Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Endişe etme canım. Histereskopi için beni de Yücel karaman a yönlendirdi. Ahmet göçmen laporoskopi ameliyatlarda iyidir. Kuzenimi de Ahmet bey e yönlendirdi

Evet canım bendede çikolata kisti var sağ tüpümdede hidroselpenks var hem tüpüm hem çikolata kistim alınacak laparoskopi ameliyatıyla

son tarafımda 5 cm çikolata kistim var tek taraflı ama ahmet beye muayene oldugumda bagırsaklarınada yapışıklık oluştırmış miyomlarında var dedi svı birikmeside sağ tüpümde canım sanada çok geçmiş olsun kistlerin tekrarlıyormu sürekli

Merhaba Arkadaşlar,
Memorial şişli hastesinde bende tedavi gördüm geçen ay pozitif sonuçlansada değerim artmadığı için kimyasal gebelik dendi ve o hafta içinde regl oldum. bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı. hangi doktora gitmem gerekir günlük ilaçları varmış sanırım ve bebeğe etkenmiş diye biliyorum ondan olmadı dediler. bilmiyorum çokta üzülüyorum ama herşey için hakkımızda hayırlısı

Çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama hayirlisi boyleymis pıhtılaşmaya daha once bakılmadı mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama hayirlisi boyleymis pıhtılaşmaya daha once bakılmadı mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İlk tüp denememdi ve daha önce hiç bir sebepten ötürü bakılmamıştı. tahlil yaptırdım ve orada öğrendim Doktorlarda pozitif olunca ilaçlara başlarız dedi. pozitif oldu ama düşük çıktığından dolayı bekleyeceğiz dedi.

Okuduğum kadarıyla 40 yasa kadar başarı şansı yüksek.Benim durum umut olmayan kısım da 44 yaşındayım yakında 45 giricem geç evlendiği için bir yıl da 7 kez denedim zamana karşı savasiyorum.sanirim yaş faktöründen cevap alınamadığı için son deniyor.

Hayırlısı olsun inşallah kaç tane embriyonuz olmustu sanki başka embriyonuz yoktu diye hatırlıyorum ama umarım yanlış hatirliyorumdur

tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testleri bakılıyor ama, nasıl atlandı ki?

Evet bu çikolata kistti illet biley 20 yaşımda bekarken oldum sonra tekrarladı bir kaç yıl sonra yine ameliyat oldun yine tekrarladı ve yapışıklık oluyo bağıraklardada var benim Allahım hepimize acil şifalar versin sanada çok geçmiş olsun sağlıkla evladımızı kucağımıza alırız

Bağırsaklarda olan yapışıklığın tüp bebeğe olumsuzluğu var mı. Benim de bağırsaklarımda yapışıklıklar varmış ama tüp bebekten sonra laporoskopi önerdiler

Canim allah tan umit kesilmez. Olmaz olani oldurur rabbim. Yaş-rahimde problem-yumurtalarda- spermde-sorun ne olursa olsun rabbim verecekse verecek insallah. Umitsizlige kapiliyorum bazen ama elimden geldigi kadar dua ediyorum. Rabbim hic bebegi olmayan bizim gibi kadinlara bir tanede olsa saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Aminn inşallah canim ümitsizlige hiç kapılma Allah'ın izniyle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak dediğin gibi Rabbim istedikten sonra bütün kapali yollar bizlere açılır tedbirimizi alıp takdiri yüce Rabbimize birakiyoruz bu sınavın sonunda zamani geldiginde bizleride en güzel sekilde mukafatlandiracaktir yaşadığımız problemleri gül demetine döndürecektir ❤❤

Bende anlamadım tedavinin ortasında öğrendim ve hiçbir ilaç söylenmedi tarafıma. sonrasında da zaten hemen transfer gerçekleşti
Dr kimdi? Bende de çıktı ama henüz ilaca başlamadım. Transferde mi başlanması gerekiyor acaba. Faktörlerden birinde hafif çıktı. İkisinde de çıksa daha çok problem olabilir denmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…