Canim esim arastirmisti tup bebege baslamadan 20 gun oncesinden basloyorsun ama cogu doktor cok arastirmadigi icin bilmiyor maalesef. Belkide cok inanmiyorlar ondan bilmiyorlar. Ben en son tup bebek tedavimde yaptirdim. Ama bu cok uygulanmadigi icin haftada bir taktilar serumu normalde daha erkenden baslanmasi gerekiyor. Zaten faydali olmadi. Biz cok onemsiyoruz herseyi cunku bizim icin cok onemli ama doktorlar o kadar cok hastayla karsilasiyorlar ki artik yorulmuslar sanki. Bilmiyorum rabbim sifa versin tuuum hastaliklarimiza.Mesela orda erkek dr çok önerıyolar bayan da
siz kullandınız mı hangisi daha mantıklı önce mi sonra mı dra mı bırakmak gerekıyor her dr yapmıyormuş
Evet maalesef herseyi biz arastırıyoruz sonra tedavı sonuclanmıyor şunu da yapalım dıyorlar keske herseyı tam yapsalar , bn baslamadan söylerım bağışıklığı bastıran serum derim:)Canim esim arastirmisti tup bebege baslamadan 20 gun oncesinden basloyorsun ama cogu doktor cok arastirmadigi icin bilmiyor maalesef. Belkide cok inanmiyorlar ondan bilmiyorlar. Ben en son tup bebek tedavimde yaptirdim. Ama bu cok uygulanmadigi icin haftada bir taktilar serumu normalde daha erkenden baslanmasi gerekiyor. Zaten faydali olmadi. Biz cok onemsiyoruz herseyi cunku bizim icin cok onemli ama doktorlar o kadar cok hastayla karsilasiyorlar ki artik yorulmuslar sanki. Bilmiyorum rabbim sifa versin tuuum hastaliklarimiza.
Ozaman iymiş tşkederimErkek olarak sadece cevat bey var diye biliyorum.film çeken bayan doktor mu bilmiyorum.zaten onu da film çekerken cevat bey yönlendiriyor ekrandan bakıyor
Bilginiz için tşkederimBen orada iki kere çektirdim ikisinde de bayan doktor çekti çıkışta cevat beyle görüşmüştüm sonucu
Amin canım İnşâAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızUmarım güzel içini rahatlatan sonuçlar alırsın cnm, iyiyim çok şükür. Tabi gitmezmiyim, herşey yolunda rabbime sonsuz şükürler olsun. 9 haftalık olduk . Rabbim ğsteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşialah
Canım benim de insülin direncim yoktu ama yücel hocaya kendim sordum glifor kullanıyım mı diye evet kullan dedi günde bir tane akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum
Ben bugün günseli hanıma sordum. Direnç Yok değerek Yok dedi. Yan etkileride var dedi.Canım görünce yazıym dedim ben bu tedaviye başladığımdan beri içiyorum günde 2 defa ama benim ünsülün direncim yüksek çıktı o yüzden yücel bey verdi ..
Canım bunu sürekli kullanmak gerekiyor opudan önce bana vermişlerdi bende insülin direnci yoktu ohss geçmişim vardı hafif pco vardı o yüzden vermişti Yücel bey. Ama hiç düzenli içemedim mide bulantısı yaptı bende alışmadı bünyem bi türlü. Opudan sonra da tamamen bırakmıştım. Ama gerçekten direnç olanlara hamilelikte de belirli haftaya kadar veriliyor. Yücel bey opuya kadar kullanman yeterli demiştiBen bugün günseli hanıma sordum. Direnç Yok değerek Yok dedi. Yan etkileride var dedi.
Bende kullanmak isterdiniz ama vermediler.
Ben hiç kullanmadım ama isterdim opuya kadar kullanayım.Canım bunu sürekli kullanmak gerekiyor opudan önce bana vermişlerdi bende insülin direnci yoktu ohss geçmişim vardı hafif pco vardı o yüzden vermişti Yücel bey. Ama hiç düzenli içemedim mide bulantısı yaptı bende alışmadı bünyem bi türlü. Opudan sonra da tamamen bırakmıştım. Ama gerçekten direnç olanlara hamilelikte de belirli haftaya kadar veriliyor. Yücel bey opuya kadar kullanman yeterli demişti
Sende pco var mı? Olsaydı verirlerdi. Bana da ilk defa memorialde verdiler. Daha zaten bir ay bile kullanmadım çok takma kafaya kilonuz var mı bazen de çok kilolu olunca veriyorlarBen hiç kullanmadım ama isterdim opuya kadar kullanayım.belki yumurtalarıma fayda ederdi.
Pco var. Kilom yok direnç de Yok o yüzden vermediler. Artık geçti zaten yapacak birşey yok.Sende pco var mı? Olsaydı verirlerdi. Bana da ilk defa memorialde verdiler. Daha zaten bir ay bile kullanmadım çok takma kafaya kilonuz var mı bazen de çok kilolu olunca veriyorlar
Arkadaşlar Pazar günü opu olacak. Günseli hanım yapacakmış. Biraz sordum da daha önce çalıştığı yerde de yumurta toplama işlemini kendisi yapıyormuş. Pazar olduğu için bir tek opucu olarak o varmış. Daha önce kendisine işlem yaptıran oldu mu?
Bir de anesteziden korkuyorum galiba. Bir stres oldum daha önce hiç uyutulmadım.
Bugün beni günseli hanım muayene etti. Normalde gönül hanıma gidiyordum Semra hoca farklı bir göz görsün demiş bir kez de günaeli hanım gördü. Tatlı dilli Güler yüzlü ama pek konuşamadı muayenemi güzel yaptı çok kalabalıktı bir an önce sussun da gitsin modu vardı :) hatta çıkışta eşime opuyu günseli hanım yapmasa falan dedim. Gönül hanım daha ilgili gibi hissettim. Pazar günü de bir tek o varmış :))Canım bir opumu yücel bey bir opumuda melih bey yaptı. ilk üç transferi yücel bey dördüncü transferimide Günseli hanım yaptı. Şuan hamileyim. Kendisini ismen duyup içimden hep onu geciriyordum son transferim için. Denk geldi o yaptı. Acayip sempatim var ona karşı
Çok methini duymuştum. Eli uğurlu geldi sanada oyle olsun canım. Kaç yumurtan toplanıcak gibi ?? Nasıl gidiyor tedavin?
Hahahaha güldüm canım sesli olarak yorumlarına. İyi iyi Maşallah çok yumurtan var yani. Umarım 5. Günede kaliteli olarak gelirler. Ben herkesi kendim gibi sanıyorumBugün beni günseli hanım muayene etti. Normalde gönül hanıma gidiyordum Semra hoca farklı bir göz görsün demiş bir kez de günaeli hanım gördü. Tatlı dilli Güler yüzlü ama pek konuşamadı muayenemi güzel yaptı çok kalabalıktı bir an önce sussun da gitsin modu vardı :) hatta çıkışta eşime opuyu günseli hanım yapmasa falan dedim. Gönül hanım daha ilgili gibi hissettim. Pazar günü de bir tek o varmış :))
Sana uğurlu gelmiş inşallah bana da öyle olur.
Bana kimse yumurta sayımı söylemiyoranlamadım gitti. Hayta e2 değerlerimi bile hep ben çağrı merkezini arayıp mail olarak aldım. Merak ediyorum kaç yumurtam olacak diye. Gönül hanıma sorduğumda çok görünüyor tam sayı veremem toplayınca Ongunlardan belli olur dedi. Bugün günseli hanıma sordum o da senin yumurtalar sıkışık otobüs gibi dedi birşey demedi. :) ama e2 bugün 4350 çıkmış sanırım 20/21 tane olur diye düşünüyorum. İnşallah eşimin spermlerinden de kaliteli bulurlar.
Bizde sperm problemi var.
Sizin problem neydi 3 tedavide mi 7 yumurta toplandı amh değeriniz kaçtı acabaHahahaha güldüm canım sesli olarak yorumlarına. İyi iyi Maşallah çok yumurtan var yani. Umarım 5. Günede kaliteli olarak gelirler. Ben herkesi kendim gibi sanıyorumbende en 3 tedaviden en fazla 7 toplandı :) malum yaş 36 rezerv azalıyor. Ben hiç e2 lh test sonuçlarımı istemedim onlar işini bilirler dedim. Allaha şükür ki rahimde , kalınlaşmasında yada hormonlarda hiçbir sıkıntım yoktu. O işi onlara bıraktım, sorgulamadım. Hadi bakalım inşallah bu transferin başarılı olur. Maşallahımız var bu ara hep pozitif gittik. Nazar değmesin
Canım bizim problem erkek faktörü 10-15 milyon sperm, bende amh 0,92 rezerv az ve tek fallop tüpüm var. İlk tedavimde 4 (2 blast) yumurta ikincide 7 (3 blast) üçüncüde 4 (tek blast şimdi benimle) toplandı.Arkadaşlar bis
Sizin problem neydi 3 tedavide mi 7 yumurta toplandı amh değeriniz kaçtı acaba
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah canim bizde nasip olursa yarın başlıyoruz hayırlısı olsun inşallah benim de yaş 36 tup bebekte 3.denemem memorialde ilk olacak inşallah bizde sebepsiz infertilite benim amh acibademde 3.34 memorialde 3.14Canım bizim problem erkek faktörü 10-15 milyon sperm, bende amh 0,92 rezerv az ve tek fallop tüpüm var. İlk tedavimde 4 (2 blast) yumurta ikincide 7 (3 blast) üçüncüde 4 (tek blast şimdi benimle) toplandı.
Maşallah canım çok güzel amh inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuzMaşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah canim bizde nasip olursa yarın başlıyoruz hayırlısı olsun inşallah benim de yaş 36 tup bebekte 3.denemem memorialde ilk olacak inşallah bizde sebepsiz infertilite benim amh acibademde 3.34 memorialde 3.14
Ben pco olduğum için yumoşlar birsürüymüş. İnaşallah kaliteli ve olgunlardır. İnşallah eşimin spermlerindende kaliteli bulurlar da bende bu güzel duyguyu yaşarım.Hahahaha güldüm canım sesli olarak yorumlarına. İyi iyi Maşallah çok yumurtan var yani. Umarım 5. Günede kaliteli olarak gelirler. Ben herkesi kendim gibi sanıyorumbende en 3 tedaviden en fazla 7 toplandı :) malum yaş 36 rezerv azalıyor. Ben hiç e2 lh test sonuçlarımı istemedim onlar işini bilirler dedim. Allaha şükür ki rahimde , kalınlaşmasında yada hormonlarda hiçbir sıkıntım yoktu. O işi onlara bıraktım, sorgulamadım. Hadi bakalım inşallah bu transferin başarılı olur. Maşallahımız var bu ara hep pozitif gittik. Nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?