O zaman sıkıntılı bir durum yok demektir canım.kara sarılık falan Allah korusun öyle bir şey olacak olsa doktor tedavi etmez miydi?Hbv sanırım. Doktor aşı olması lzm demişti hematoloji ye hiç yönlendirmedi
Umarım mucize olur sağlıkla gelip evlat olur allah kimseyi umutsuz bırakmasın.Olsun hicbirsey belli olmazBende cok uzulmustum tek olunca hadi olmassa geri tekrar basa sar su bu diye dusunurken tuttu Rabbimin mucizesi iste umudunuzu yitirmeyin
Beni yanlis anladiniz sanirim kotu bir niyetle yazmadim o mesaji.. hem o emoji yi ben oyle dalga gectigimde kullanmam.. yanlis algilandiysam ozur dilerimGözü kapalı maymun işaretini neden koydunuz? Kendinizle alay edin. Edepsizliğin lüzumu yok
Ne tatlısın incesinBeni yanlis anladiniz sanirim kotu bir niyetle yazmadim o mesaji.. hem o emoji yi ben oyle dalga gectigimde kullanmam.. yanlis algilandiysam ozur dilerim
Tabiki oyle burda en azindan emojilerle filan birbirimize olan samimiyetimizi gosteriyoruz ama yine de yanlis anlasilabiliyormusNe tatlısın incesinyine de özür dilemişsin hiç üzülme olur mu biz seni burda uzun süredir biliyoruz niyetin belli aslında arkadaş neden öyle algıladı anlamadım ama yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen yazı dilinde
10. Haftaya kadarMerhaba kizlar,
Naturel transfer sonrasi kacinci haftaya kadar crinone jel veya lutinus kullanmak gerekiyor?
Bizim de aynı. Erkek faktörü. Ve Beril hanımla görüşeceğiz.Beril hanım yaptı takiplerimi, erkek kaynaklı infertilite mevcuttu morfoloji ve sperm sayısı azdı
Cevapladiginiz icin sagolun.dr.unuz kimdi? Kimi 12 diyor emin olamadim.saglikla gecsin gebeliginiz10. Haftaya kadar
Dış gebelikte değerler çok daha yükseliyor benim 1500e kadar çıkmıştı, sizinki muhtemelen kimyasal gebelik. Benim de 21.12.2020 de 32 çıkmıştı 25.12.2020'de 5 çıktı. Sizinkisi biraz daha yavaş düşüyor sadece. Ayrıca çok sık kan vermişsiniz, özellikle bu dönemde çok kolay bir süreç değil bence daha aralıklı kan verin.Arkadaşlar merhaba.tup bebek sonra si beta hcg değerleri asagidaki gibidir.
20.12.2020= 31
21.12.2020= 26
22.12.2020= 22
25.12.2020= 28
dis gebelik riski varmıdır sizce?niye düşmüyor ki bu değerler..mudahaleye gerek kalmadan adet olurum dimi?sizce fikri olan paylaşabilir mi
size de geçmiş olsun..en kısa zamanda pozitif sonucu görürüz umarim..cok sukur bugun adet oldum.degerim düşer artik heralde.Dış gebelikte değerler çok daha yükseliyor benim 1500e kadar çıkmıştı, sizinki muhtemelen kimyasal gebelik. Benim de 21.12.2020 de 32 çıkmıştı 25.12.2020'de 5 çıktı. Sizinkisi biraz daha yavaş düşüyor sadece. Ayrıca çok sık kan vermişsiniz, özellikle bu dönemde çok kolay bir süreç değil bence daha aralıklı kan verin.
10. Hafta benimkisiMerhaba kizlar,
Naturel transfer sonrasi kacinci haftaya kadar crinone jel veya lutinus kullanmak gerekiyor?
benim anadolu sağlık sigortası karşıladı. doğum paketi limitinden düşerek.Hangi ozel saglik sigortasi karslyor blyor msnz? Ben karsilamyor diye blyorum da
Hangi ozel saglik sigortasi karslyor blyor msnz? Ben karsilamyor diye blyorum da
Cevapladiginiz icin sagolun.saglikla bebisinize kavusun10. Hafta benimkisi
Sende saol canim herkez kavussun en kisa zamandaCevapladiginiz icin sagolun.saglikla bebisinize kavusun
Yoruyorum ama sogortayi kaca yaptrmstnz onu da ogreneblr mym sakincasi yoksa?benim anadolu sağlık sigortası karşıladı. doğum paketi limitinden düşerek.
Bence vesveselere kapılıp kendini de bebeğini de üzme canım ..korkularının seni ele geçirmesine izin verme.bebeğin seninleBugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Çok teşekkür ederim, bu sefer çok inanmıştım olacağına ama maalesefsize de geçmiş olsun.cok sukur
size de geçmiş olsun..en kısa zamanda pozitif sonucu görürüz umarim..cok sukur bugun adet oldum.degerim düşer artik heralde.
İnşallahBence vesveselere kapılıp kendini de bebeğini de üzme canım ..korkularının seni ele geçirmesine izin verme.bebeğin seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?