Canım hastane çok ilgili ve herkes işini gayet ciddi yapıyor takipler güzel ben çok memnun kaldım memorialde üç denemem oldu ilk deneme de oğlum oldu şuan iki yaşında ikinci deneme tutmadı üçüncü denememde kasım ayında oldu şimdi 3.5 aylık hamileyim için rahat olsunSiz hastaneden ilgisinden memnun kaldiniz mi acaba?
Tesekkur ederim umarim sevinenlerden oluruz hepimiz.. testlerden sonra kimse aramayinca bende aradigimda geri donmedikleri icin acaba dedimBen ilgiden ziyade başarı oranlarına baktım.tedaviye başladıktan sonra herşey düzenli bir şekilde işliyor ben hiçbir problem yaşamadım..Semra hanım olsun diğer doktorlar olsun herkes çok ilgili merak etmeyin.
Tesekkur ederim basa gelmeyince insan anlamiyormus gercekten bu konulari simdi hep dusunuyorum ne olacak diye korkuda var Allah bagislasin evlatlariniziCanım hastane çok ilgili ve herkes işini gayet ciddi yapıyor takipler güzel ben çok memnun kaldım memorialde üç denemem oldu ilk deneme de oğlum oldu şuan iki yaşında ikinci deneme tutmadı üçüncü denememde kasım ayında oldu şimdi 3.5 aylık hamileyim için rahat olsun
Orada yapılan tahliller için normal şartlarda ararlar. Benim tavsiyem vakit kaybetmeden siz arayıp not bırakın veya mail atın. Size döneceklerdır.Yorum yapabilecek kimse yok muuu
4 gundur ariyorum donecegiz diyorlar sonra cok yogunduk.. o yuzden biraz endiselendim acikcasi takip etmiyorlar mi acaba bisey olsa ulasamammi diyede bakalim artik.. kanda erkekte bakilan genetik test konusunda bilginiz var mi acaba? Bi ilac tedavisi vs uyguluyorlar mi?Orada yapılan tahliller için normal şartlarda ararlar. Benim tavsiyem vakit kaybetmeden siz arayıp not bırakın veya mail atın. Size döneceklerdır.
Şimdi dosyama tekrar baktım embriyo başı 295$ yazıyor.Evet daha yeni
Ben memorialda amh ve 2 tane genetik test yaptırdım. Sonuçlar çıktıktan 2/3 gün sonra doktorum gönül hanım beni arayıp bilgilendirdi. Hatta eşimin spermiyogram sonucu için de arandım. Ama gerçekten yoğun bir hastane olmasına rağmen ben memnunum şuanlık.4 gundur ariyorum donecegiz diyorlar sonra cok yogunduk.. o yuzden biraz endiselendim acikcasi takip etmiyorlar mi acaba bisey olsa ulasamammi diyede bakalim artik.. kanda erkekte bakilan genetik test konusunda bilginiz var mi acaba? Bi ilac tedavisi vs uyguluyorlar mi?
Uzun süredir merkezin hastasıyım böyle bir durumla karşılaşmadım. Böyle bir durum hoş olmamış. Tedaviye başladığınızda olmayacaktır ama şimdi de olmamalıydı. Zehra hanımla görüşebilirsiniz.4 gundur ariyorum donecegiz diyorlar sonra cok yogunduk.. o yuzden biraz endiselendim acikcasi takip etmiyorlar mi acaba bisey olsa ulasamammi diyede bakalim artik.. kanda erkekte bakilan genetik test konusunda bilginiz var mi acaba? Bi ilac tedavisi vs uyguluyorlar mi?
Amin canım Allah razı olsun.Tesekkurler, Allah bagislasin memnun kaldiniz mi memorialden islerini takip ediyorlar mi ilgi alakasi nasil surecte acaba?
Maşallah canım çok güzel..inşallah kucağına alacağın günleri de nasip eder rabbimArkadaşlar bugün embriyolarımın 4. Günü
9 adet günüyle uyumlu iyi kalite
4 tane orta kalite
2 tane de gelişimi yavaşmış
Heyecan sardı dört bir yanımı yarını çok ama çok merak ediyorum.
Allah razı olsun. Embriyolog bugün geçiş dönemi yarına gidebilmeleri çok önemli dedi.Maşallah canım çok güzel..inşallah kucağına alacağın günleri de nasip eder rabbim
Beni aramadılar aramalarımada dönüş alamadımBen memorialda amh ve 2 tane genetik test yaptırdım. Sonuçlar çıktıktan 2/3 gün sonra doktorum gönül hanım beni arayıp bilgilendirdi. Hatta eşimin spermiyogram sonucu için de arandım. Ama gerçekten yoğun bir hastane olmasına rağmen ben memnunum şuanlık.
Teşekkürler şuan kararsız kalsamda inşallah bende memnun kalanlardan olurumAmin canım Allah razı olsun.
Ben çok memnun kaldım ilgi alakada güzeldi para odaklı bi merkez değil
Zehra hanım kim acaba? Genetik testimiz henüz çıkmadı kanlar ve spermiyogram çıktı ama adet tarihim yakın bi dönüş olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık bi görüşsem biriyle ne olacak öğrenebilsem..Uzun süredir merkezin hastasıyım böyle bir durumla karşılaşmadım. Böyle bir durum hoş olmamış. Tedaviye başladığınızda olmayacaktır ama şimdi de olmamalıydı. Zehra hanımla görüşebilirsiniz.
Genetik testinizde problem mi çıktı? Erkek faktöründe sorun varsa prof Murat Başar var androlog onunla görüşürseniz tedaviye başlamadan yapılması gereken bişeyler varsa ilgilenecektir.
Canım ben hiç onların aramasını beklemedim. Bütün sonuçları elime alınca randevu aldım sonuç göstermek için diye öyle gittim. Sonra adet olunca gel başlayalım dediler. Bi başlayınca gerisi kolay.Zehra hanım kim acaba? Genetik testimiz henüz çıkmadı kanlar ve spermiyogram çıktı ama adet tarihim yakın bi dönüş olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık bi görüşsem biriyle ne olacak öğrenebilsem..bugüne kadar vitamin takviyeleri ilaçlar bişeyler denedik ama çokta birşey farketmedi malesef..
Zehra hanım kim acaba? Genetik testimiz henüz çıkmadı kanlar ve spermiyogram çıktı ama adet tarihim yakın bi dönüş olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık bi görüşsem biriyle ne olacak öğrenebilsem..bugüne kadar vitamin takviyeleri ilaçlar bişeyler denedik ama çokta birşey farketmedi malesef..
Bende arıyorum her gün sabah akşam ısrarla :) gerçekten kolay mı dersiniz? Evlat istemek bambaşka bi duygu ama korkuyorumda biraz yaşayacaklarımızdan.. özellikle şu opudanCanım ben hiç onların aramasını beklemedim. Bütün sonuçları elime alınca randevu aldım sonuç göstermek için diye öyle gittim. Sonra adet olunca gel başlayalım dediler. Bi başlayınca gerisi kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?