yücel beyin saati müsaitti ama tlfda dr semra hn ama takip dr her defasında farklo gelebilir dedi öyle bir şey mi var,gönül hn benim kafadan desene, yücel beye göre daha tecrübeli olabilir ondan büyükmüş ona alırım randevu mu, ağlamaya çocuğa meme vermiyorlar bazın sesini çıkarman gerekli eşin iyi yapmış.
Benim de dr gönül hanım ben şıana kadar memnun kaldım nayif kibar bir kadın. İnşallah sende memnun kalırsın.gönül hn benim kafadan desene, yücel beye göre daha tecrübeli olabilir ondan büyükmüş ona alırım randevu mu, ağlamaya çocuğa meme vermiyorlar bazın sesini çıkarman gerekli eşin iyi yapmış.
Takip dr eğer izinliyse değişebiliyor. Ben hep gönül hanıma gittim. O izinliydi Yücel beye gittim. En son günseli hanıma vermişler hemen sordum dediler ki Semra hanım farklı bir dr görsün demiş o yüzden vermişler. İçini ferah tut. Semra hanım seni görsün planını belirlesin dr o doğrultuda gideceklerdir zaten. Sen gönül hanıma o olmadığında Yücel beye al.yücel beyin saati müsaitti ama tlfda dr semra hn ama takip dr her defasında farklo gelebilir dedi öyle bir şey mi var,
SedaUmut Her seferinde biraz daha olgunlaşıyoruz canım Bizim de imtihanımızda bu. Vardır bundada bir hayır. Herseyin bir zamanı var. Çok sabırlı olmaktan başka çaremiz yok.
Evet canım. Senden sonra tekrar tedavi oldum 1 blast oluştu şimdi benimle şükürler olsun. Darısı senin başına canım. İnanıyorum çok güzel bir anne olucaksın...
Canim sen kese ve kalp atışı görmeye memoriale gitmismiydin
Ben Beril hanımda takip ediliyorum. Negatif bişey hissetmedim ama burdaki konuşulanları okuyunca değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Pişman olmakta istemiyorumBeril hanıma takip olan yok mu hiç aranızda?
ben ilk kontrol saati uygun iki drdan birini seçtim, ama bundan sonra seçme lüksüm olmayacağını randevu veren kız bile söyledi,Ben Beril hanımda takip ediliyorum. Negatif bişey hissetmedim ama burdaki konuşulanları okuyunca değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Pişman olmakta istemiyorum
Bende ilk başvurduğum zaman bu platforma girmemiştim hiç rastgele doç. Dr diye beril hanım olsun dedim. Değişim konusunu kimseye sormadm bana da söylemediler ama inşallah pişman olmam. Aynı zaman da Semra hanımın da kontrolünde diye kendi içimdeki vesveseyi dindirmeye çalışıyorum birkaç gündür. Rabbim hayırlısını versinben ilk kontrol saati uygun iki drdan birini seçtim, ama bundan sonra seçme lüksüm olmayacağını randevu veren kız bile söyledi,
şunu da düşünüyorum o drların hepsinin başarısı semra hnmın da başarısı demek, diğer merkez lerde de prof yanındaki diğer drlar kontrol ediyor, bence hiç vesveseye kapılmayın, transfer i semra hn mı yapıyor diğer drlar mı cvbını bilen var mıBende ilk başvurduğum zaman bu platforma girmemiştim hiç rastgele doç. Dr diye beril hanım olsun dedim. Değişim konusunu kimseye sormadm bana da söylemediler ama inşallah pişman olmam. Aynı zaman da Semra hanımın da kontrolünde diye kendi içimdeki vesveseyi dindirmeye çalışıyorum birkaç gündür. Rabbim hayırlısını versin
Beni de beril hanım takip ediyor, negatif birşey hissetmedim. Gayet ilgili.Ben Beril hanımda takip ediliyorum. Negatif bişey hissetmedim ama burdaki konuşulanları okuyunca değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Pişman olmakta istemiyorum
Negatif birşey yaşamadım ben de. Beril hanım ordaki yeni doktorlardan biri. Yaklaşık bir yıldır orda. Bu nedenle tanınmıyor olabilir.Bende ilk başvurduğum zaman bu platforma girmemiştim hiç rastgele doç. Dr diye beril hanım olsun dedim. Değişim konusunu kimseye sormadm bana da söylemediler ama inşallah pişman olmam. Aynı zaman da Semra hanımın da kontrolünde diye kendi içimdeki vesveseyi dindirmeye çalışıyorum birkaç gündür. Rabbim hayırlısını versin
Canım öncelikle hayırlı olsun bişeye dikkat etmene gerek yok yücel bey çok iyi bir doktor ben memorialde üç defa tüp bebek denedim iüç transferimide yücel bey yaptı ben özellikle onu istedim bir oğlum var 2 yaşında şimdi ise 3.5 aylık hamileyim için rahat olsun memorialde tüm doktorlar iyi hemşireler herkes güleryüzlü ben çok memnun kaldım inşallah sanada iyi gelirYücel bey de tedavi gören arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi ilk kez görüşmeye gideceğim. Bu 2. Denemem. Yücel bey ile ilk olacak. Nelere dikkat etmeliyim. Heyecandan aklıma soracak birşey gelmiyor açıkçası çok ani oldu dün gece aldım bu kararı
Hayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. Inşallah pozitif haberi vermek bana da nasip olur.Canım öncelikle hayırlı olsun bişeye dikkat etmene gerek yok yücel bey çok iyi bir doktor ben memorialde üç defa tüp bebek denedim iüç transferimide yücel bey yaptı ben özellikle onu istedim bir oğlum var 2 yaşında şimdi ise 3.5 aylık hamileyim için rahat olsun memorialde tüm doktorlar iyi hemşireler herkes güleryüzlü ben çok memnun kaldım inşallah sanada iyi gelir
1. kaliteli embriyo nun beşinci güne gitme olasılığı yüksek, iki ve üç te iyidir eğer sana taze transfer yapcak olsalardı ve elllerinde birinci kalite olmasaydı onları transfer edebilirlerdi ve tutma olasılığı var özellikle ikinci kalitenin, ama dua edelim 8 tane olan tam gaz gitsinArkadaşlar embriyolarda 2. 3. Kalite ne demek lütfen bilgi verin.
Şuan 3. Gün 8 tane 1. Kalite 10 tane 2. 3. Kalite ilerlemeleri sürüyormuş.
İnşallahhh bakalım gidecekler mi?1. kaliteli embriyo nun beşinci güne gitme olasılığı yüksek, iki ve üç te iyidir eğer sana taze transfer yapcak olsalardı ve elllerinde birinci kalite olmasaydı onları transfer edebilirlerdi ve tutma olasılığı var özellikle ikinci kalitenin, ama dua edelim 8 tane olan tam gaz gitsin
Canım benim 11 yumurta toplanmıştı.10 tanesi döllendi..3.gün 8 tane iyi, 1 tane orta kalite dediler.ben 4.gün dayanamayıp aradım.4.gün de 6 tanesi iyi, 2 tanesi orta kalite dediler.5.gün 4 tane embriyom donduruldu.2 tanesi 5aa, 1 tanesi 4bb, bir tanesi 3aa dediler..5aa olanlar en iyi kaliteymiş.4bb iyi kalite.3aa da orta kalite dediler..inşallah senin bol bol kaliteli embriyoların olur sana evlat olurİnşallahhh bakalım gidecekler mi?
Kalitelerden pek anlamıyorum ama 2. Kalite tutan varmış. 3abler 3. Kalite mi oluyor. Ondan da tutan biliyorum. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?