Kurtajlardan sonra rahim filmi cekildinizmi peki...bende ayni durumdayimda..rahim filmi istenmisti..cekilmistim.Arkadaşlar fikrinize yardımınıza ihtiyacım var ,yarın opu var ,Semra hanım ilk beni gördüğünde dosyama histeroskopi düşünülebilir diye not almış iki kürtaj ve kimyasal dan dolayı,takiplerimde rahim kalınlığı şekli herşey çok şükür normal gözüküyor,histeroskopi de ısrar etmezlerse pgt yaptırırım diye karar vermiştim,bugün Yücel bey embriyolar gebelikteysen hiteroskopide düşünebilirsiniz genetik yalınız gereği çok şart değil ama ben öneririm dedi ,kafam bidünya oldu,bütçe belli seçim yapmama gerek ama karar veremiyorum Semra hanıma da ulaşamadım sadece not bırakabildim ,yol gösterin
cnm kanama bazı gebelerde oluyor malesef ,her kanama tehlikeli değildir sende sorunsuz atlatacaksın Allahın izniyle İstersen ultrasyon kısmını yaptır ama kan verme zaten pgt li ve sağlıklı embriyo ...Teşekkür ederim canım
İkili testin sadece ultrason kısmını istersen yaptırabilirsin dedi bebeğin kalp damarlarına bakarız filan dedi
Bilmiyorum ama bu durumu gayet soğukkanlı karşıladım sizler geldiniz aklıma ( önce sen geldin:) sorunsuz atlattınız hepiniz inşaallah bende atlatacağım bol bol dinleniyorum
Cnm sana en iyi yolu Semra Hanım gösterecektir, ama yerinde olsam ilk önce histeroskopi olurdum çünkü kürtajların var ne bileym yapışıklık falan olmuş olabilir hem histeroskopiden sonra doğal yollarla gebe kalan birçok kadın var ...Genetik te önemlı ama şöyle düşün sağlıklı embriyo konunsa bile rahimde bir sorun varsa tutmayabilir yada Allah korusun düşükte olabilir ...Arkadaşlar fikrinize yardımınıza ihtiyacım var ,yarın opu var ,Semra hanım ilk beni gördüğünde dosyama histeroskopi düşünülebilir diye not almış iki kürtaj ve kimyasal dan dolayı,takiplerimde rahim kalınlığı şekli herşey çok şükür normal gözüküyor,histeroskopi de ısrar etmezlerse pgt yaptırırım diye karar vermiştim,bugün Yücel bey embriyolar gebelikteysen hiteroskopide düşünebilirsiniz genetik yalınız gereği çok şart değil ama ben öneririm dedi ,kafam bidünya oldu,bütçe belli seçim yapmama gerek ama karar veremiyorum Semra hanıma da ulaşamadım sadece not bırakabildim ,yol gösterin
Çekildim herşeye normal adetler düzenli görünürde engel Yok canımKurtajlardan sonra rahim filmi cekildinizmi peki...bende ayni durumdayimda..rahim filmi istenmisti..cekilmistim.
Haklısın burdan bir arkadaşın önerdiği bir yer var orda 2000₺ dediler çok gerekliyse orda yaptırsam memorial kabul ederim acabaCnm sana en iyi yolu Semra Hanım gösterecektir, ama yerinde olsam ilk önce histeroskopi olurdum çünkü kürtajların var ne bileym yapışıklık falan olmuş olabilir hem histeroskopiden sonra doğal yollarla gebe kalan birçok kadın var ...Genetik te önemlı ama şöyle düşün sağlıklı embriyo konunsa bile rahimde bir sorun varsa tutmayabilir yada Allah korusun düşükte olabilir ...
CAnım naber? Nasılsın? Büyütmüşsün bebeği nasıl gidiyor? Cinsiyet belli oldu mu?cnm embriyon pgt hiç yaptırma ikili testi
hamileliğimin başından beri iki defa kanama yaşadım bende tam tersi içerde kanama alanı yok ama yine kanamam oluyordu... pruloton vuruluyordum ve vajina yoldan fitilimi alıyordum bol bol dinlen cnm , strese girme kendini üzme geçecek inş
cnm memoril de 3.500 yapıyor yerınde olsam semra hocaya yaptırırdım histeroskopiyiHaklısın burdan bir arkadaşın önerdiği bir yer var orda 2000₺ dediler çok gerekliyse orda yaptırsam memorial kabul ederim acaba
cnm genel olarak iyi geçiyor hamileliğimCAnım naber? Nasılsın? Büyütmüşsün bebeği nasıl gidiyor? Cinsiyet belli oldu mu?
İyi olmanıza sevindim. Ben 2 li yaptırmadım. Onun yerine fetal dna testlerinden yaptırmıştım o da sıkıntısız gelmişti. 23. Haftada da detaylıya girdim herşey yolundaydı çok şükür. Zaman geçiyor doğuma 90 günden az kaldı. İnşallah sende güzel haber alırsın ama 2 lide riskli bile çıksa unutmaki onlar tarama testi sadece tanı değil.cnm genel olarak iyi geçiyor hamileliğim
cinsiyet tam bellı değil bir doktor kız dedi, diğeri erkek
ikili tarama testi için kan verdim sonucu cuma günü çıkacak inş
sen yaptırdın mı ikili tarama testini?
Kızlar benim rahim hafif T imiş. Böyle durumu olan var moSemra hoca ne diyorsa onu uygula derim :)
Bana taze transfer dediKızlar Dr herkesin mi yumurtasını topladıktan sonra rahim dinlendirme sürecini uyguluyor???? Yani yumurta toplandıktan sonra artık 3. Gün yada 5. Gün emriyosunu hemen transfer etmiyor mu ???
Aynen bizde tedirgin olduk bıraktık amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim benimde naturel olacak İnşâAllahCanım ben ilişki sordum mu hatırlamıyorum tedaviye başladığımızdan beri ne olur ne olmaz düşüncesiyle bıraktık çünkü gebelikte doktorum ilişki yasağı olmadığını söyledi .. evet naturel transfer oldum canım çok şükür büyüyor bakalım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin ..
Geçmiş olsun kötü düşünmeyinKızlar dünden beri mahvoldum idrar yollarımda enfeksiyon varmış artık kanlı idrar oldu acile gittik tahlil yapıldı kum döküyor olabilirsin dedi doktor iki tüpümde yok doktor beta hcg istedi benim gebe kalmam mümkün değil dedim diyor ki tüplerin kesildiği yerlerin açılma ihtimali var dış gebelik olabilir diyo tabi milyonda bi ihtimal yaptırmadım ilaç verdi yücel beye ilettim transferi etkiler mi diye etkilemez bol su iç dedi
çok geçmiş olsun arkadaşım . oluyor böyle şeyler okuyoruz sen gönlünü ferah tutKızlar dünden beri mahvoldum idrar yollarımda enfeksiyon varmış artık kanlı idrar oldu acile gittik tahlil yapıldı kum döküyor olabilirsin dedi doktor iki tüpümde yok doktor beta hcg istedi benim gebe kalmam mümkün değil dedim diyor ki tüplerin kesildiği yerlerin açılma ihtimali var dış gebelik olabilir diyo tabi milyonda bi ihtimal yaptırmadım ilaç verdi yücel beye ilettim transferi etkiler mi diye etkilemez bol su iç dedi
Bnmde dün dşm ağrdı gttm derince dolgu yptlar smdi ağryo yrnda transfer var nolcak blmym dişçi hçbşy olmaz korkma ddi ama inşallah kötü bşy olmaz sonrasnda bşyde ypamamKızlar dünden beri mahvoldum idrar yollarımda enfeksiyon varmış artık kanlı idrar oldu acile gittik tahlil yapıldı kum döküyor olabilirsin dedi doktor iki tüpümde yok doktor beta hcg istedi benim gebe kalmam mümkün değil dedim diyor ki tüplerin kesildiği yerlerin açılma ihtimali var dış gebelik olabilir diyo tabi milyonda bi ihtimal yaptırmadım ilaç verdi yücel beye ilettim transferi etkiler mi diye etkilemez bol su iç dedi
Benim genelde son kontrolde 9.6 9.8 mm gibi degerler oluyodu.Kızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
Bana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.Kızlar benim rahim hafif T imiş. Böyle durumu olan var mo
Her kontrolde farklı Dr olması bazen iyi bazende kafa karışıklığı yapıyor ,banada günseli hanım herşey normal yapılmayabilir dedi,Yücel hoca bugün yapılsa iyi olur dedi,Bana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?