Allah razı olsun canım. 7.4 mm olmuştu. rahim genişletildi. Paterni iyi, 3 çizgi var. 1 embriyom 5AA idi, diğeri de 5. gün embriyosu 2AB. Hayal kırıklığı oldu. İnşallah bir sonraki sefere.Çok üzüldüm. Rahim kalınlaşman ne kadardı? Embriyo kaliten neydi? Semra hocayla görüştün mü? Rabbim hakkında hayırlısını hayırlı bir evlatla verdin inşallah. Gerçekten çok üzüldüm.
Regl olunca randevu alıp görüşeceğim. Beril hanım embriyo kaynaklı olabilir dedi ama elimizde başka embriyo kalmamıştı. Semra hoca genetik test e gerek yok demişti.Çok üzüldüm. Rahim kalınlaşman ne kadardı? Embriyo kaliten neydi? Semra hocayla görüştün mü? Rabbim hakkında hayırlısını hayırlı bir evlatla verdin inşallah. Gerçekten çok üzüldüm.
İnşallah canım, tez zamanda mutlu sona kavuşalım hepimiz. İnşallah imtihanımızı kolaylaştırır rabbim. Ben de burda devam etmeyi düşünüyorum. Her yeni merkez sıfırdan yaklaşıyor sana.Allah kolaylık versin inşallah canim biliyorum çok zorlu bir süreç bende tekrar tekrar sıfırdan başladım o günleri hatırlayinca ağlamaklı oluyorum birde taze transfer yapıyorlardı ohss olma riskine rağmen kendime sözüm geçmiyordu vücut toparlanmadan transfer ediliyordu artık biran önce negatif olsun kurtulayım diyordum o kadar canim aciyordu gerçekten memorialde çok memnun kaldım bu ay hem vücudum hem psikolojim o kadar duzeldiki çok şükür agrim yok aradaki farkı çok iyi anlıyorum Allah'ın izniyle hepimiz mutlu sona ulaşacağız Rabbim imtihanimizi kolaylaştırsın tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah
4 ay impryl ve eğriçayır taze arı sütü kullandım. Embriyo kalitesine hiçbir etkisi olmadı. Bir transfer ücreti de bunlara ödemişimdir.Regl olunca randevu alıp görüşeceğim. Beril hanım embriyo kaynaklı olabilir dedi ama elimizde başka embriyo kalmamıştı. Semra hoca genetik test e gerek yok demişti.
Benim nacizane fikrim tedaviye başlayana kadar siz ve eşiniz takviye kullanın aydan aya yumurta ve kalitesi değişiyor diyorlar doktorlar tedbirinizi alın takdir yüce mevlâmın4 ay impryl ve eğriçayır taze arı sütü kullandım. Embriyo kalitesine hiçbir etkisi olmadı. Bir transfer ücreti de bunlara ödemişimdir.
Ben de 4 aya yakındır kullanıyorum tek umudum onlardı. Çok üzüldüm şu an. Çiko kistim var kaliteli yumurta olması çok zordu güveniyordum4 ay impryl ve eğriçayır taze arı sütü kullandım. Embriyo kalitesine hiçbir etkisi olmadı. Bir transfer ücreti de bunlara ödemişimdir.
takviyelerin bir faydası olmadı. Beril hanım omega 3 dışında hiç bir takviyenin kanıtlanmış etkisi yok dedi. Belki omega 3 olabilir.Benim nacizane fikrim tedaviye başlayana kadar siz ve eşiniz takviye kullanın aydan aya yumurta ve kalitesi değişiyor diyorlar doktorlar tedbirinizi alın takdir yüce mevlâmın
Belki size faydası olur. ben genelde bir çok şeye cevap vermiyorum.Ben de 4 aya yakındır kullanıyorum tek umudum onlardı. Çok üzüldüm şu an. Çiko kistim var kaliteli yumurta olması çok zordu güveniyordum
Belki size faydası olur. ben genelde bir çok şeye cevap vermiyorum.
Ben en az 5 ay omega 3 kullandim halada devam ediyorumtakviyelerin bir faydası olmadı. Beril hanım omega 3 dışında hiç bir takviyenin kanıtlanmış etkisi yok dedi. Belki omega 3 olabilir.
Canim rabbim hayirli etsin sonu guzel olsun insallah. Tamamina erer ve kucagina evladini alirsin.kızlar yumurta toplama sürecim bitti çok şükür yeterli sayıda embriyo dondurduk.sıra ameliyatta. tedaviye başlayan yeni arkadaşlar için bişey sölemek istiyorum yücel hoca dünya tatlısı işinin ehli ve motivasyonunuzu hep en üst seviyede tutan bir doktor beni aramasını rica ettim hastaneden hemmen aradı bilgilendirdi hayırlı olsun dedi eger bir doktor sececekseniz yücel hocayı sonuna kadar öneririm hemde memorialde bir çok doktorda muayene olmuş biri olarak allah ondan razı olsun
Faydasını gördünüz mü? hangi marka kullnıyorsunuz?Ben en az 5 ay omega 3 kullandim halada devam ediyorum
Embriyo kalitesi için senin kadar eşinin spermleri de önemli. Bizde erkek faktörü var eşim 1.5/2 senedir takviye alıyor ben 4 ay hazırlandım. Ne paralar döktük. Sonuç 26 yumurtadan 18 döllenme 18 i 3. Güne gitti 5i 5. Güne gidebildi. 2 genetikten sağlıklı geldi 1 tanesi hiç genetiğe gitmedi. Demem o ki bazen istenilen başarılar elde edilemese de keşke dememek için yapılıyor. Eşin takviye aldı mı bilmiyorum ama bir dahakine ikinizde alın. Hiç almamaktan iyidir. Drlar 3. Güne kadar gelişimi yumurta 3. Gündem sonra sperm gösteriyor diyorlar. Benim embriyolarım da 3. Gündem sonra elenmeye başladılar. Ama her zaman umutlu olmamız lazım hepimizi bu yola iten etken farklı. Bende sperm sende rahim başkasında yumurta diğerin de sebepsiz. Nasip olunca olacak inşallah.4 ay impryl ve eğriçayır taze arı sütü kullandım. Embriyo kalitesine hiçbir etkisi olmadı. Bir transfer ücreti de bunlara ödemişimdir.
Ben aslında 2016 yilindan bu zamana kadar ara ara kullandim ara ara biraktim ama devamlı olarak 5 ay kullandim daha önceki tedavimde 5.gune giden embriyom olmuyordu 4.gun transfer ediliyordu 1 tane kaliteli 1 tane kalitesiz embriyom oluyordu şimdi 6 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite 8 tane embriyom oluştu normalde önceki tedavilerimde irili ufaklı yumurtalarım oluşuyordu şimdikinde hepsi hemen hemen aynı boyuttaydı toplanmadan once ki gün en küçüğü 18 'di doktorda yumurtaların cok zaten iyi olmasını bekliyordum ama bu kadar iyi olmasi şaşırtıcı demisti ben uzun süreli krilom omega 3 ve folik asit kullandim 1 ay boyuncada hayit tohumu ekstrati civan perçemi ve biberiye yaprağı ekstrati ictim 3'u karışık bir karışımdı ben ballı macunlu şeyler kullanamıyorum şekerimi yukseltiyorFaydasını gördünüz mü? hangi marka kullnıyorsunuz?
Bencede cok haklisin bizde de gorunurde problem yoktu ama demekki gorunmeyen bir problem var ki normalde bebek olmuyordu esimin de görünürde hiç problemi yoktu sadece 2016 yılında 1 kez spermi düşük cikti morfoloji %2 çıkmıştı o da belki stresten Eşime çok fazla takviye yuklendim 3.tup bebeğe başlamadan keçiboynuzu kaynattım ıcirdim soğuk pres ıcirdim üzüm çekirdeği ekstrati ıcirdim kuru siyah uzum yedirdim bal polen arı sutu proxeed plas haftada 3 gün nohut yemeği yiyorduk daha bir sürü sey belki bunlardan fayda gördük belki hiç görmedik ama tup bebek maddi manevi yıpratıcı süreç sonunda keşke diyeceğime başta bütün herşeyi denedik iyikide denemişiz biz de bir sürü para döktük takviyelere ama umut işteEmbriyo kalitesi için senin kadar eşinin spermleri de önemli. Bizde erkek faktörü var eşim 1.5/2 senedir takviye alıyor ben 4 ay hazırlandım. Ne paralar döktük. Sonuç 26 yumurtadan 18 döllenme 18 i 3. Güne gitti 5i 5. Güne gidebildi. 2 genetikten sağlıklı geldi 1 tanesi hiç genetiğe gitmedi. Demem o ki bazen istenilen başarılar elde edilemese de keşke dememek için yapılıyor. Eşin takviye aldı mı bilmiyorum ama bir dahakine ikinizde alın. Hiç almamaktan iyidir. Drlar 3. Güne kadar gelişimi yumurta 3. Gündem sonra sperm gösteriyor diyorlar. Benim embriyolarım da 3. Gündem sonra elenmeye başladılar. Ama her zaman umutlu olmamız lazım hepimizi bu yola iten etken farklı. Bende sperm sende rahim başkasında yumurta diğerin de sebepsiz. Nasip olunca olacak inşallah.
Semra hoca bakalım ne diyecek.
Salı günü taze 2 embriyo transferi olmuştum maalesef sonuç negatif.
Arkadaşlar ben tedaviye başladım ama hiç emriyo olumadı ve transfer olamadım yani tedaviyi tamamlayamadımödediğimiz ücretin bir kısmını geri veriyorlarmı bilen varmı bu tip durumla karşılaşan varmı
Teşekkür ederim canım. Eşime de kendi kulladığım ürünleri kullandırdım. Benim rahim kaynaklı sorun diye düşünülüyordu. Şu an embriyoların da sorunlu olabileceği düşünülüyor. Yumurta toplama öncei eşimle omega 3 desteği alacağız. Bakalım Semra hoca ne der.Embriyo kalitesi için senin kadar eşinin spermleri de önemli. Bizde erkek faktörü var eşim 1.5/2 senedir takviye alıyor ben 4 ay hazırlandım. Ne paralar döktük. Sonuç 26 yumurtadan 18 döllenme 18 i 3. Güne gitti 5i 5. Güne gidebildi. 2 genetikten sağlıklı geldi 1 tanesi hiç genetiğe gitmedi. Demem o ki bazen istenilen başarılar elde edilemese de keşke dememek için yapılıyor. Eşin takviye aldı mı bilmiyorum ama bir dahakine ikinizde alın. Hiç almamaktan iyidir. Drlar 3. Güne kadar gelişimi yumurta 3. Gündem sonra sperm gösteriyor diyorlar. Benim embriyolarım da 3. Gündem sonra elenmeye başladılar. Ama her zaman umutlu olmamız lazım hepimizi bu yola iten etken farklı. Bende sperm sende rahim başkasında yumurta diğerin de sebepsiz. Nasip olunca olacak inşallah.
Semra hoca bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?