Kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Yaş faktörü dışında bir sorun var mıydı? Umarım çabalarınız olumlu sonuçlanır. Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.Her ay hastanedeyim nerdeyse tüm hastane ekibiyle tanıştık. Sabah hastane öğleden sonra iş ve akşam ev arası geçiyor bütün yıl hatta mevsimler böyle geçti.Ama yine de mevzuu evlat sahibi olmak olunca yoruldum diyemiyorum.Maddi olarak bütün birikimimi harcadım buna rağmen doktorlar artık benim embiryolarimdan gebelik olmayacağını düşünüyor.O yüzden son deneme dediler.Yasim gereği yumurta olsada gebelik elde edilmeyeceğini düşünüyorlar. Son tedavim olduğu için panikteyim ne yapabilir ne yesem ne iyi gelir embiryo kalitesi için...Cok çaresiz hissediyorum kendimi .Ilginize çook teşekkür ederim. Dilerim Allah bizlere de evlat verir.
Kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Yaş faktörü dışında bir sorun var mıydı? Umarım çabalarınız olumlu sonuçlanır. Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu yedinci deneme bu sürede dördü transfer iki embiryo gelişmedi iki hucrelide kaldiBen geç evlendim geçen yıl mart ayında başladım yaş dışında başka bir sorun yok yaşım sizlerden cok büyük. Embiryo nun kalitesinde yaş faktörü çok büyük.Son sansimda kaliteyi artırmak için bisey yapabilirmiyim..
Harika yapmışsın elline yüreğine sağlık ama keşke yüm arkadaşlarda yazmış olsaydı çok iyi olurdu bence tekrardan böle bişey yapılmalı
Sııra no İsim Yaş İnfertilite nedeni Durum Transfer esn. rahim kalınlığı 1 Saklıcennet 28 Erkek infertilitesi (şiddetli hareketsizlik), PKOS 2 blast PGT li, 1 PGT siz embriyo dunduruldu, transfer bekliyor. 2 Selennnnnxw 34 Kadın infertilitesi(Tüpler yok, sağ-sol overlerde 4-5 cm çikolata kisti var. Amh:0.71 8 folikül toplandı 1 tane yumurta çıktı gerisi hep boştu ve 1 yumurta döllendi ama 3.güne bile gelemeden transfer olmadı. 3 ozlemygt 33 Tek tüp doğuştan yok. Amh:0.19 Memorialda 2 kere PGT’siz 5aa/6aa embriyolarla transfer oldu. 6aa olan tuttu boş gebelik dendi kürtaj oldu. Ertesi reglden sonra histereskopi oldu, regl olmadan kendiğilinden gebelik oldu. Muhtemel doğum tarihi: ? 4 _Selma_ 37 Kürtaj sonrası gelişen endometriyum inceliği, Y Tip uterus, adenomiyotik nodül. Başka merkezde 6 mm endometriyumla bir olumsuz dondurulmuş embriyo transfer deneyimi var (2x4.gün embriyosu). Memorial’de tedaviye başlamadan önce histereskopi yapıldı. Y uterus sorunu çözüldü. Adenomiyotik nodül çıkarıldı. 2 tane 5. Gün embriyosu (2AB+5AA) taze transfer edildi. Negatif sonuç. HCG günü 6.7 mm. Transferden 1 g ün önce 7.4 mm 5 Yılmaz28 39 Adenomiyozis Amh:1.7 Bu merkezde 3 olumsuz deneme. Embriyo kalitesi 4-5-6 6 kanaryamm Tüplerin ikisi de alınmış, erkekte morfoloji problemi Başka merkezlerde 2 olumsuz transfer (4AA, 3AA) deneyimi var. Memorialde ilk transferi (dondurulmuş embriyo 5AA PGT’siz) tuttu ama 11.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldu, genetiğe gönderildi ve bozuk çıktı. Üç ay sonra tekrar transfer oldu (5AA PGT’siz dondurulmuş embriyo), tutundu. Muhtemel doğum tarihi : 28-06-2019 7 leslie34 36 Erkek sperm sayısı 5-15 milyon, tek tüp hidrosalpenks nedeniyle alındı. Amh:0.92 Başka merkezde 2 olumsuz transfer (2X5AA) Memorialde ilk transfer olumsuz (5AB). Memorialde 2. Transfer olumlu (6AA) Muhtemel doğum tarihi : 22-10-2019
Selmacım bende 2/3 ay omega kullandım. Kilo yapmadı iştahımı bile açmadı.omega 3 iyi bir seçim olmuş demekki. Uzun dönem kullandım demişsiniz kilo yaptı mı omega 3?
Teşekkür ederim canımSelmacım bende 2/3 ay omega kullandım. Kilo yapmadı iştahımı bile açmadı.
Q10 kullanın isterseniz. İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun.Ben geç evlendim geçen yıl mart ayında başladım yaş dışında başka bir sorun yok yaşım sizlerden cok büyük. Embiryo nun kalitesinde yaş faktörü çok büyük.Son sansimda kaliteyi artırmak için bisey yapabilirmiyim..
Omega 3 ü eşine de kullandırdın mı?Selmacım bende 2/3 ay omega kullandım. Kilo yapmadı iştahımı bile açmadı.
Çook teşekkür ederim.Q10 kullanın isterseniz. İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun.
Inşallah bu denemenizde olumlu sonuç alırsınız rabbim emeklerinizi boşa çikarmaz insallah kalite için ben pro w ve ballı karışım kullanıyorum ama daha tedaviye başlamadım ne kadar faydası olur bilemiyorumKaç yıldır uğraşıyorsunuz? Yaş faktörü dışında bir sorun var mıydı? Umarım çabalarınız olumlu sonuçlanır. Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Her ay hastanedeyim nerdeyse tüm hastane ekibiyle tanıştık. Sabah hastane öğleden sonra iş ve akşam ev arası geçiyor bütün yıl hatta mevsimler böyle geçti.Ama yine de mevzuu evlat sahibi olmak olunca yoruldum diyemiyorum.Maddi olarak bütün birikimimi harcadım buna rağmen doktorlar artık benim embiryolarimdan gebelik olmayacağını düşünüyor.O yüzden son deneme dediler.Yasim gereği yumurta olsada gebelik elde edilmeyeceğini düşünüyorlar. Son tedavim olduğu için panikteyim ne yapabilir ne yesem ne iyi gelir embiryo kalitesi için...Cok çaresiz hissediyorum kendimi .Ilginize çook teşekkür ederim. Dilerim Allah bizlere de evlat verir.
Çook Teşekkür ediyorum.Dilerim Allah hepimize evlat nasip etsinInşallah bu denemenizde olumlu sonuç alırsınız rabbim emeklerinizi boşa çikarmaz insallah kalite için ben pro w ve ballı karışım kullanıyorum ama daha tedaviye başlamadım ne kadar faydası olur bilemiyorum
Arkadaşlar merhaba dün semra hoca ile göeüştük, bende sağ ve sol over de çikolata kisti vardı ve onlar artık yapışmış rahmin arkasında yumuratalarım bir araya gelmiş.ve toplama esnasında yumuratalara kistlerden dolayı ulaşamamış..bu yüzdende ameliyat önerdi temizlensin diye..ama memorialda olma dedi bu işi iyi yapan prof dr yücel karaman dedi ve ona yönlerdi bugün gidip görüşcem sizin bu konu ile yaşadığınız olumlu yada olumsuz bir şey varmı sizce nasıl yorum uapabilirmisiniz.çikolata kisti ameliyatı olup sonrasında tüp bebek ile hamile kalan varmı bu ameliyatım 3. Kez olacak
Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdiNasıl yani canı msemra hocamı memorialde olma dedi banada kendisi ameliyat için memorialdeki prof ahmet göçmeni tavsiye etti şuan ikilemde kaldm
Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdi
Semra hoca kritik vakaları konunun uzmanına yönlendiriyor. Bu her hekimin yapabileceği birşey değil. Bu durum kendisinin ne kadar profesyonel ve etik davrandığını gösteriyor.ya ne bilim canım benimde çikolata kistim temzlenip tüpüm alıncakta şaşrdım bi an burda olma demesine semra hocanın
Evet semra hoca önerdi senin ameliyatın zorlu bir ameliyat bizim memorialda iyi doktorlarımız var ama senin ameliyat zorlu olduğu için lazerli olman gerekiyor dedi..canım sizinde mi çikolota kisti alıncak nedir ameliyatınızNasıl yani canı msemra hocamı memorialde olma dedi banada kendisi ameliyat için memorialdeki prof ahmet göçmeni tavsiye etti şuan ikilemde kaldm
Benimde 7. Denemem olacak bendede 2 kez transfer oldu 1 tanesı 4 hücreli 2. Gün embriyosu bir diğeri 5. Gündü pek çok denemende yumurta bile oluşmadı.. yada döllenmedi.. yada büyümedi..ama bana artık denemeyin demediler .Yaş faktörü diyorsunuz ,yasınız tam olarak kaç acaba ? Ben 37-yaşındayım ve 35 yasımdan beri deniyorum ,,Bu yedinci deneme bu sürede dördü transfer iki embiryo gelişmedi iki hucrelide kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?