Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kurtajlardan sonra rahim filmi cekildinizmi peki...bende ayni durumdayimda..rahim filmi istenmisti..cekilmistim.

cnm kanama bazı gebelerde oluyor malesef ,her kanama tehlikeli değildir sende sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle İstersen ultrasyon kısmını yaptır ama kan verme zaten pgt li ve sağlıklı embriyo ...

Cnm sana en iyi yolu Semra Hanım gösterecektir, ama yerinde olsam ilk önce histeroskopi olurdum çünkü kürtajların var ne bileym yapışıklık falan olmuş olabilir hem histeroskopiden sonra doğal yollarla gebe kalan birçok kadın var ...Genetik te önemlı ama şöyle düşün sağlıklı embriyo konunsa bile rahimde bir sorun varsa tutmayabilir yada Allah korusun düşükte olabilir ...

Haklısın burdan bir arkadaşın önerdiği bir yer var orda 2000₺ dediler çok gerekliyse orda yaptırsam memorial kabul ederim acaba

CAnım naber? Nasılsın? Büyütmüşsün bebeği nasıl gidiyor? Cinsiyet belli oldu mu?

CAnım naber? Nasılsın? Büyütmüşsün bebeği nasıl gidiyor? Cinsiyet belli oldu mu?
cnm genel olarak iyi geçiyor hamileliğim
cinsiyet tam bellı değil bir doktor kız dedi, diğeri erkek
ikili tarama testi için kan verdim sonucu cuma günü çıkacak inş
sen yaptırdın mı ikili tarama testini?

cnm genel olarak iyi geçiyor hamileliğim
cinsiyet tam bellı değil bir doktor kız dedi, diğeri erkek
ikili tarama testi için kan verdim sonucu cuma günü çıkacak inş
sen yaptırdın mı ikili tarama testini?
İyi olmanıza sevindim. Ben 2 li yaptırmadım. Onun yerine fetal dna testlerinden yaptırmıştım o da sıkıntısız gelmişti. 23. Haftada da detaylıya girdim herşey yolundaydı çok şükür. Zaman geçiyor doğuma 90 günden az kaldı. İnşallah sende güzel haber alırsın ama 2 lide riskli bile çıksa unutmaki onlar tarama testi sadece tanı değil.

Aynen bizde tedirgin olduk bıraktık amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim benimde naturel olacak İnşâAllah

Kızlar dünden beri mahvoldum idrar yollarımda enfeksiyon varmış artık kanlı idrar oldu acile gittik tahlil yapıldı kum döküyor olabilirsin dedi doktor iki tüpümde yok doktor beta hcg istedi benim gebe kalmam mümkün değil dedim diyor ki tüplerin kesildiği yerlerin açılma ihtimali var dış gebelik olabilir diyo tabi milyonda bi ihtimal yaptırmadım ilaç verdi yücel beye ilettim transferi etkiler mi diye etkilemez bol su iç dedi

Geçmiş olsun kötü düşünmeyin

çok geçmiş olsun arkadaşım . oluyor böyle şeyler okuyoruz sen gönlünü ferah tut

Bnmde dün dşm ağrdı gttm derince dolgu yptlar smdi ağryo yrnda transfer var nolcak blmym dişçi hçbşy olmaz korkma ddi ama inşallah kötü bşy olmaz sonrasnda bşyde ypamam

Bana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.
Her kontrolde farklı Dr olması bazen iyi bazende kafa karışıklığı yapıyor ,banada günseli hanım herşey normal yapılmayabilir dedi,Yücel hoca bugün yapılsa iyi olur dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…