- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
MAŞALLAH çok yumurtanın olmuş ohss riskine karşı lucrin vermişlerdir. Ovitrelle bende ohss yapıyor yani taze transferde Ovitrelle oluyor dondurulacaksa lucrin oluyor benim elimde eski tedaviden gonapeptyl vardı onu kullanmıştım hayırlısı olsun evlat olsunMesajı çok geç attılar ve gecenin bi yarısı saatimde gelmişken çatlama iğnesi arayamazdım, yücel beye ilettik oda otrivrl de olur dedi zaten bugün toplama işlemi oldu 21adet yumurta toplandı artık gerisi kısmet
Canım hayırlı olsun gelişimine ve bulantıya takılma. Benim geçen seferki transferim de pozitifi aldıktan hemen sonra bulantım başladı hastanede yatacak duruma geldim ama kalp atışı durmuştu 9.haftada 11.haftada farkedildi kontrolde kalbi durmasına rağmen bulantım geçmemişti. Bu kişiden kişiye değişir inş hiç bulantın olmaz rahat bi hamilelik geçirirsin. Ben kürtaj dan sonra baya bi kötü olmuştum psikolojik olarak Allahım o bulantılı günleri tekrar nasip et diyede dua etmiştim şu hafta da hala bulantım var herşeyin hayırlısını isteyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin çok zor süreçlerden geçtik her anı ayrı Bi stres...mesajlarında. Herşey gönlünce olur inşallah. Benim transfer sonucum pozitif çıktı ve geçen pazartesi embriyonun kalb atışlarını gördük. Zamanına göre biraz ufak gözüküyordu ve bu cuma tekrar kontrolüm var. Mide bulantısı vs hiç olmadığı icin bende çok endişeliyim embriyo gerektiği gibi gelişebildimi diye. Bir sene önce aşılama ile hamile kalmıştım ama gelişimi 8.-9. haftada duraklamıştı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden pozitif görmeme rağmen endişem hiç azalmıyor. Gerçekten çok zor bir süreç hepimiz icin. Allah yardımcımız olsun.
Inşallah olumlu sonuslclanir hayırlısı olsun hakkinizda ama ben ngs ile pgt farkını anlayamadım
Ngs nedirInşallah olumlu sonuslclanir hayırlısı olsun hakkinizda ama ben ngs ile pgt farkını anlayamadım
Pgt (preimplantasyon genetik tanı) yapılan işlemin genel adı. Cgh veya array-cgh bi önceki versiyonu.tüm kromozomlara bakılıyordu. En son geliştirilen sistem ngs hem maliyeti daha düşük hem de daha iyi sonuç veriyor. Mesela mozaiklik daha iyi tespit edilebiliyor.NGS işleminde tüm kromozomlar incelemiyormuş daha ayrıntılı yani bende biraz araştırmaya çalışıyorum tedavi öncesi şimdi birde CGH yöntemiyle yumurta kalitesi arastiriliyormus hastanede uygulaniyodir büyük ihtimal ama çok maliyetli olduğunu düşünüyorum
MAŞALLAH çok yumurtanın olmuş ohss riskine karşı lucrin vermişlerdir. Ovitrelle bende ohss yapıyor yani taze transferde Ovitrelle oluyor dondurulacaksa lucrin oluyor benim elimde eski tedaviden gonapeptyl vardı onu kullanmıştım hayırlısı olsun evlat olsun ❤
İnşallah hiçbirinizin emeği boşa çıkmasın, bende yeni öğreniyorum birçok şeyi, birazönce aradılar 21den 12si olgun 8i döllendi dedi, sizce nasıl azmı döllenme sayısı, bekle bekle nekadar stresli Bi süreçmiş
Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucu. Siz ngs yaptiracaktiniz sanırım. 3. Gün transfer kararı alınmasında etken faktörler neler oldu bilmiyorum şu anda ama nasıl 5.güne gitmesi çok iyi kalite olması genetik açıdan sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorsa 3.gün veya kalitenin düşük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez. 2.gün tek embriyo ile sağlıklı dogum yapan insanlar var.günaydın arkadaşlar 6. deneme üçüncü gün embriyosu transfer edildi, şişli de genelde ngs sonrası tutanları okuyorum, taze transfer i tutan var mı
teşekkür ederim inş olumlu olur. 2 yumurta döllenince ve bir embriyo ikinci kalite olunca beşinci gün riskini almak istemediler,Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucu. Siz ngs yaptiracaktiniz sanırım. 3. Gün transfer kararı alınmasında etken faktörler neler oldu bilmiyorum şu anda ama nasıl 5.güne gitmesi çok iyi kalite olması genetik açıdan sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorsa 3.gün veya kalitenin düşük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez. 2.gün tek embriyo ile sağlıklı dogum yapan insanlar var.
evet bitanesi inşallah sağlıklı sıhhatli bi bebiş olur bize.ama bizim ilk denememiz gerekli görülmedi demekki hiç pgtden bahsedilmedi yada gerek görülmedi,inşallah sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız,sizin sıkıntı neydi kusura bakmayın önceki yazılarınızı okumadım sanırım
İnşaAllah canım. Bende sıkıntı çokevet bitanesi inşallah sağlıklı sıhhatli bi bebiş olur bize.ama bizim ilk denememiz gerekli görülmedi demekki hiç pgtden bahsedilmedi yada gerek görülmedi,inşallah sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız,sizin sıkıntı neydi kusura bakmayın önceki yazılarınızı okumadım sanırım
Evet yapılıyor canımNatural transferde adetin 2. Günü kan testi yapılıyor mu?
BEN bugün gittim ve tahlil falan yapmadılar sordum birdahaki gelişte dedilerEvet yapılıyor canım
Hormonlara bakmadan başladık. Rabbim inşallah evladımı nasip eder.Evet yapılıyor canım
İnşaAllah canım sen stres yapma onlar kişiye göre tedavi düzenliyor olacak Allahın izniyleHormonlara bakmadan başladık. Rabbim inşallah evladımı nasip eder.
Transfer oldun mu?Natural transferde adetin 2. Günü kan testi yapılıyor mu?
Bana 1 kere yaptılar adetin 12.günü mü ne. Çok takılmadım ben akışına bıraktım. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun.BEN bugün gittim ve tahlil falan yapmadılar sordum birdahaki gelişte dediler
Teşekkür ederim. Yok transfer olmadı bugün adetin 2. günü kontrole gittim. Muayene sonrası başlamaya uygun denildi konuştuk vs sonra ben sordum tahlile gerek Yok mu diye hayır bir sonraki geldiğinizde denildi bende üstünde çok durmadım sadece merak ettim.Bana 1 kere yaptılar adetin 12.günü mü ne. Çok takılmadım ben akışına bıraktım. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun.
2.gün sadece rahim kalınlığını ölçüp , yumurtalıkta kist varmı yok mu diye bakılıyor. Natürel transfer olacagı için bu ay ki dominant yumurtanın çatlaması takip edilecek. 2. Kontrolunde kan testi yaparlar. Pozitif sonuçlar diliyorumTeşekkür ederim. Yok transfer olmadı bugün adetin 2. günü kontrole gittim. Muayene sonrası başlamaya uygun denildi konuştuk vs sonra ben sordum tahlile gerek Yok mu diye hayır bir sonraki geldiğinizde denildi bende üstünde çok durmadım sadece merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?