- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bence doktorunla görüş o belki farklı bişey sunar canim Allah kolaylık versin inşallahSağol canım. Ben de arayı biraz açsam mı diye düşünüyordum.
Soner bey gayet ilgili bilgiliKızlar acil dr umut dr ipek de soner hangi doktoru seçeyim
Mesajı çok geç attılar ve gecenin bi yarısı saatimde gelmişken çatlama iğnesi arayamazdım, yücel beye ilettik oda otrivrl de olur dedi zaten bugün toplama işlemi oldu 21adet yumurta toplandı artık gerisi kısmetMesajda hangisini kullanın diyorsa onu yapacaktınız çünkü ilk reçeteye yazılan tahmini olarak yazılıyor sizin kontrollerinizde kan değerlerinize ve ultrason kontrolü ile doktor karar veriyor mesaj atılıyor size.
Ben de amh , e2 ,lh , progesteron baktılar pıhtılaşma sorunum oldupu için o konuyla ilgili test yaptılar ama o benim hastalığıöa özeldi. Eşime de sperm testi yaptılarTedavi için gittiğimiz gün hangi tahliller isteniyor acaba ben adetin 2.gunu gidecem ön görüşme yapamayacağım başka ilde olduğum için
Sizinle alakalı testleri başka hastanelerden kabul ediyorlar ama sperm testini kesinlikle memorialda istiyorlar diye biliyorumTestlerin başka hastane de yaptırılması sorun olur mu acaba bizimde spermle ilgili sorunumuz var bitkisel kürler ve iğneler kullanıyor eşim bende pco luyum rahim filmin temiz çıktı ama yumurta kalitesi için pense bitkisel kür aldım iki ay kullanmak icin
Canım sperm testini özellikle memorielde yapıyorlar diğerlerini kabul etmediler bizde. Benim de yumurtalarım pcoya yakın çıktı. Kalite için bitkisel kürlere güvenemedim ben. Onun yerine çok araştırdım arı sütü poşen propolis ve kuenzim q10 ve omega 3 kullanıyorum. Ben de fayda etti şimdiden bi sürü yuöurtam olmuş çok embriyon olur dedi soktor. Ama kişiden kişiye göre değişedebilir bende fayda eden size etmeyede bilir siz de araştırın derimBirde benim ikinci denemem olacak biraz da korkuyorum yine olumsuz olmasından
Benim önceki denememde 24 yumurta toplanmıştı 13 dil kendi dediler fakat 5.gune gelen olmadı 3tane 3.gun emb.olusmustu transfer oldu fakat tutmadı bende yumurtanın kalitesiz olduğunu düşünüyorumCanım sperm testini özellikle memorielde yapıyorlar diğerlerini kabul etmediler bizde. Benim de yumurtalarım pcoya yakın çıktı. Kalite için bitkisel kürlere güvenemedim ben. Onun yerine çok araştırdım arı sütü poşen propolis ve kuenzim q10 ve omega 3 kullanıyorum. Ben de fayda etti şimdiden bi sürü yuöurtam olmuş çok embriyon olur dedi soktor. Ama kişiden kişiye göre değişedebilir bende fayda eden size etmeyede bilir siz de araştırın derim
Benim doktorumda umut beydi ben çok memnun kaldım çok konuşmuyor ama sorularinizi cevapsiz birakmiyor sakin sakin anlatiyor çok güzel tespitleri vardıBen umut beyden memnun kalmadım. Diğerlerine hiç randevum olmadı.
Buna gerçekten çok sevindim. Zorlu bir süreç geçirdiğini okumuştum daha öncekiHerkese iyi akşamlar dünden beri içim o kadar rahatladım ki o kadar mutlu oldum ki anlatamam belki böyle giriş yapmak biraz mutlu haber vermiş gibi olacak ama buda benim içim mutlulu haberi almaya son çıkış olsun ..uzun süredir hastane oraya kan tahlili buraya derken her ne kadar bu aşamada yıpransam da sonu o mutlu haberi almak varsa bebeğime kavuşmak varsa herşeye yaparım onun için evet şimdi baya uzun süre olunca yeni arkadaşlar bilmeyebilir lupus testişi koydu göya hoca ama sonra içim hiç rahat değildi korktum falan ama 2 ay sonra dün uludağ ünv hastanesi,nde romotoloji bölümünde ediz hocaya gittim ve sonuç böle bi tanı yok herşey normal bebeğinizi etki,leycek bir engel olmaz dedi biz şubat ayı için 2 transeferimiz düşünüyorduk ama hastalık çıkınca ertelemiştik şuan ertelediğimiz beklediğimiz o günler çok yakın inşallah önce Allahın sonra bebeğimiz bana tutunursa inşallah 2 transferimiz olumlu olun .. yeterki vazgeçmeyin yeterki isteyin Allahım sizin sesinizi tek duyan .. İnşallah diğer ay bir sorun çıkmasa düşünüyoruz ..Allahım bütün dualarımızı kab
Canım bu cok guzel bir haber o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok şükür Rabbime hep aklımdaydın inşallah güzel haberlerin böyle sıralanacak bebeğinin haberini de vereceksin ❤❤Herkese iyi akşamlar dünden beri içim o kadar rahatladım ki o kadar mutlu oldum ki anlatamam belki böyle giriş yapmak biraz mutlu haber vermiş gibi olacak ama buda benim içim mutlulu haberi almaya son çıkış olsun ..uzun süredir hastane oraya kan tahlili buraya derken her ne kadar bu aşamada yıpransam da sonu o mutlu haberi almak varsa bebeğime kavuşmak varsa herşeye yaparım onun için evet şimdi baya uzun süre olunca yeni arkadaşlar bilmeyebilir lupus testişi koydu göya hoca ama sonra içim hiç rahat değildi korktum falan ama 2 ay sonra dün uludağ ünv hastanesi,nde romotoloji bölümünde ediz hocaya gittim ve sonuç böle bi tanı yok herşey normal bebeğinizi etki,leycek bir engel olmaz dedi biz şubat ayı için 2 transeferimiz düşünüyorduk ama hastalık çıkınca ertelemiştik şuan ertelediğimiz beklediğimiz o günler çok yakın inşallah önce Allahın sonra bebeğimiz bana tutunursa inşallah 2 transferimiz olumlu olun .. yeterki vazgeçmeyin yeterki isteyin Allahım sizin sesinizi tek duyan .. İnşallah diğer ay bir sorun çıkmasa düşünüyoruz ..Allahım bütün dualarımızı kabul etsinn
Inşallah olumlu sonuslclanir hayırlısı olsun hakkinizda ama ben ngs ile pgt farkını anlayamadımgünaydın arkadaşlar 6. deneme üçüncü gün embriyosu transfer edildi, şişli de genelde ngs sonrası tutanları okuyorum, taze transfer i tutan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?