- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Aminn inşallahhhh. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Canım benim 11 yumurta toplanmıştı.10 tanesi döllendi..3.gün 8 tane iyi, 1 tane orta kalite dediler.ben 4.gün dayanamayıp aradım.4.gün de 6 tanesi iyi, 2 tanesi orta kalite dediler.5.gün 4 tane embriyom donduruldu.2 tanesi 5aa, 1 tanesi 4bb, bir tanesi 3aa dediler..5aa olanlar en iyi kaliteymiş.4bb iyi kalite.3aa da orta kalite dediler..inşallah senin bol bol kaliteli embriyoların olur sana evlat olur
Merhabalar ben 4 embriyoma Pgt yaptırdım. En kaliteli olarak görülen 1 numaralı embriyoda genetik hasar çıktı. Yücel bey bana büyük ihtimalle onu transfer ederdik dedi.yani pgt yaptırmasaydım genetik hasarlı emryo transfer edilecekti ve erken dönemde kaybedecektim. Genetik hasar yine bölünme aşamasında olabilirmiş. Ama en azından şansı artıyor. Ayrıca 12 haftada yapılan 2 li 3 lü testleri yaptırmana gerek kalmıyor. Sırf bu stresi yaşamamak için bile değer bence. Yücel bey bana sadece 20. Haftada ayrıntılı ultrasona girmelisin dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kızlar şu yazıyı okur musunuz? Genetik test yaptırıp yaptırmama arasında gidip geliyorum.
Çok teşekkür ederim.Merhabalar ben 4 embriyoma Pgt yaptırdım. En kaliteli olarak görülen 1 numaralı embriyoda genetik hasar çıktı. Yücel bey bana büyük ihtimalle onu transfer ederdik dedi.yani pgt yaptırmasaydım genetik hasarlı emryo transfer edilecekti ve erken dönemde kaybedecektim. Genetik hasar yine bölünme aşamasında olabilirmiş. Ama en azından şansı artıyor. Ayrıca 12 haftada yapılan 2 li 3 lü testleri yaptırmana gerek kalmıyor. Sırf bu stresi yaşamamak için bile değer bence. Yücel bey bana sadece 20. Haftada ayrıntılı ultrasona girmelisin dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Allah can verdi mi 3. kalitede olan da tutar canım, ayrıca 2. ve 3. kalite dedikleri sonradan bölünebiliyor dua et sağlıkla hayırlısı olsunİnşallahhh bakalım gidecekler mi?
Kalitelerden pek anlamıyorum ama 2. Kalite tutan varmış. 3abler 3. Kalite mi oluyor. Ondan da tutan biliyorum. Hayırlısı olsun.
Amin inşallah. Her an dua ediyorum ve bekliyorum.Allah can verdi mi 3. kalitede olan da tutar canım, ayrıca 2. ve 3. kalite dedikleri sonradan bölünebiliyor dua et sağlıkla hayırlısı olsun
Canim eger ilk denemense yaptirmana gerek yok. Basarisiz tup bebek denemelerinde ileri asamalarda tercih edilen bir durum. Tabii karar senin. Insallah hakkinda en hayirli olani nasip etsin rabbim.Kızlar şu yazıyı okur musunuz? Genetik test yaptırıp yaptırmama arasında gidip geliyorum.
Amin çok sağol. Bakalım kaç tane 5. Güne gidecek ona göre haraket edeceğim. 3/4 tanesini yaptırabilirim sağlıklı gelen olursa onu da transfer ettiririm.Canim eger ilk denemense yaptirmana gerek yok. Basarisiz tup bebek denemelerinde ileri asamalarda tercih edilen bir durum. Tabii karar senin. Insallah hakkinda en hayirli olani nasip etsin rabbim.
Eğer maddi anlamda imkanınız varsa kesinlikle pgt yaptırın..tutunma olarak fark olmasa da en azından genetik bozukluğu olan embriyo transfer edilmemiş olur zaman açısından faydanıza olur diye düşünüyorumAmin çok sağol. Bakalım kaç tane 5. Güne gidecek ona göre haraket edeceğim. 3/4 tanesini yaptırabilirim sağlıklı gelen olursa onu da transfer ettiririm.
Merhabalar hanimlar, konuyu bayadir uzaktan uzaga takip ediyorum ozetle tedavi icin on gorusmeye gittik bizden kan ve spermle ilgili tahliller istendi birde genetik.. tahliller cikti biri haric yalniz bize donus olmadi.. surec nasil isliyor? Takip etmiyorlar mi gelenleri?
Tahlilleri yaptırdıktan sonra adetinizin 2.günü gelin başlayalım diyorlar genelde.siz adet olunca arayıp randevu alıyorsunuzYorum yapabilecek kimse yok muuu
295 dolar yanlış hatırlamıyorsam.Merhaba bu genetik işi embriyo başına kaç paraydı. Bülent tıraş merkezinde 400 dolara yakın bi fiyat söylemişlerdi o dönem dolar artışı aşırı olduğundan tanesini 1250 tl ye sabitleriz demişlerdi. Memorialda ne kadar acaba
Arkadaşım 3tanesini 4500 yaptırmış295 dolar yanlış hatırlamıyorsam.
Memorialda mı?Arkadaşım 3tanesini 4500 yaptırmış
Sonuçların hepsi çıkınca siz tekrar randevu alıp gidiyorsunuzMerhabalar hanimlar, konuyu bayadir uzaktan uzaga takip ediyorum ozetle tedavi icin on gorusmeye gittik bizden kan ve spermle ilgili tahliller istendi birde genetik.. tahliller cikti biri haric yalniz bize donus olmadi.. surec nasil isliyor? Takip etmiyorlar mi gelenleri?
Evet daha yeniMemorialda mı?
Siz hastaneden ilgisinden memnun kaldiniz mi acaba?Tahlilleri yaptırdıktan sonra adetinizin 2.günü gelin başlayalım diyorlar genelde.siz adet olunca arayıp randevu alıyorsunuz
Tesekkurler, Allah bagislasin memnun kaldiniz mi memorialden islerini takip ediyorlar mi ilgi alakasi nasil surecte acaba?Sonuçların hepsi çıkınca siz tekrar randevu alıp gidiyorsunuz
Ben ilgiden ziyade başarı oranlarına baktım.tedaviye başladıktan sonra herşey düzenli bir şekilde işliyor ben hiçbir problem yaşamadım..Semra hanım olsun diğer doktorlar olsun herkes çok ilgili merak etmeyin.Siz hastaneden ilgisinden memnun kaldiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?