Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

MAŞALLAH çok yumurtanın olmuş ohss riskine karşı lucrin vermişlerdir. Ovitrelle bende ohss yapıyor yani taze transferde Ovitrelle oluyor dondurulacaksa lucrin oluyor benim elimde eski tedaviden gonapeptyl vardı onu kullanmıştım hayırlısı olsun evlat olsun
Canım hayırlı olsun gelişimine ve bulantıya takılma. Benim geçen seferki transferim de pozitifi aldıktan hemen sonra bulantım başladı hastanede yatacak duruma geldim ama kalp atışı durmuştu 9.haftada 11.haftada farkedildi kontrolde kalbi durmasına rağmen bulantım geçmemişti. Bu kişiden kişiye değişir inş hiç bulantın olmaz rahat bi hamilelik geçirirsin. Ben kürtaj dan sonra baya bi kötü olmuştum psikolojik olarak Allahım o bulantılı günleri tekrar nasip et diyede dua etmiştim şu hafta da hala bulantım var herşeyin hayırlısını isteyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin çok zor süreçlerden geçtik her anı ayrı Bi stres

Inşallah olumlu sonuslclanir hayırlısı olsun hakkinizda ama ben ngs ile pgt farkını anlayamadım
[/QUOTE]
Ngs nedir

NGS işleminde tüm kromozomlar incelemiyormuş daha ayrıntılı yani bende biraz araştırmaya çalışıyorum tedavi öncesi şimdi birde CGH yöntemiyle yumurta kalitesi arastiriliyormus hastanede uygulaniyodir büyük ihtimal ama çok maliyetli olduğunu düşünüyorum

Inşallah olumlu sonuslclanir hayırlısı olsun hakkinizda ama ben ngs ile pgt farkını anlayamadım
Ngs nedir
[/QUOTE]
Pgt (preimplantasyon genetik tanı) yapılan işlemin genel adı. Cgh veya array-cgh bi önceki versiyonu.tüm kromozomlara bakılıyordu. En son geliştirilen sistem ngs hem maliyeti daha düşük hem de daha iyi sonuç veriyor. Mesela mozaiklik daha iyi tespit edilebiliyor.

günaydın arkadaşlar 6. deneme üçüncü gün embriyosu transfer edildi, şişli de genelde ngs sonrası tutanları okuyorum, taze transfer i tutan var mı
Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucu. Siz ngs yaptiracaktiniz sanırım. 3. Gün transfer kararı alınmasında etken faktörler neler oldu bilmiyorum şu anda ama nasıl 5.güne gitmesi çok iyi kalite olması genetik açıdan sağlıklı olduğu anlamına gelmiyorsa 3.gün veya kalitenin düşük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez. 2.gün tek embriyo ile sağlıklı dogum yapan insanlar var.

teşekkür ederim inş olumlu olur. 2 yumurta döllenince ve bir embriyo ikinci kalite olunca beşinci gün riskini almak istemediler,

K K_ece canım pco olunca yumurta çok oluyor sayı iyi maşAllah bize bi tanesi lazım biliyorsun imkanın varsa pgt yaptır için rahat eder bbu benim 4.tedavim pişmanım yaptırmadığıma. İNŞAALLAH hepimizin hakkından hayırlısı olsun

evet bitanesi inşallah sağlıklı sıhhatli bi bebiş olur bize.ama bizim ilk denememiz gerekli görülmedi demekki hiç pgtden bahsedilmedi yada gerek görülmedi,inşallah sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız,sizin sıkıntı neydi kusura bakmayın önceki yazılarınızı okumadım sanırım

İnşaAllah canım. Bende sıkıntı çok kısaca şöyle söyleyeyim iki tüpümde alındı eşimde de morfoloji sıkıntısı vardı. Bu 4. Denememiz. İlk ikisi başka merkezdeydi. 3.de kürtaj olmuştum inş bu sefer sağlıkla doğması nasip olur

Bana 1 kere yaptılar adetin 12.günü mü ne. Çok takılmadım ben akışına bıraktım. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun.
Teşekkür ederim. Yok transfer olmadı bugün adetin 2. günü kontrole gittim. Muayene sonrası başlamaya uygun denildi konuştuk vs sonra ben sordum tahlile gerek Yok mu diye hayır bir sonraki geldiğinizde denildi bende üstünde çok durmadım sadece merak ettim.

2.gün sadece rahim kalınlığını ölçüp , yumurtalıkta kist varmı yok mu diye bakılıyor. Natürel transfer olacagı için bu ay ki dominant yumurtanın çatlaması takip edilecek. 2. Kontrolunde kan testi yaparlar. Pozitif sonuçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…