iğne değil de sadece fitil verdi. doğru hatırlıyorsam 13. haftaya kadar kullandım günde iki tane. sonra bıraktırdı doktor. çok kafana takma allahın izniyle bişeycik olmayacaktır. sakin ol ve dinlen.
Methaba bende cok korkuyordum. Benim 1 ocakta opum olmustum hiç sorun yasayasamadim simdiden hayirli olsunKızlar tedaviye başlamayı düşündüğüm zamanki reglim 7 hazirana denk geliyor opu günü bayrama denk gelebilir gibi gözüküyor sizce bayramda hastanede süreç nasıl işler aynı özen devam etmezse diye korkuyorum ondan önceki ay iş yüzünden olmaz sonraki aya beklemek de istemiyorum hiç böyle zamanlara denk gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?