İnsallah seninde bir evladın olacak sadece biraz daha sabır.. Lütfen.., bizler biraz daha zorlu bir süreçle evladımıza kavuşacağız ..mucizelere İnan...Çook Teşekkür ediyorum.Dilerim Allah hepimize evlat nasip etsin
Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdi
Evet semra hoca önerdi senin ameliyatın zorlu bir ameliyat bizim memorialda iyi doktorlarımız var ama senin ameliyat zorlu olduğu için lazerli olman gerekiyor dedi..canım sizinde mi çikolota kisti alıncak nedir ameliyatınız
Kaç cm kistler ve her iki yumurtanda mı kistler var çok geçmiş olsun benim 3. Ameliyatım olacakEvet canım bendede çikolata kisti var sağ tüpümdede hidroselpenks var hem tüpüm hem çikolata kistim alınacak laparoskopi ameliyatıyla
Evet ikimizde kullandık. Eşim bazen gün aşırı kullandı.Omega 3 ü eşine de kullandırdın mı?
oook teşekkür ediyorum..Iyi dileklerini icinİnsallah seninde bir evladın olacak sadece biraz daha sabır.. Lütfen.., bizler biraz daha zorlu bir süreçle evladımıza kavuşacağız ..mucizelere İnan...
Çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama hayirlisi boyleymis pıhtılaşmaya daha once bakılmadı mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba Arkadaşlar,
Memorial şişli hastesinde bende tedavi gördüm geçen ay pozitif sonuçlansada değerim artmadığı için kimyasal gebelik dendi ve o hafta içinde regl oldum. bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı. hangi doktora gitmem gerekir günlük ilaçları varmış sanırım ve bebeğe etkenmiş diye biliyorum ondan olmadı dediler. bilmiyorum çokta üzülüyorum ama herşey için hakkımızda hayırlısı
İlk tüp denememdi ve daha önce hiç bir sebepten ötürü bakılmamıştı. tahlil yaptırdım ve orada öğrendim Doktorlarda pozitif olunca ilaçlara başlarız dedi. pozitif oldu ama düşük çıktığından dolayı bekleyeceğiz dedi.Çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama hayirlisi boyleymis pıhtılaşmaya daha once bakılmadı mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Okuduğum kadarıyla 40 yasa kadar başarı şansı yüksek.Benim durum umut olmayan kısım da 44 yaşındayım yakında 45 giricem geç evlendiği için bir yıl da 7 kez denedim zamana karşı savasiyorum.sanirim yaş faktöründen cevap alınamadığı için son deniyor.Benimde 7. Denemem olacak bendede 2 kez transfer oldu 1 tanesı 4 hücreli 2. Gün embriyosu bir diğeri 5. Gündü pek çok denemende yumurta bile oluşmadı.. yada döllenmedi.. yada büyümedi..ama bana artık denemeyin demediler .Yaş faktörü diyorsunuz ,yasınız tam olarak kaç acaba ? Ben 37-yaşındayım ve 35 yasımdan beri deniyorum ,,
Hayırlısı olsun inşallah kaç tane embriyonuz olmustu sanki başka embriyonuz yoktu diye hatırlıyorum ama umarım yanlış hatirliyorumdurİlk tüp denememdi ve daha önce hiç bir sebepten ötürü bakılmamıştı. tahlil yaptırdım ve orada öğrendim Doktorlarda pozitif olunca ilaçlara başlarız dedi. pozitif oldu ama düşük çıktığından dolayı bekleyeceğiz dedi.
tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testleri bakılıyor ama, nasıl atlandı ki?İlk tüp denememdi ve daha önce hiç bir sebepten ötürü bakılmamıştı. tahlil yaptırdım ve orada öğrendim Doktorlarda pozitif olunca ilaçlara başlarız dedi. pozitif oldu ama düşük çıktığından dolayı bekleyeceğiz dedi.
Evet dondurulacak embriyo kalmamıştı sonuncusunu transfer etmişlerdi.Hayırlısı olsun inşallah kaç tane embriyonuz olmustu sanki başka embriyonuz yoktu diye hatırlıyorum ama umarım yanlış hatirliyorumdur
Bende anlamadım tedavinin ortasında öğrendim ve hiçbir ilaç söylenmedi tarafıma. sonrasında da zaten hemen transfer gerçekleştitedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testleri bakılıyor ama, nasıl atlandı ki?
Evet bu çikolata kistti illet biley 20 yaşımda bekarken oldum sonra tekrarladı bir kaç yıl sonra yine ameliyat oldun yine tekrarladı ve yapışıklık oluyo bağıraklardada var benim Allahım hepimize acil şifalar versin sanada çok geçmiş olsun sağlıkla evladımızı kucağımıza alırızson tarafımda 5 cm çikolata kistim var tek taraflı ama ahmet beye muayene oldugumda bagırsaklarınada yapışıklık oluştırmış miyomlarında var dedi svı birikmeside sağ tüpümde canım sanada çok geçmiş olsun kistlerin tekrarlıyormu sürekli
Bağırsaklarda olan yapışıklığın tüp bebeğe olumsuzluğu var mı. Benim de bağırsaklarımda yapışıklıklar varmış ama tüp bebekten sonra laporoskopi önerdilerEvet bu çikolata kistti illet biley 20 yaşımda bekarken oldum sonra tekrarladı bir kaç yıl sonra yine ameliyat oldun yine tekrarladı ve yapışıklık oluyo bağıraklardada var benim Allahım hepimize acil şifalar versin sanada çok geçmiş olsun sağlıkla evladımızı kucağımıza alırız
Canim allah tan umit kesilmez. Olmaz olani oldurur rabbim. Yaş-rahimde problem-yumurtalarda- spermde-sorun ne olursa olsun rabbim verecekse verecek insallah. Umitsizlige kapiliyorum bazen ama elimden geldigi kadar dua ediyorum. Rabbim hic bebegi olmayan bizim gibi kadinlara bir tanede olsa saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Okuduğum kadarıyla 40 yasa kadar başarı şansı yüksek.Benim durum umut olmayan kısım da 44 yaşındayım yakında 45 giricem geç evlendiği için bir yıl da 7 kez denedim zamana karşı savasiyorum.sanirim yaş faktöründen cevap alınamadığı için son deniyor.
Aminn inşallah canim ümitsizlige hiç kapılma Allah'ın izniyle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak dediğin gibi Rabbim istedikten sonra bütün kapali yollar bizlere açılır tedbirimizi alıp takdiri yüce Rabbimize birakiyoruz bu sınavın sonunda zamani geldiginde bizleride en güzel sekilde mukafatlandiracaktir yaşadığımız problemleri gül demetine döndürecektir ❤❤Canim allah tan umit kesilmez. Olmaz olani oldurur rabbim. Yaş-rahimde problem-yumurtalarda- spermde-sorun ne olursa olsun rabbim verecekse verecek insallah. Umitsizlige kapiliyorum bazen ama elimden geldigi kadar dua ediyorum. Rabbim hic bebegi olmayan bizim gibi kadinlara bir tanede olsa saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Dr kimdi? Bende de çıktı ama henüz ilaca başlamadım. Transferde mi başlanması gerekiyor acaba. Faktörlerden birinde hafif çıktı. İkisinde de çıksa daha çok problem olabilir denmişti.Bende anlamadım tedavinin ortasında öğrendim ve hiçbir ilaç söylenmedi tarafıma. sonrasında da zaten hemen transfer gerçekleşti
Ben de daha gitmedim.Soner hocaydi benim hocam bisi demedilerDr kimdi? Bende de çıktı ama henüz ilaca başlamadım. Transferde mi başlanması gerekiyor acaba. Faktörlerden birinde hafif çıktı. İkisinde de çıksa daha çok problem olabilir denmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?