Teşekkürler benimde pgt li tek embriyo değerlerim yüksek acaba ikiz mi diye düşünmüştüm. 3 hafta sonraya kese için gün verdiler biraz geç vakit geldi bana. O zaman kadar sabırla. BekleyeceğimMerhaba teşekkür ederim.9.gün 127 11.gün 385 çıkmıştı. Rabbim cümlesinin evladını bağışlasın herkesin gönlündekini nasip etsin
Hadi ins rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aslında umutsuz konuşmadı semra hoca bizim bugüne kadar gittiğimiz hastaneler kolay sizin hemen olur dediler diye söyleyince semra hoca kolay bir hasta değilsiniz demistiBenim eşimde de küçükken gecirdiği çift taraflı inmemiş testis ameliyatından dolayı aşırı sperm azlığı var morfoloji yüzde 1 hareketli oranı çok düşük ama çok şükür tuttu bize çok umutsuz konuşmamıştı doktorum normal gebelik için evet çok az ama tüp bebek için yeterli demişti.. inşallah sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip eder Allahım
Bize de zor hasta kategorisindesiniz demişti normal gebelik yaşıyorum şuanda kim ne derse desin Allah öyle büyük yüce ki ol demesi yeterli moralinizi hiç bozmayın korkmayın heyecanla inançla başlayın tedavinize şimdiden bol şanslar diliyorumHadi ins rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aslında umutsuz konuşmadı semra hoca bizim bugüne kadar gittiğimiz hastaneler kolay sizin hemen olur dediler diye söyleyince semra hoca kolay bir hasta değilsiniz demisti
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde İstanbul'da yaşamıyoruz çok şükür yakın arkadaşların sayesinde kalacak yer sıkıntı mız falan yok diğer türlü bilmiyorum daha zor galibaEvet memorialda yaptırdık. Bizimde üçüncü tedavide oldu bende ilk tedavimi saymıyorum bizimde iki tedavide ikinci gün transfer yapıldı ikinci tedavide boş kese oldu memorial de 5.güne gitti pgt ye gitti sağlıklı geldi. İnşallah sizinde hayırlı sonuçlarınız olur. Zor bi süreç birde ben istanbul dışından gittim tedaviye çok stres yaşamıştım. Yaşamayan anlamaz dediginiz gibi
İnşallah ikizdir rabbim gönlünüze göre versin. Biz İlk muayenede tek kalp atışı duymuştuk ikinci kontrolde ikiz olduğunu öğrendikTeşekkürler benimde pgt li tek embriyo değerlerim yüksek acaba ikiz mi diye düşünmüştüm. 3 hafta sonraya kese için gün verdiler biraz geç vakit geldi bana. O zaman kadar sabırla. Bekleyeceğim
Benimde kardeşim var yer sıkıntımız yoktu ama eşim önce gelemedi işleri yoğundu ben yalnız gittim kardeşimin küçük bebeği vardı okula giden çocukları vardı nasıl olacak ne yapacam diye çok stres olmuştum. Şükürler olsun tek başıma gittim kontrollereRabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde İstanbul'da yaşamıyoruz çok şükür yakın arkadaşların sayesinde kalacak yer sıkıntı mız falan yok diğer türlü bilmiyorum daha zor galiba
eşime sadece iğne vermişti 2017 yılında chroriomon (eşim azosperm)Erkek infertilitesi de Semra hoca yada murat basar nasıl tedawi uyguladı hmgi ilaçları werdi eşinize
Maşallah size gerçekten rabbimde mükâfatını vermiş çok şükür darısı bizkerin basinaBenimde kardeşim var yer sıkıntımız yoktu ama eşim önce gelemedi işleri yoğundu ben yalnız gittim kardeşimin küçük bebeği vardı okula giden çocukları vardı nasıl olacak ne yapacam diye çok stres olmuştum. Şükürler olsun tek başıma gittim kontrollere
Bnm azospermi değil sayı morf hareket oldukça düşük üstüne oksidatif stres ve dna hasarı yüksekeşime sadece iğne vermişti 2017 yılında chroriomon (eşim azosperm)
ama tahlil sonuçlarına göre iyi çıkarsa başka vitamin ilacı da verebiliyor
eşimin karaciğer değerleri yüksek olduğu için vermemişti
Amiin inşallahMaşallah size gerçekten rabbimde mükâfatını vermiş çok şükür darısı bizkerin basina
Bununla ilgili tedavi verir diye umuyorumBnm azospermi değil sayı morf hareket oldukça düşük üstüne oksidatif stres ve dna hasarı yüksek
Siz de ne guzel suprizler olmusİnşallah ikizdir rabbim gönlünüze göre versin. Biz İlk muayenede tek kalp atışı duymuştuk ikinci kontrolde ikiz olduğunu öğrendik
Canım sen dün keseyi görmeye gidecektin var mı bir gelişme :)Siz de ne guzel suprizler olmus
Evet rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim herkese yaşatsın böyle güzel süprizler☺Siz de ne guzel suprizler olmus
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı sağlıklısı böyleymiş diyelim .. İnşallah bir sonraki dememende tutunur sana bebeğinbetahcg once 31 cıktı..bir gün sonra 26..bir gün sonra da 22...okadar iğne,ilac ,fitil kullanıyorum..yok değer git gide düşüyor.muhtemelen ilaçları biraktirirlar bugun..her şeyin hayırlısı diyelim..
cok teşekkür ederim..bu 9.tedavimdi..erkek infertilesi bizimki..tek tük sperm cikiyor eşimden.yani yıllarca murat beye gidiyoruz..proxeed plustan baska bi sey vermiyor...belli bu spermlerin onarılması gerekiyor..nasil olacak bilmiyorum.gorusme isteyecez bakalim ne diyecek yine..proxeede devam diyecek kesin..yorulduk valla,sıkıldıkCanım çok geçmiş olsun hayırlısı sağlıklısı böyleymiş diyelim .. İnşallah bir sonraki dememende tutunur sana bebeğin
Spermler 5.güne gidiyor değil mi hiç pgt yaptırdınız mı? 9.tedavidede tek bir ilaca kalması murad hoca gibi bir prof için çok basit bir hata olurdu..biz de şiddetli oat teşhisimiz var eşim tesa oldu ona hiç vitamin verilmedi mesela ben de ona şaşırmıştımcok teşekkür ederim..bu 9.tedavimdi..erkek infertilesi bizimki..tek tük sperm cikiyor eşimden.yani yıllarca murat beye gidiyoruz..proxeed plustan baska bi sey vermiyor...belli bu spermlerin onarılması gerekiyor..nasil olacak bilmiyorum.gorusme isteyecez bakalim ne diyecek yine..proxeede devam diyecek kesin..yorulduk valla,sıkıldık
evt son 2 tedavide 2 pgt ye gidildi.hepsi sağlıksız geldi..5.gune gidiyor.kaliteli de...5aa 5 ab 4aa şeklinde hep..ama hep kromozom bozukluğu...son tedavide artik tese ya da tesa yapalim dedik...yok gerek yok dedi..yeterli bize bu spermler dedi.sperm yetme olayı değil ki.onemli olan kalitesi...genetiklerimiz temiz aslinda.niye pgt olumsuz geliyor anlamiyorumSpermler 5.güne gidiyor değil mi hiç pgt yaptırdınız mı? 9.tedavidede tek bir ilaca kalması murad hoca gibi bir prof için çok basit bir hata olurdu..biz de şiddetli oat teşhisimiz var eşim tesa oldu ona hiç vitamin verilmedi mesela ben de ona şaşırmıştım
Dediğin gibi belki de içeriden direkt alınan spermler yolda bir hasara uğramadan daha sağlıklı olacak , neden o yönteme yanaşmamış ben de şaşırdım .. Adam işinin ehli sonuçta bizden iyi bildiği kesin ama 9.tedavi sonuçta farklı bir yola başvurması gerekiyordu diye düşünüyor insan gerçekten..evt son 2 tedavide 2 pgt ye gidildi.hepsi sağlıksız geldi..5.gune gidiyor.kaliteli de...5aa 5 ab 4aa şeklinde hep..ama hep kromozom bozukluğu...son tedavide artik tese ya da tesa yapalim dedik...yok gerek yok dedi..yeterli bize bu spermler dedi.sperm yetme olayı değil ki.onemli olan kalitesi...genetiklerimiz temiz aslinda.niye pgt olumsuz geliyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?