Canim masaallah. Bayagi yumurtan varmis. Insallah cok ve kaliteli embriyolarin olur. Icimden gecen insallah basarili olacak diye dusunuyorum.rabbim yuzunu guldursun bu zorlu yolun basinda.Bugün beni günseli hanım muayene etti. Normalde gönül hanıma gidiyordum Semra hoca farklı bir göz görsün demiş bir kez de günaeli hanım gördü. Tatlı dilli Güler yüzlü ama pek konuşamadı muayenemi güzel yaptı çok kalabalıktı bir an önce sussun da gitsin modu vardı :) hatta çıkışta eşime opuyu günseli hanım yapmasa falan dedim. Gönül hanım daha ilgili gibi hissettim. Pazar günü de bir tek o varmış :))
Sana uğurlu gelmiş inşallah bana da öyle olur.
Bana kimse yumurta sayımı söylemiyoranlamadım gitti. Hayta e2 değerlerimi bile hep ben çağrı merkezini arayıp mail olarak aldım. Merak ediyorum kaç yumurtam olacak diye. Gönül hanıma sorduğumda çok görünüyor tam sayı veremem toplayınca Ongunlardan belli olur dedi. Bugün günseli hanıma sordum o da senin yumurtalar sıkışık otobüs gibi dedi birşey demedi. :) ama e2 bugün 4350 çıkmış sanırım 20/21 tane olur diye düşünüyorum. İnşallah eşimin spermlerinden de kaliteli bulurlar.
Bizde sperm problemi var.
Aminn inşallah canim ben ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahMaşallah canım çok güzel amh inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz
Amin canım inşallah. Çok tedirginim anlatamam acaba kaliteli embriyolar olacak mı?Canim masaallah. Bayagi yumurtan varmis. Insallah cok ve kaliteli embriyolarin olur. Icimden gecen insallah basarili olacak diye dusunuyorum.rabbim yuzunu guldursun bu zorlu yolun basinda.
Benim de Günseli hanım yapmıştı opu mü için rahat olsun. Bana bu işlemi en fazla yapan hekimlerin Melih bey ve Günseli hanım olduğu söylendi. Çok tecrübeli merak etme.Arkadaşlar Pazar günü opu olacak. Günseli hanım yapacakmış. Biraz sordum da daha önce çalıştığı yerde de yumurta toplama işlemini kendisi yapıyormuş. Pazar olduğu için bir tek opucu olarak o varmış. Daha önce kendisine işlem yaptıran oldu mu?
Bir de anesteziden korkuyorum galiba. Bir stres oldum daha önce hiç uyutulmadım.
Benim için en heyecanlı ve stresli günler, embriyolar 5.güne gelebilecek mi kaliteli olacak mı?? Embriyolog aradığından heyecandan kalbim duracak gibi oluyordu..şimdi de transferden sonra en heyecanlı günler başlayacak..inşallah kaliteli embriyoların olur hayırlısıyla kucağına alırsın , alırız(amin)Amin canım inşallah. Çok tedirginim anlatamam acaba kaliteli embriyolar olacak mı?
Canim embriyolarin kalitesine cok takilma. Benim embriyolarim kaliteli oluyor ama tutunmuyor malesef. O yuzden kafana takma. Rahat olmaya calis. Dua et. Rabbim ol diyecekse olacak. Insallah senin icin bu zaman gelmistir ve yuzun guler.Amin canım inşallah. Çok tedirginim anlatamam acaba kaliteli embriyolar olacak mı?
Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın..sizdeki sorun neydi acabaCanim embriyolarin kalitesine cok takilma. Benim embriyolarim kaliteli oluyor ama tutunmuyor malesef. O yuzden kafana takma. Rahat olmaya calis. Dua et. Rabbim ol diyecekse olacak. Insallah senin icin bu zaman gelmistir ve yuzun guler.
Ne desem bilemedim çok çok çok güzel amaaa çok çok çok zor artık tercih sizin:) Canım belli olmaz ben ikiz olduğunu öğrendim de baya bi okumuştum 9. Gün değeri çok daha düşük başlayıp ikiz dewam edenleri.tabi ilk önce önemli olan sağlıkla hayırla doğması tek çift olması diil,ama çiftte olursa bizimkiler gibi tadından yenmez dimi kızlaraminebusra @Evrem1992
:) tekmeleme kısmı daha bizde başlamadı ama olsun yinede dediğin gibi zor olsada güzel.Rabbim her isteyene tattırsın inşallah tez vakitte hayırlısıyla ve de sağlıkla kucaklamayı nasip etsinNe desem bilemedim çok çok çok güzel amaaa çok çok çok zor artık tercih sizinbenimkiler birbirlerini tekmelemeye basladi bile
Çok teşekkür ediyorum.Canim embriyolarin kalitesine cok takilma. Benim embriyolarim kaliteli oluyor ama tutunmuyor malesef. O yuzden kafana takma. Rahat olmaya calis. Dua et. Rabbim ol diyecekse olacak. Insallah senin icin bu zaman gelmistir ve yuzun guler.
Canim benim rahim duvarinda adenomiyozis var. Ondan tutunmadigini soyluyor doktorum. Bende rabbim dilerse olur diyorum denemeye devam edecegim insallah.tabii yasimda 39 oldu.Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın..sizdeki sorun neydi acaba
Canim ben cem demirele gidiyorum atasehire.Günaydın kızlar aranız da Cem Demirel de tedavi gören varmıı??
Evet her tedavi yeni bir umut dediginiz gibi. Insallah hamile oldugum gunu bende gorurum canim.Çok teşekkür ediyorum.
Siz ne aşamadasınız? Ben sizi hamile sanıyordum.
İnşallah tutunacağı günde yakındır. Süreç zor ama her tedavi yeni umut.
Allah şifalar versin inşallah canım..bi tedavisi yok mu ben pek bilmiyorum..histeroskobiyle halledilecek bir şey değil miCanim benim rahim duvarinda adenomiyozis var. Ondan tutunmadigini soyluyor doktorum. Bende rabbim dilerse olur diyorum denemeye devam edecegim insallah.tabii yasimda 39 oldu.
Canim ben de Cem beye gidiyorum her zaman bir umut var Rabbim ol derse olur tedavisi yokmu nasıl bir sürece gireceksin? Tüp bebek olarak mi yoksa doğal yolla mi denemeye devam.Canim benim rahim duvarinda adenomiyozis var. Ondan tutunmadigini soyluyor doktorum. Bende rabbim dilerse olur diyorum denemeye devam edecegim insallah.tabii yasimda 39 oldu.
Günaydın kızlar aranız da Cem Demirel de tedavi gören varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?