Benim reglin 2. günü 12 folikül görüldü. 7 si hormonal tedaviye cevap verdi irili ufaklı oldular. Civan perçemi ile ilgili iy şeyler duymuştum. Ballı macunlu şeyler hem kilo hem kist yapıyor zaten kullanmamak en iyisi. Önerilerin için teşekkürler.Ben aslında 2016 yilindan bu zamana kadar ara ara kullandim ara ara biraktim ama devamlı olarak 5 ay kullandim daha önceki tedavimde 5.gune giden embriyom olmuyordu 4.gun transfer ediliyordu 1 tane kaliteli 1 tane kalitesiz embriyom oluyordu şimdi 6 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite 8 tane embriyom oluştu normalde önceki tedavilerimde irili ufaklı yumurtalarım oluşuyordu şimdikinde hepsi hemen hemen aynı boyuttaydı toplanmadan once ki gün en küçüğü 18 'di doktorda yumurtaların cok zaten iyi olmasını bekliyordum ama bu kadar iyi olmasi şaşırtıcı demisti ben uzun süreli krilom omega 3 ve folik asit kullandim 1 ay boyuncada hayit tohumu ekstrati civan perçemi ve biberiye yaprağı ekstrati ictim 3'u karışık bir karışımdı ben ballı macunlu şeyler kullanamıyorum şekerimi yukseltiyor
Sağol, cümlemize amin canım.Geçmiş olsun Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yarınki randevum Gönül hocayaydı ama sekreter aradı beni az önce semra hoca ve ipek hanıma veriyoruz dedi değiştirdiler ben de onayladım. Semra hocanın da görmesi gerekiyor galiba ohss riskim yüksek diye mi ki
Şansınız yüksek görünüyor, hayırlı olsun.Transfer için bekliyorum. Pgt li tek embriyo. 6.gün embriyosu. 6ba. Embriyolog %40-45 şans verdi. Hayırlısı bakalım. Bütün her şeyi yaptık Rabbim ol derse olacak.
Hepimiz ulaşalım inşallahSemra hanımın görmesi iyi olur. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla sonuca ulaşırsın.
Bence stres yapmayın stres tedaviyi olumsuz etkiler Allah korusun herkesin vücudu farklıdır sizde bu takviyeler olumlu yanıt verir belki başkasında yanıt vermeyebilir mesela ben 36 yaşındayım kendimi 20 yaşındaki genç biriyle kıyaslayamam benim biraz daha ugrasmam gerekebilir 20 yasindaki daha iyi sonuclar elde edebilir önemli olan benim yaşıma göre alacağım olumlu sonuçtur inşallah takviyelerin faydasını görürsünüz bişeyleri yaparken inanarak yapın gerçekten faydası olduğunu göreceksinizBen de 4 aydır arı sütü polen propolis ve omega 3 kullanıyorum. Bir ay da resveratrol kuenzim q10 kullandım. Şimdi de tedavi sürecine gireceğim bu süreçte da omega 3 arı sütü polen propolis ve oceanın kuenzim q10una devam edeceğim. Çok korkuyorum 1 aydır uyku uyuyamıyorum stresten adetim de erken geldi
İsterseniz ürologla da görüşün tabiki omega 3 de alın fakat tek başına fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bayan q10 astaksantin kesin kullanmalı diye düşünüyorum ek olarak omega resveratrol acai de alınabilir. Erkek faktöründe ise spermin beslenmesi için folik asit selenyum l arjinin l karnitin çünko a vit. B vitaminleri çok önemli. Sperm DNA su içinde astaksantin q10 keçiboynuzu üzüm çekirdeği gibi maddeler önemli. Aklında bulunsun. Rabbim bir sonraki tedavinde yavruna kavuştursun inşallah.Teşekkür ederim canım. Eşime de kendi kulladığım ürünleri kullandırdım. Benim rahim kaynaklı sorun diye düşünülüyordu. Şu an embriyoların da sorunlu olabileceği düşünülüyor. Yumurta toplama öncei eşimle omega 3 desteği alacağız. Bakalım Semra hoca ne der.
Size tek tavsiyem diğer tedavinize başlarken stres faktörünü yenmeniz ben diğer iki tedavimde hep stresli hep olumsuzdum ama bu sefer hep güzel şeyler olacak dedim beynimi ve vücudumu öyle uyardım en iyi merkezde en iyi sonucu alacağım dedim halada kendi kendime terapi yapıyorumBenim reglin 2. günü 12 folikül görüldü. 7 si hormonal tedaviye cevap verdi irili ufaklı oldular. Civan perçemi ile ilgili iy şeyler duymuştum. Ballı macunlu şeyler hem kilo hem kist yapıyor zaten kullanmamak en iyisi. Önerilerin için teşekkürler.
Canım krilom omega 3'un içinde astaksantin de var diğer takviyeleri hiç kullanmadım bilmiyorum ben uzun sureli omega 3 kullandim canim diger 1 takviyeyi 1 ay digerini 20 gun kullandim o yuzden soyluyorum siz kullandığınız için daha iyi biliyorsunuzdur 1 aylik eksrat ya da 15_20 gün quenzim q10 kullandimİsterseniz ürologla da görüşün tabiki omega 3 de alın fakat tek başına fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bayan q10 astaksantin kesin kullanmalı diye düşünüyorum ek olarak omega resveratrol acai de alınabilir. Erkek faktöründe ise spermin beslenmesi için folik asit selenyum l arjinin l karnitin çünko a vit. B vitaminleri çok önemli. Sperm DNA su içinde astaksantin q10 keçiboynuzu üzüm çekirdeği gibi maddeler önemli. Aklında bulunsun. Rabbim bir sonraki tedavinde yavruna kavuştursun inşallah.
Benim eşim son aylarda 1 ay sperra 2 ayda emodex kullanmıştı. İçeriklerine bakabilirsiniz.
Ben fazlasıyla araştırdım okudum. Özellikle yüksek yaş düşük rezerv ve kalitesiz yumurtası olanlara önerilmiş birçok kişide fayda görmüş. Ben tek tek isimleri yazdım ki kullanmak isteyen etken maddelerin faydalarını araştırıp neyi kullanmak istediklerine karar versinler. :)Canım krilom omega 3'un içinde astaksantin de var diğer takviyeleri hiç kullanmadım bilmiyorum siz kullandığınız için daha iyi biliyorsunuzdur 15_20 gün quenzim q10 kullandimsanmam ki 20 günde faydasını gördüm ama şu var herkesin vücudu farklı tepki verebilir senin yaşın çok genç sende daha olumlu etkileri olmuş olabilir
Canım bende takviye kullanılmasından yanayım zaten ben kendim için degilde takviyede sadece eşime yuklendim keşke daha önceleri bu sayfayı takip etseydim bütün takviyeleri bende kullansaydım belki daha çok embriyom oluşurdu diye düşünmüyor değilimBen fazlasıyla araştırdım okudum. Özellikle yüksek yaş düşük rezerv ve kalitesiz yumurtası olanlara önerilmiş birçok kişide fayda görmüş. Ben tek tek isimleri yazdım ki kullanmak isteyen etken maddelerin faydalarını araştırıp neyi kullanmak istediklerine karar versinler. :)
Bunlar Benin deneyimlerim sadece fayda gördüm herkes de görsün isterim.
Hayırlı olsun güzel haberler alın insallahTransferi oldum. Yarım saat dinlenip çıkacağım. 18 Nisan test yapın dediler. Hadi bakalım hayırlısı. :))
Mesajda hangisini kullanın diyorsa onu yapacaktınız çünkü ilk reçeteye yazılan tahmini olarak yazılıyor sizin kontrollerinizde kan değerlerinize ve ultrason kontrolü ile doktor karar veriyor mesaj atılıyor size.Merhaba,
benimde yarın yumurta toplama işlemi olucak, yücel bey tedavinin başında otrivelle çatlatma iğnesi yazmıştı,ama bana gelen dünki mesajda lucrin yazıyodu ,biraz tereddütte kaldık açıkçası,ikiside aynı işi görüyo belki ama reçetede başka semra hanımın dosyama eklediği başka ilaç.artık yaptık dün akşam mecburen ..ama lucrin dahamı etkiliydi acaba
Canım benim ilk tup bebekle ikinci tup bebek arası 2 adetti çok fazla ara verme demisti doktorum çünkü ilaç kullandığın için ikincisinin arası uzun olmazsa rahim daha iyi yanıt veriyormuş daha az ilaç kullanmıştım ikincisinde ama daha çok yumurtam olmustuArkadaşlar bir sonraki yumurta toplama aşaması için ne kadar süre geçmeli? Bu yönde deneyimleriniz nasıl acaba?
Sağol canım. Ben de arayı biraz açsam mı diye düşünüyordum.Canım benim ilk tup bebekle ikinci tup bebek arası 2 adetti çok fazla ara verme demisti doktorum çünkü ilaç kullandığın için ikincisinin arası uzun olmazsa rahim daha iyi yanıt veriyormuş daha az ilaç kullanmıştım ikincisinde ama daha çok yumurtam olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?