Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah sizde çok beklemeden kavuşursun bebişinize. Bizim bu ay dondurulucak şuanda gelişim aşamasındalar bakalım 5.güne kaç adet gelebilecekpozitifim niyeyse inşallah dualarımız kabul olur
Sayınız nasıl peki, inşallah kısa zamanda dualarımız kabul olur, bizimde morfoloji 1 sayımız az ama bu değerler tüp bebek için yeterli dendi. Bide bizim yumurtalar dondurulucak önümüzdeki ay nasipse transfer olucak

İki defa göndermişim mesajı

Bizimde morfoloji 1 çıkmıştı. Amin inş sağlıkla gelsin zamanında

ibrahim saracoglunun tavsiye ettiği bir yöntem bu inanki Allahin izniyle faydasini goreceksin istersen internetten ibrahim sarocoglunun bu konuyla ilgili videolarini izleyip bilgi alirsin vede icinde şüphe kalmaz ben tup bebege baslamafan bile onun tavsiyelerine uyup çok güzel sonuçlar aldim tabi kullandiklarim ot meyve ama bir arac tabikide sifayi her içerken Allahtan diledim rabbimde nasip etti caba gösteren isteyen herkesede hayirli zamanda hayırlı bir sekilde nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba dün semra hoca ile göeüştük, bende sağ ve sol over de çikolata kisti vardı ve onlar artık yapışmış rahmin arkasında yumuratalarım bir araya gelmiş.ve toplama esnasında yumuratalara kistlerden dolayı ulaşamamış..bu yüzdende ameliyat önerdi temizlensin diye..ama memorialda olma dedi bu işi iyi yapan prof dr yücel karaman dedi ve ona yönlerdi bugün gidip görüşcem sizin bu konu ile yaşadığınız olumlu yada olumsuz bir şey varmı sizce nasıl yorum uapabilirmisiniz.çikolata kisti ameliyatı olup sonrasında tüp bebek ile hamile kalan varmı bu ameliyatım 3. Kez olacak

moralini bozma diycem ama elinde değil biliyorum çok zor süreçler.. Tedavi başlanacakken ameliyat önermeleri zaman kaybı gibi geliyor bu durumu bende iki kez yaşadım çok çok iyi anlıyorum seni. İlki açık miyom ameliyatı ve sağ tüpüm alındı. İkincide sadece sol tüp alındı. Hepsinin iyileşme süreçleri. Rabbim beterinden korusun başka dert keder vermesin Geç olsun güç olmasın diyelim benimde yumurtalık lar arkadaymış bu kötü bişey mi diye sordum hayır sadece lokasyon için yazıyoruz dosyaya demişti tadavi sırasında benimde 4,5cmlik çikolata kistim var ama almadılar.ameliyat sonrası belkide doğal yolla bile olur tüplerinde problem yoksa bi arkadaşın öyle oldu çikolata kisti ameliyatından sonra hamile kaldı.

Çok geçmiş olsun, ben de 2 kez kapalı miyom ameliyatı olmuştum ve dün nihayet öngörüşmeye gittim, tedaviye ilk reglimle başlamayı, son ameliyatı olalı 3 ay olduğu için embriyoları dondurmayı ve genetik inceleme yaparak en sağlıklısını 3 ay daha bekleyip iyileşme sürecim tamamlandıktan sonra transfer etmeyi önerdiler. 38 yaşıma girmek üzereyim. Pgt ile ilgili kafam karıştı, bazı merkezlerde 40 yaş üstü için öneriliyor. Embriyoyu kurcalamanın da iyi olmayacağı söyleniyor.. benzer durumda olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Canını sıkma bende birsürü insan biliyorum bu durumu yaşayan ve ikiz bebekleri ni kucağına alan bile var...

Bizimde morfoloji 1 çıkmıştı. Amin inş sağlıkla gelsin zamanında
Merhaba .Sizin de basınızdan birsürü olay geçmiş aşşagı yukarı benzerliklerimiz de var..Hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alın inşallah..ben 7. Denememi Şişli memorial Semra hanımda düşünüyorum..sizin merkezle ilgili deneyimleriniz önemli benim için...birde yumurta sayınız nasıldı acaba tedavi süresinde,,,

Benim de yumurtalığımda çikolata kisti var ve karın içi yapışıklık bağırsaklarda da yağışıklık var. Tedaviye başladık 4 gündür iğne vurıyorum ağrım çok var yine sağa sola yatamıyorum bir de toplayamazlarsa ne olur bilemiyorum.. tüp bebekten sonra laporoskopi önermişti semra hoca bana. Allahım sabır versin hepimize

Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah bütün bunları unutturacak çooook tatlı çok akıllı çok sağlıklı hayırlı evlatların olur. Semra hanım ne diyorsa onu yapmanı tavsiye ederim. 11 kez tüp bebek deneyip 12.kez Semra hanıma gelen ameliyatlar tüplerini ve çikolata kistini aldıran bir arkadaşım sonrasında kız bebeği oldu. Bu 10 sene önceydi. Şimdi hem bilgiler daha fazla hem teknoloji daha iyi. İnşallah sen de olumlu sonuçlar alacaksın.

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah
Ben çok çok memnun kaldım merkezden ve doktorlardan. 12 yumurta toplanmıştı 7tanesi 5. Güne gelmişti

Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rahatlattın beni mutşu ettin çok saol

Burada olumlu sonuçları okudukça çok mutlu oluyorum rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah. Arkadaşlar bende iki ay sonra başlamayı düşünüyodum ama bir ay erkene almaya karar verdik yani mayısın ikinci haftası gibi il dışından geleceğiz neler yapmamiz gerekiyor.Birde paket fiyata ta neler dahil değil acaba

Gonak f kullanıp mide bulantısı olup kusan var mı ve daha 4.günümdeyim yumurtlama akıntım geliyor. Geldim hastaneye hemen bakalım ne diyecekler sizde de oldu mu

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah ❤
Ben çok çok memnun kaldım merkezden ve doktorlardan. 12 yumurta toplanmıştı 7tanesi 5. Güne gelmişti
Randevunuzu kimden almıştınız ..,sanırım biraz karışık ..ben dün telefonla görüştüm Semra hanım için ..ama önce diğer doktorlar degerlendırıyor ve sonra Semra hanım muayene ediyormuş Semra hanım bile olsa öncesinden birbaska hekimden randevu almam lazım ama bilemiyorum... kimden almamı önerirsiniz.

Gonak f kullanıp mide bulantısı olup kusan var mı ve daha 4.günümdeyim yumurtlama akıntım geliyor. Geldim hastaneye hemen bakalım ne diyecekler sizde de oldu mu
Geçmiş olsun canim hiç duymadim böyle bir yan etki. Sonucun çıkınca haber ver neden oldu acaba??

Ben Yücel beye randevu almıştım tesadüf olarak çok memnun kalmıştık özellikle eşim çok sevdi Yücel beyi. İlk defa gidecekseniz öncelikle stajyer Dr dosyanızı hazırlıyor. Sonra randevu aldığınız doktor geliyor muayene ediyor dosyanızı inceliyor. Sonra Semra hanım geliyor beraber değerlendiriyorlar. Tabi ikisiyle görüşme yapmak istediğinizi belirtin. Semra hanıma ileri tarihe randevu veriyor

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.Tedavide 5 günüm yasa bağlı olarak yumurta ve embiryo kalitem düşük tup bebek tedavisinde 7.inci denemem 4 deneme transfer edildi iki denememde yumurta gelişmedi ve transfer yapılmadı.Bu son denemem sizden ricam kalan 5 günlük tedavide yumurta ve embiryo kalitesini attırmak için ne onerirsiniz.Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…