Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Methaba bende cok korkuyordum. Benim 1 ocakta opum olmustum hiç sorun yasayasamadim simdiden hayirli olsun
Mesela doktorum olmayabilir mi yada hep opu yapan kişi melih beymiş o olmazsa falan diye korkuyorum ne biliyim 3 günlük tatil var illaki eksik kadro olcaktır semra hanım olmaz bayramda demişti bana biri mesela

Opuda semra hocanin olmamasi seni etkilemez ... melih bey olmasada o isi iyi yapan biri olur merak etme bence kendine bosuna stres yapma. Mesala sadece nayan isteyen arkadaslar vardı onlarin opusuna bayan dr girmişti.

Naturelde ikinci randevuyu 1 hafta sonraya veriyorlar. Peki ondan sonra kaç günde bir gidiyoruz tahminen. Çarşamba 2.randevum var, adetin 9.günü oluyor.

Arkadaşlar climara pet ve folidoce kullanıyorum simdi 4 gün rulid ve baska bir hap be progesteron igne vulrulacagım jelin yerine istedim. Ama nen hep forumda okudum catlatma ignesi falan yazılmıs bana öyle birsey vermediler???

Arkadaşlar climara pet ve folidoce kullanıyorum simdi 4 gün rulid ve baska bir hap be progesteron igne vulrulacagım jelin yerine istedim. Ama nen hep forumda okudum catlatma ignesi falan yazılmıs bana öyle birsey vermediler???
Bant kullanıyorsun ya senin transferin naturel olmuyor. Naturel transferde çatlatma iğnesi kullanılıyor.

Cnm o her zaman verilir diye bilyorm yinede yanli bilgi vermeyim ama sen ara bi sor ovitrelle diye çatlatma iğnesi oldm ben

Yada karıştrmş olabilirim ya bilmyrm kmseye yanliş bilgi vermeyeym bi an kafam karştı bnm lucrin çatlatma mıydı onu hatrlamadm bi an
Östrojen içeren ilaç (bant veya estrofem) o döngüde yumurta gelişimini baskılayarak endometriumu kalınlaştırıyor. Transfer öncesinde 5 gün jel(ya da progesteron içeren iğne, fitil vs), jele başlanan günden itibaren 4gün prednol ve rulid kullanılır.
İlaçsızda yumurta doğal seyrinde geliştiği için çatlaması takip ediliyor. Ovitrelle ile garantiye alınıyor ama naturelde bile çatlatma iğnesi kullanmadan transfer olan arkadaşlar var.

Opuda semra hocanin olmamasi seni etkilemez ... melih bey olmasada o isi iyi yapan biri olur merak etme bence kendine bosuna stres yapma. Mesala sadece nayan isteyen arkadaslar vardı onlarin opusuna bayan dr girmişti.
Yani ne kadar düşünsek iş olacağına varır doğru söylüyosun sağol

Arkadaşlar transfer için reglin 2. Gününe randevu alınca randevuları saat kaç aralığında veriyorlar transfer sürecinde; yumurta takibinde sabah saatleriydi ya; transfer hazırlığına da mı sabah saatlerinde veriyorlar; iş durumlarını ayarlamak için soruyorum

Karar veremedim benim pgt im mayıs başı çıkıyor ve mYıs başı regl olacağım ama öğretmen olduğum için mayıs ayı çok sıkıntı bize; haziran reglimi mi beklesem transfer hazırlığı için karar veremiyorum; Haziran’ın stressiz bir dönem olacak ama şimdi gel de bekle Haziran’ı

Canım ben ilişki sordum mu hatırlamıyorum tedaviye başladığımızdan beri ne olur ne olmaz düşüncesiyle bıraktık çünkü gebelikte doktorum ilişki yasağı olmadığını söyledi .. evet naturel transfer oldum canım çok şükür büyüyor bakalım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin ..

cnm embriyon pgt hiç yaptırma ikili testi
hamileliğimin başından beri iki defa kanama yaşadım bende tam tersi içerde kanama alanı yok ama yine kanamam oluyordu... pruloton vuruluyordum ve vajina yoldan fitilimi alıyordum bol bol dinlen cnm , strese girme kendini üzme geçecek inş

Arkadaşlar fikrinize yardımınıza ihtiyacım var ,yarın opu var ,Semra hanım ilk beni gördüğünde dosyama histeroskopi düşünülebilir diye not almış iki kürtaj ve kimyasal dan dolayı,takiplerimde rahim kalınlığı şekli herşey çok şükür normal gözüküyor,histeroskopi de ısrar etmezlerse pgt yaptırırım diye karar vermiştim,bugün Yücel bey embriyolar gebelikteysen hiteroskopide düşünebilirsiniz genetik yalınız gereği çok şart değil ama ben öneririm dedi ,kafam bidünya oldu,bütçe belli seçim yapmama gerek ama karar veremiyorum Semra hanıma da ulaşamadım sadece not bırakabildim ,yol gösterin

Teşekkür ederim canım
İkili testin sadece ultrason kısmını istersen yaptırabilirsin dedi bebeğin kalp damarlarına bakarız filan dedi
Bilmiyorum ama bu durumu gayet soğukkanlı karşıladım sizler geldiniz aklıma ( önce sen geldin:) sorunsuz atlattınız hepiniz inşaallah bende atlatacağım bol bol dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…