Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim masaallah. Bayagi yumurtan varmis. Insallah cok ve kaliteli embriyolarin olur. Icimden gecen insallah basarili olacak diye dusunuyorum.rabbim yuzunu guldursun bu zorlu yolun basinda.

Canim masaallah. Bayagi yumurtan varmis. Insallah cok ve kaliteli embriyolarin olur. Icimden gecen insallah basarili olacak diye dusunuyorum.rabbim yuzunu guldursun bu zorlu yolun basinda.
Amin canım inşallah. Çok tedirginim anlatamam acaba kaliteli embriyolar olacak mı?

Benim de Günseli hanım yapmıştı opu mü için rahat olsun. Bana bu işlemi en fazla yapan hekimlerin Melih bey ve Günseli hanım olduğu söylendi. Çok tecrübeli merak etme.

Amin canım inşallah. Çok tedirginim anlatamam acaba kaliteli embriyolar olacak mı?
Benim için en heyecanlı ve stresli günler, embriyolar 5.güne gelebilecek mi kaliteli olacak mı?? Embriyolog aradığından heyecandan kalbim duracak gibi oluyordu..şimdi de transferden sonra en heyecanlı günler başlayacak..inşallah kaliteli embriyoların olur hayırlısıyla kucağına alırsın , alırız(amin)

Canim embriyolarin kalitesine cok takilma. Benim embriyolarim kaliteli oluyor ama tutunmuyor malesef. O yuzden kafana takma. Rahat olmaya calis. Dua et. Rabbim ol diyecekse olacak. Insallah senin icin bu zaman gelmistir ve yuzun guler.

Canim embriyolarin kalitesine cok takilma. Benim embriyolarim kaliteli oluyor ama tutunmuyor malesef. O yuzden kafana takma. Rahat olmaya calis. Dua et. Rabbim ol diyecekse olacak. Insallah senin icin bu zaman gelmistir ve yuzun guler.
Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın..sizdeki sorun neydi acaba

Ne desem bilemedim çok çok çok güzel amaaa çok çok çok zor artık tercih sizin benimkiler birbirlerini tekmelemeye basladi bile

Arkadaşlar Günseli hanımdan yana içiniz rahat olsun derim bir iki küçük dokunuşlari sayesinde düşük yapmadigimi düşünüyorum tabi oncelikle Rabbim ol dedi
Ama çok tecrübeli çok tatlı eli banada uğurlu geldi
Tüm doktorların bütün kadınlara eli uğurlu gelirde hepsi anneliği tadar inşallah

Ne desem bilemedim çok çok çok güzel amaaa çok çok çok zor artık tercih sizin benimkiler birbirlerini tekmelemeye basladi bile
:) tekmeleme kısmı daha bizde başlamadı ama olsun yinede dediğin gibi zor olsada güzel.Rabbim her isteyene tattırsın inşallah tez vakitte hayırlısıyla ve de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Günaydın kızlar aranız da Cem Demirel de tedavi gören varmıı??

Çok teşekkür ediyorum.
Siz ne aşamadasınız? Ben sizi hamile sanıyordum.
İnşallah tutunacağı günde yakındır. Süreç zor ama her tedavi yeni umut.

Canim benim rahim duvarinda adenomiyozis var. Ondan tutunmadigini soyluyor doktorum. Bende rabbim dilerse olur diyorum denemeye devam edecegim insallah.tabii yasimda 39 oldu.
Allah şifalar versin inşallah canım..bi tedavisi yok mu ben pek bilmiyorum..histeroskobiyle halledilecek bir şey değil mi

Arkadaşlar transferden sonra iğne veriliyor mu, yoksa transferden sonra da naturel mi oluyor??

Canim benim rahim duvarinda adenomiyozis var. Ondan tutunmadigini soyluyor doktorum. Bende rabbim dilerse olur diyorum denemeye devam edecegim insallah.tabii yasimda 39 oldu.
Canim ben de Cem beye gidiyorum her zaman bir umut var Rabbim ol derse olur tedavisi yokmu nasıl bir sürece gireceksin? Tüp bebek olarak mi yoksa doğal yolla mi denemeye devam.

Arkadaşlar merhaba,
biraz özel bir sorum olucaktı.
Transfer sonrası ilişki yasağı ne zaman kalkıyor?
Doktoruna soran oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…