Günaydın sperm testleri tüp bebek paketine dahil değil. Ama öncesinde test yaptırmayın bence bizim elimizde test sonucu olduğu halde şişli memorialda yeniden test vermemizi istediler. Daha ayrıntılı bakacağız dediler.günaydın iyi pazarlar kızlar, mustafa bahçeci hastasıyım eşim ilaçları kullanıyor sperm için bekliyoruz, pek çok arkadaş ın önerisi ve ısrarı ile altıncı tedavimi şişli memorial da yapmayı düşünmeye başladım, randevu alıcam bilgi verebilir misiniz, ben semra hnma randevu alıp eşime de üroloji drna randevu alayım mı yoksa onlar yönlendiriyor mu, ayrıca üroloğun yönlendirmesi ile eşim örnek verse sperm ücreti alınıyor mu eğer alınıyorsa öncesinde örnek verdirip sonra randevu alıcam
ben de memorial da önce sperm örneği için randevu alayım sonra dr randvu alayım diye düşünüyordum öyle yapayım o halde üroloji dr adı nedir, tek kişi mi varGünaydın sperm testleri tüp bebek paketine dahil değil. Ama öncesinde test yaptırmayın bence bizim elimizde test sonucu olduğu halde şişli memorialda yeniden test vermemizi istediler. Daha ayrıntılı bakacağız dediler.
İlk gideceğiniz için sperm sonuçları muayeneye yetişmeyebilir..ben sizin yerinizde olsam ilk sperm testi yaptırırdım ama memorialda yapılan testi istiyorlar.ona göre yönlendirilirsiniz..ben ilk muayene oldum sonra eşimden test istediler o gün içerisinde test sonucu yetişmedi gösteremedik..adetin ikinci günü gelin dediler .. o zaman testi dedğerlendireceklerdi.2.günü gittik sperm sonuçlarına göre üroloğa yönlendirdiler biz gitmedik çünkü zaten o gün tedaviye başladığımız için bi anlamı yoktu..10 günde değerler düzelmez..eğer bu zamana kadar bir kaç test yaptırdıysa eşiniz değerleri az çok biliyorsunuzdur..o yüzden üroloja gerek yok..siz ilk sperm testi yaptırın sonra muayene..sperm testi ücretli..ben de memorial da önce sperm örneği için randevu alayım sonra dr randvu alayım diye düşünüyordum öyle yapayım o halde üroloji dr adı nedir, tek kişi mi var
Androloj bölumunde murad bey var ama bnce sperm testn orda verın semra hanıma görulun o gerek varsa sızı ynlendırıyr murad beye ve fıyat daha dusuk oluyomuşben de memorial da önce sperm örneği için randevu alayım sonra dr randvu alayım diye düşünüyordum öyle yapayım o halde ürolojim dr adı nedir, tek kişi mi var
Bahcecde memnun kalmadınız mıAndroloj bölumunde murad bey var ama bnce sperm testn orda verın semra hanıma görulun o gerek varsa sızı ynlendırıyr murad beye ve fıyat daha dusuk oluyomuş
IMSI özellikle mi söyleyip yaptırmamız gerekiyor yoksa tüp bebek tedavisinde zaten yapılan bir teknikmi Canim??Morfolojinin 0 olması tamamen 0 olması anlamına gelmiyor, illaki sağlıklı hücreler olabiliyor onun içinde. Ve uygulanan IMSI yöntemiyle en güzeli bulunmaya çalışılıyor. Zaten birkaç tane sağlıklı hücre yeterli oluyor. O yüzden hiç ümitsiz olmayın. Allahın izniyle er ya da geç olacaktır inşallah
memnun kaldım ama bizim altıncı tedavimiz olacak maddi manevi çok yorulduk, arkadaşlarımın ısrarı ile bahçeciye gittim ama burdan pek çok arkadaş erkek sorunlarında memorial ı tavsiye etti, haftaya memorial a randevu alıyım diye düşünmeye başladımBahcecde memnun kalmadınız mı
dört aydır tedavideyiz sperm artışı olmuştu geçen ay örnek verdiğimizde kaan hoca iğne tedavisine başlattı bizi iğneye be cevap verdi bünyesi onu bilmiyorum o sebeple örnek vermesi gerekli ben sperm için randevu alayım sonra semra hnma alayım teşekkür ederimİlk gideceğiniz için sperm sonuçları muayeneye yetişmeyebilir..ben sizin yerinizde olsam ilk sperm testi yaptırırdım ama memorialda yapılan testi istiyorlar.ona göre yönlendirilirsiniz..ben ilk muayene oldum sonra eşimden test istediler o gün içerisinde test sonucu yetişmedi gösteremedik..adetin ikinci günü gelin dediler .. o zaman testi dedğerlendireceklerdi.2.günü gittik sperm sonuçlarına göre üroloğa yönlendirdiler biz gitmedik çünkü zaten o gün tedaviye başladığımız için bi anlamı yoktu..10 günde değerler düzelmez..eğer bu zamana kadar bir kaç test yaptırdıysa eşiniz değerleri az çok biliyorsunuzdur..o yüzden üroloja gerek yok..siz ilk sperm testi yaptırın sonra muayene..sperm testi ücretli..
Yalnız şu var.. sperm testi için örnek kağıdın olması gerekiyor muydu onu tam hatırlayamadım..ben şehit dışından gittiğim için hepsi o gün olsun istemiştim..dört aydır tedavideyiz sperm artışı olmuştu geçen ay örnek verdiğimizde kaan hoca iğne tedavisine başlattı bizi iğneye be cevap verdi bünyesi onu bilmiyorum o sebeple örnek vermesi gerekli ben sperm için randevu alayım sonra semra hnma alayım teşekkür ederim
Benim de ilk tedavim bahçeci umutta olmuştu.aynen dediğin gibi erkek probleminde memorialı çok duydum 2.denemeye memorialda başladım.çoğu arkadaş hamile kaldı..inşallah bize de nasip olurmemnun kaldım ama bizim altıncı tedavimiz olacak maddi manevi çok yorulduk, arkadaşlarımın ısrarı ile bahçeciye gittim ama burdan pek çok arkadaş erkek sorunlarında memorial ı tavsiye etti, haftaya memorial a randevu alıyım diye düşünmeye başladım
örnek kağıdın derken memorial dru kağıdı ile mi örnek alıyorlarYalnız şu var.. sperm testi için örnek kağıdın olması gerekiyor muydu onu tam hatırlayamadım..ben şehit dışından gittiğim için hepsi o gün olsun istemiştim..
Semra hoca için randevuyu biraz ileri tarihe verebilirler. En erken tarihe başka bir doktorla ön görüşme randevusu alıp aynı gün eşinizin örnek verebileceği şekilde ayarlarsanız sonuç ertesi gün çıkıyor o zaman da Murat hoca ile görüşebilirsiniz. Onun değerlendirmesinden sonra Semra hoca ile görüşmüş olursunuz. Tüp bebek dosyanız açıldığı için de hem sperm testi için hem de Androloji muayenesi için indirimden faydalanirsınız ve vakit kaybını minimuma indirmiş olursunuz.günaydın iyi pazarlar kızlar, mustafa bahçeci hastasıyım eşim ilaçları kullanıyor sperm için bekliyoruz, pek çok arkadaş ın önerisi ve ısrarı ile altıncı tedavimi şişli memorial da yapmayı düşünmeye başladım, randevu alıcam bilgi verebilir misiniz, ben semra hnma randevu alıp eşime de üroloji drna randevu alayım mı yoksa onlar yönlendiriyor mu, ayrıca üroloğun yönlendirmesi ile eşim örnek verse sperm ücreti alınıyor mu eğer alınıyorsa öncesinde örnek verdirip sonra randevu alıcam
Evet bize sperm örneği istediklerine dair kağıt vermişlerdi.siz bi arayıp sorun.yada randevunuzu ilk sıraya aldırın.o Arada eşiniz test verir hemen.saat 3 e kadar verebiliyor örnek diye biliyorum.sonrasında o gün içerisinde sonuçları gösterme imkanınız olur.biz saat 3 e kadar verildiğini bilmediğimiz için gecikmişti sonuçları alamamıştık.dediğim gibi benim günü birlik gitme imkanım olduğu için hepsi aynı gün olsun istemiştim..örnek kağıdın derken memorial dru kağıdı ile mi örnek alıyorlar
aradım bazı tahliller ve rahim filmi isteniyor dedi, daha bu ön görüşme bunun içinde film çektirmek zorunda mıyım, üç kere çektirdim önceden sonuncusında masada bayıldım korkuyorum istemiyorum çektirmek tüp bebek ten daha çok korkuyorum film çektirmeyeEvet bize sperm örneği istediklerine dair kağıt vermişlerdi.siz bi arayıp sorun.yada randevunuzu ilk sıraya aldırın.o Arada eşiniz test verir hemen.saat 3 e kadar verebiliyor örnek diye biliyorum.sonrasında o gün içerisinde sonuçları gösterme imkanınız olur.biz saat 3 e kadar verildiğini bilmediğimiz için gecikmişti sonuçları alamamıştık.dediğim gibi benim günü birlik gitme imkanım olduğu için hepsi aynı gün olsun istemiştim..
Merhaba canım bugün yumurta toplama işin mi olacaktı? Nasılsın şimdi inşallah iyisindirÇok teşekkür ediyorum.
Siz ne aşamadasınız? Ben sizi hamile sanıyordum.
İnşallah tutunacağı günde yakındır. Süreç zor ama her tedavi yeni umut.
6 ay içerisinde film çektirdiyseniz istenmiyor diye biliyorum..bazen film net çıkmayabiliyor kendi istedikleri yere yönlendiriyorlar yani echomara.ben orda iki kere çektirdim hiç korkulacak bir şey değil ağrısız merak etmeyin son teknolojiyi kullanıyorlar..eğer tedavinizin uzamasını istemiyorsanız bütün tahlilleri filmleri götürün ki adetin 2.günü hemen başlarsınızaradım bazı tahliller ve rahim filmi isteniyor dedi, daha bu ön görüşme bunun içinde film çektirmek zorunda mıyım, üç kere çektirdim önceden sonuncusında masada bayıldım korkuyorum istemiyorum çektirmek tüp bebek ten daha çok korkuyorum film çektirmeyeağlıycam valla
rahim filmi 2 yıl öncesinin orda çektirmiştim film dedi bittim rengim attı, yok bahçeci ile devam edeyim o filme bakıp ok demişti, he son dk isterse sakinleştirici ile yine aynı yerde çektiricem mecbur6 ay içerisinde film çektirdiyseniz istenmiyor diye biliyorum..bazen film net çıkmayabiliyor kendi istedikleri yere yönlendiriyorlar yani echomara.ben orda iki kere çektirdim hiç korkulacak bir şey değil ağrısız merak etmeyin son teknolojiyi kullanıyorlar..eğer tedavinizin uzamasını istemiyorsanız bütün tahlilleri filmleri götürün ki adetin 2.günü hemen başlarsınız
2 yıl çok uzun..aklınızda soru işaretleri kalmaması için çektirseniz daha iyi olur..allah korusun olumsuz bir durum olduğunda keşke çektirseydin düşüncesinden iyidir.gerçekten korkulacak bir şey değil..ben normal muayenede bile kasılıyordum düşünün,, film gerçekten rahat geçiyorrahim filmi 2 yıl öncesinin orda çektirmiştim film dedi bittim rengim attı, yok bahçeci ile devam edeyim o filme bakıp ok demişti, he son dk isterse sakinleştirici ile yine aynı yerde çektiricem mecbur
Şişli ecomarda çektirin, ağrısız oluyor ve güzel çekiyorlar..orda çektirip ağrı oldu diyen duymadımaradım bazı tahliller ve rahim filmi isteniyor dedi, daha bu ön görüşme bunun içinde film çektirmek zorunda mıyım, üç kere çektirdim önceden sonuncusında masada bayıldım korkuyorum istemiyorum çektirmek tüp bebek ten daha çok korkuyorum film çektirmeyeağlıycam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?