Mesela doktorum olmayabilir mi yada hep opu yapan kişi melih beymiş o olmazsa falan diye korkuyorum ne biliyim 3 günlük tatil var illaki eksik kadro olcaktır semra hanım olmaz bayramda demişti bana biri meselaMethaba bende cok korkuyordum. Benim 1 ocakta opum olmustum hiç sorun yasayasamadim simdiden hayirli olsun
Cnm bn adet randevsu snrası 4kere gittik ama yumurtalıklarnla alakalı belki sen daha az yada çok gidersin bilemiyorumNaturelde ikinci randevuyu 1 hafta sonraya veriyorlar. Peki ondan sonra kaç günde bir gidiyoruz tahminen. Çarşamba 2.randevum var, adetin 9.günü oluyor.
Bant kullanıyorsun ya senin transferin naturel olmuyor. Naturel transferde çatlatma iğnesi kullanılıyor.Arkadaşlar climara pet ve folidoce kullanıyorum simdi 4 gün rulid ve baska bir hap be progesteron igne vulrulacagım jelin yerine istedim. Ama nen hep forumda okudum catlatma ignesi falan yazılmıs bana öyle birsey vermediler???
Cnm o her zaman verilir diye bilyorm yinede yanli bilgi vermeyim ama sen ara bi sor ovitrelle diye çatlatma iğnesi oldm benArkadaşlar climara pet ve folidoce kullanıyorum simdi 4 gün rulid ve baska bir hap be progesteron igne vulrulacagım jelin yerine istedim. Ama nen hep forumda okudum catlatma ignesi falan yazılmıs bana öyle birsey vermediler???
Dondurulmş ilaçlı tedavimde lucrin kullanmştm ben cnmBant kullanıyorsun ya senin transferin naturel olmuyor. Naturel transferde çatlatma iğnesi kullanılıyor.
Yada karıştrmş olabilirim ya bilmyrm kmseye yanliş bilgi vermeyeym bi an kafam karştı bnm lucrin çatlatma mıydı onu hatrlamadm bi anBant kullanıyorsun ya senin transferin naturel olmuyor. Naturel transferde çatlatma iğnesi kullanılıyor.
Arkadaşlar climara pet ve folidoce kullanıyorum simdi 4 gün rulid ve baska bir hap be progesteron igne vulrulacagım jelin yerine istedim. Ama nen hep forumda okudum catlatma ignesi falan yazılmıs bana öyle birsey vermediler???
Östrojen içeren ilaç (bant veya estrofem) o döngüde yumurta gelişimini baskılayarak endometriumu kalınlaştırıyor. Transfer öncesinde 5 gün jel(ya da progesteron içeren iğne, fitil vs), jele başlanan günden itibaren 4gün prednol ve rulid kullanılır.Yada karıştrmş olabilirim ya bilmyrm kmseye yanliş bilgi vermeyeym bi an kafam karştı bnm lucrin çatlatma mıydı onu hatrlamadm bi an
Yani ne kadar düşünsek iş olacağına varır doğru söylüyosun sağolOpuda semra hocanin olmamasi seni etkilemez ... melih bey olmasada o isi iyi yapan biri olur merak etme bence kendine bosuna stres yapma. Mesala sadece nayan isteyen arkadaslar vardı onlarin opusuna bayan dr girmişti.
Canım ben ilişki sordum mu hatırlamıyorum tedaviye başladığımızdan beri ne olur ne olmaz düşüncesiyle bıraktık çünkü gebelikte doktorum ilişki yasağı olmadığını söyledi .. evet naturel transfer oldum canım çok şükür büyüyor bakalım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin ..B Bir mucize canım nasılsın mâşâAllah büyümüş minnak yanlış hatırlamıyırsam naturel transfer olmuştun sende ve ilişki yasak mı diye sormuştunuz bu dönemde hemşirelere sorabilmiş miydiniz?
cnm embriyon pgt hiç yaptırma ikili testiMerhaba kızlar bugün dr randevum vardı bu arada dr umu değiştirdim şu an bebiş iyi ama içerde kanama alanı başlamış dışarıdan her hangi bir kanama yok ams hemen pruloton depot başlattı ayrıca progestan fitil verdi 10 günde rapor yazdı burada hamile arkadaşlarında böyle birşey başına gelmişti ne kadar sürdü bu durum haftaya kontrolüm var birde önceki drum ikili test istemişti bu dr istersen yaptırın ama sadece ultrasonla olanı istedi kanda olana gerek YÖK zaten embriyonuz pgt li dedi
Yaşınız kaç bilmiyorum ama değeriniz normalMerhaba amh 2,96 cikmis..deger araligi nedir acaba memorialda.internetten baktimda aralik yazmiyor. 3 tup bebek yaptirdim 2 kaybim var ilk kez amh ya baktiriyorum
Teşekkür ederim canımcnm embriyon pgt hiç yaptırma ikili testi
hamileliğimin başından beri iki defa kanama yaşadım bende tam tersi içerde kanama alanı yok ama yine kanamam oluyordu... pruloton vuruluyordum ve vajina yoldan fitilimi alıyordum bol bol dinlen cnm , strese girme kendini üzme geçecek inş
4 ay sonra 33 :) tesekkur ederim.Yaşınız kaç bilmiyorum ama değeriniz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?