Canim merhaba. Aramiza hosgeldin. Beeo marka bazi eczanelerde satilan ari sutu-bal propolis karisimi oneririm. Faydasi olabilir. Tedaviye baslamadan kullansaydiniz daha iyi olurdu ama genede kullanin bence. Insallah bu denemenizde rabbim nasip eder. Hepimizin ruyasini rabbim gercege donustursun ve hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.Tedavide 5 günüm yasa bağlı olarak yumurta ve embiryo kalitem düşük tup bebek tedavisinde 7.inci denemem 4 deneme transfer edildi iki denememde yumurta gelişmedi ve transfer yapılmadı.Bu son denemem sizden ricam kalan 5 günlük tedavide yumurta ve embiryo kalitesini attırmak için ne onerirsiniz.Tesekkurler
5 günde kaliteyi arttıracak birşey yok maalesef. Son denemeniz ise keşke başlamadan 2/3 ay önce kalite için eşiniz ve siz birlikte birşeyler kullansaydınız daha iyi olurdu.Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.Tedavide 5 günüm yasa bağlı olarak yumurta ve embiryo kalitem düşük tup bebek tedavisinde 7.inci denemem 4 deneme transfer edildi iki denememde yumurta gelişmedi ve transfer yapılmadı.Bu son denemem sizden ricam kalan 5 günlük tedavide yumurta ve embiryo kalitesini attırmak için ne onerirsiniz.Tesekkurler
Ben direk olumsuz konuşmuş gibi oldum. Moralinizi yüksek tutun inşallah bu kez olumlu sonuç alırsınız. İyi dileklerim sizinle.Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.Tedavide 5 günüm yasa bağlı olarak yumurta ve embiryo kalitem düşük tup bebek tedavisinde 7.inci denemem 4 deneme transfer edildi iki denememde yumurta gelişmedi ve transfer yapılmadı.Bu son denemem sizden ricam kalan 5 günlük tedavide yumurta ve embiryo kalitesini attırmak için ne onerirsiniz.Tesekkurler
Tedekku ederimBen direk olumsuz konuşmuş gibi oldum. Moralinizi yüksek tutun inşallah bu kez olumlu sonuç alırsınız. İyi dileklerim sizinle.
Anladim canim. Insan yoruluyor degilmi?!.. Artik bisey yapasi gelmiyo insanin. Yasiniz kacti? Neden son deneme diyorsunuz? Umitsiz olmayin. Insallah bu denemenizde okur. Rabbim yuzunuzu guldurur insallah.Son bir yıldır denemeler üst üste oldu ;yasa bağlı olarak zamanın olmadığı için .Bu süre zarfında omega , decavit folik asit ,ari sutu bir kutu,ari sütü bal polen karışımı kullandım.Bu Tedavi de vitamin dışında henüz birşey kullanmadım.Son tedavi olduğu icin bir şey kullansam mi faydası olur mu diye sormak istedim.
Sadece omega 3 ün kanıtlanmış etkisi var. Diğer ürünlerin yok. Bireyden bireye değişebiliyor etkileri omega 3 dışındaki ürünlerde. Taze arı sütü ve impryl 4 ay boyunca kullandık eşimle bizde zerre kadar olumlu etkisi olmadı. Bir sonraki tedavimde omega 3 kullanmayı düşünüyorum.Son bir yıldır denemeler üst üste oldu ;yasa bağlı olarak zamanın olmadığı için .Bu süre zarfında omega , decavit folik asit ,ari sutu bir kutu,ari sütü bal polen karışımı kullandım.Bu Tedavi de vitamin dışında henüz birşey kullanmadım.Son tedavi olduğu icin bir şey kullansam mi faydası olur mu diye sormak istedim.
Sııra no | İsim | Yaş | İnfertilite nedeni | Durum | Transfer esn. rahim kalınlığı |
1 | Saklıcennet | 28 | Erkek infertilitesi (şiddetli hareketsizlik), PKOS | 2 blast PGT li, 1 PGT siz embriyo dunduruldu, transfer bekliyor. | |
2 | Selennnnnxw | 34 | Kadın infertilitesi(Tüpler yok, sağ-sol overlerde 4-5 cm çikolata kisti var. Amh:0.71 | 8 folikül toplandı 1 tane yumurta çıktı gerisi hep boştu ve 1 yumurta döllendi ama 3.güne bile gelemeden transfer olmadı. | |
3 | ozlemygt | 33 | Tek tüp doğuştan yok. Amh:0.19 | Memorialda 2 kere PGT’siz 5aa/6aa embriyolarla transfer oldu. 6aa olan tuttu boş gebelik dendi kürtaj oldu. Ertesi reglden sonra histereskopi oldu, regl olmadan kendiğilinden gebelik oldu. Muhtemel doğum tarihi: ? | |
4 | _Selma_ | 37 | Kürtaj sonrası gelişen endometriyum inceliği, Y Tip uterus, adenomiyotik nodül. | Başka merkezde 6 mm endometriyumla bir olumsuz dondurulmuş embriyo transfer deneyimi var (2x4.gün embriyosu). Memorial’de tedaviye başlamadan önce histereskopi yapıldı. Y uterus sorunu çözüldü. Adenomiyotik nodül çıkarıldı. 2 tane 5. Gün embriyosu (2AB+5AA) taze transfer edildi. Negatif sonuç. | HCG günü 6.7 mm. Transferden 1 g ün önce 7.4 mm |
5 | Yılmaz28 | 39 | Adenomiyozis | Amh:1.7 Bu merkezde 3 olumsuz deneme. Embriyo kalitesi 4-5-6 | |
6 | kanaryamm | Tüplerin ikisi de alınmış, erkekte morfoloji problemi | Başka merkezlerde 2 olumsuz transfer (4AA, 3AA) deneyimi var. Memorialde ilk transferi (dondurulmuş embriyo 5AA PGT’siz) tuttu ama 11.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldu, genetiğe gönderildi ve bozuk çıktı. Üç ay sonra tekrar transfer oldu (5AA PGT’siz dondurulmuş embriyo), tutundu. Muhtemel doğum tarihi : 28-06-2019 | ||
7 | leslie34 | 36 | Erkek sperm sayısı 5-15 milyon, tek tüp hidrosalpenks nedeniyle alındı. Amh:0.92 | Başka merkezde 2 olumsuz transfer (2X5AA) Memorialde ilk transfer olumsuz (5AB). Memorialde 2. Transfer olumlu (6AA) Muhtemel doğum tarihi : 22-10-2019 |
Canım benim yaş 36 AMH memorialde 3.14 acibademde 3.34 problemimiz sebepsiz infertilite daha once farklı merkezde 2 tup bebek denedim ilki 11 yumurta 2 tane 4.gun 1.kalite embriyo taze transfer negatif sonuç ikincisi 12 yumurta 2 tane 4.gun 1.kalite embriyo taze transfer sonuç kimyasal gebelik bizim embriyolarimiz farklı merkezde 5.gune gitmiyordu 3.denememiz memorialde 16 yumurta toplandı 6 tanesi 1.kalite blast 2 tanesi 2.kalite 8 tane embriyomuz oldu rahim dinlendiriliyor transferi heyecanla bekliyoruz Rabbim banada isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahArkadaşlar bana 6 kişi döndü şimdiye kadar, hazırladığım liste yukardaki şekilde
Tedaviniz hayırlı olsun, size pgt önerildi mi?Canım benim yaş 36 AMH memorialde 3.14 acibademde 3.34 problemimiz sebepsiz infertilite daha once farklı merkezde 2 tup bebek denedim ilki 11 yumurta 2 tane 4.gun 1.kalite embriyo taze transfer negatif sonuç ikincisi 12 yumurta 2 tane 4.gun 1.kalite embriyo taze transfer sonuç kimyasal gebelik bizim embriyolarimiz farklı merkezde 5.gune gitmiyordu 3.denememiz memorialde 16 yumurta toplandı 6 tanesi 1.kalite blast 2 tanesi 2.kalite 8 tane embriyomuz oldu rahim dinlendiriliyor transferi heyecanla bekliyoruz Rabbim banada isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim ilk muayenemizde semra hocayla gorustugumuzde simdilik pgt gerekli görmüyorum dediTedaviniz hayırlı olsun, size pgt önerildi mi?
Anladım, ben de 2 gün önce Yücel beyle öngörüşme yaptım, Semra hanımla görüşemedik iptal oldu. 37 yaşındayım, 35 yaş üstüne pgt öneriyoruz dediler. Kararsız kaldım, onun için size de sormak istedim. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim ilk muayenemizde semra hocayla gorustugumuzde simdilik pgt gerekli görmüyorum dedi
Hayırlı olsun ben uzun süre omega 3 birde folik asit kullandim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahSon bir yıldır denemeler üst üste oldu ;yasa bağlı olarak zamanın olmadığı için .Bu süre zarfında omega , decavit folik asit ,ari sutu bir kutu,ari sütü bal polen karışımı kullandım.Bu Tedavi de vitamin dışında henüz birşey kullanmadım.Son tedavi olduğu icin bir şey kullansam mi faydası olur mu diye sormak istedim.
Sizin probleminiz neydi semra hocayla görüşün gerekli görürse pgt yı ona gore önerir tedaviye başlasanız da semra hocayla görüşebiliyorsunuzAnladım, ben de 2 gün önce Yücel beyle öngörüşme yaptım, Semra hanımla görüşemedik iptal oldu. 37 yaşındayım, 35 yaş üstüne pgt öneriyoruz dediler. Kararsız kaldım, onun için size de sormak istedim. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
omega 3 iyi bir seçim olmuş demekki. Uzun dönem kullandım demişsiniz kilo yaptı mı omega 3?Hayırlı olsun ben uzun süre omega 3 birde folik asit kullandim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sizin probleminiz neydi semra hocayla görüşün gerekli görürse pgt yı ona gore önerir tedaviye başlasanız da semra hocayla görüşebiliyorsunuz
Kapalı miyom ameliyatı oldum 2.5 ay önce, net bir sorunumuz yok aslında yaştan dolayı biran önce tüp bebek öneriyorlar. İstanbul dışında yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelip 2 merkezle görüştük, birisi memorialda Yücel bey ilk adetle tedaviye başlayıp pgt ve embriyo dondurma yapmayı önerdi. Ama geçirdiğim ameliyattan dolayı 6 ay beklenmeliymiş bu sebeplentransferi 3 ay sonra yapmayı önerdi. Diğer merkez de aynı mantıkla yaklaştı ancak pgt yi 40 yaş üstüne önerdiklerini söyledi, embriyoyu kurcalamanın da iyi olmıcağından bahsetti. Ancak yine de istersem pgt yapabileceklerini söylediler.
Ben de krilom omega 3 'ün etkisini gördüğüme inaniyorum kilo yapmadı ama geçen ayki tedavi sonrası kilo aldim ve polikistik over hastalığı gibi vücudumda tüylenme oldu daha once böyle bişey hiç olmadi bu ay oldu bende şaşkınımomega 3 iyi bir seçim olmuş demekki. Uzun dönem kullandım demişsiniz kilo yaptı mı omega 3?
Anladim canim. Insan yoruluyor degilmi?!.. Artik bisey yapasi gelmiyo insanin. Yasiniz kacti? Neden son deneme diyorsunuz? Umitsiz olmayin. Insallah bu denemenizde okur. Rabbim yuzunuzu guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?