Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Yaş faktörü dışında bir sorun var mıydı? Umarım çabalarınız olumlu sonuçlanır. Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ben geç evlendim geçen yıl mart ayında başladım yaş dışında başka bir sorun yok yaşım sizlerden cok büyük. Embiryo nun kalitesinde yaş faktörü çok büyük.Son sansimda kaliteyi artırmak için bisey yapabilirmiyim..

Bu yedinci deneme bu sürede dördü transfer iki embiryo gelişmedi iki hucrelide kaldi

Harika yapmışsın elline yüreğine sağlık ama keşke yüm arkadaşlarda yazmış olsaydı çok iyi olurdu bence tekrardan böle bişey yapılmalı

Q10 kullanın isterseniz. İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun.

Inşallah bu denemenizde olumlu sonuç alırsınız rabbim emeklerinizi boşa çikarmaz insallah kalite için ben pro w ve ballı karışım kullanıyorum ama daha tedaviye başlamadım ne kadar faydası olur bilemiyorum

Inşallah bu denemenizde olumlu sonuç alırsınız rabbim emeklerinizi boşa çikarmaz insallah kalite için ben pro w ve ballı karışım kullanıyorum ama daha tedaviye başlamadım ne kadar faydası olur bilemiyorum

Çook Teşekkür ediyorum.Dilerim Allah hepimize evlat nasip etsin

Nasıl yani canı msemra hocamı memorialde olma dedi banada kendisi ameliyat için memorialdeki prof ahmet göçmeni tavsiye etti şuan ikilemde kaldm

Nasıl yani canı msemra hocamı memorialde olma dedi banada kendisi ameliyat için memorialdeki prof ahmet göçmeni tavsiye etti şuan ikilemde kaldm
Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdi

Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdi

ya ne bilim canım benimde çikolata kistim temzlenip tüpüm alıncakta şaşrdım bi an burda olma demesine semra hocanın

ya ne bilim canım benimde çikolata kistim temzlenip tüpüm alıncakta şaşrdım bi an burda olma demesine semra hocanın
Semra hoca kritik vakaları konunun uzmanına yönlendiriyor. Bu her hekimin yapabileceği birşey değil. Bu durum kendisinin ne kadar profesyonel ve etik davrandığını gösteriyor.

Evet semra hoca önerdi senin ameliyatın zorlu bir ameliyat bizim memorialda iyi doktorlarımız var ama senin ameliyat zorlu olduğu için lazerli olman gerekiyor dedi..canım sizinde mi çikolota kisti alıncak nedir ameliyatınız

Bu yedinci deneme bu sürede dördü transfer iki embiryo gelişmedi iki hucrelide kaldi
Benimde 7. Denemem olacak bendede 2 kez transfer oldu 1 tanesı 4 hücreli 2. Gün embriyosu bir diğeri 5. Gündü pek çok denemende yumurta bile oluşmadı.. yada döllenmedi.. yada büyümedi..ama bana artık denemeyin demediler .Yaş faktörü diyorsunuz ,yasınız tam olarak kaç acaba ? Ben 37-yaşındayım ve 35 yasımdan beri deniyorum ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…