Gereksiz yere endiselenmeyin derim.sürekli kasik bel agrisi olmali diye birsey yok ki.bebeginiz sizinle buna inaninBugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Bebeğin hareketlerini hissedene kadar acaba benimle mi korkusu bitmiyor maalesef. Ama içiniz rahat olsun, ben çok bir belirti yaşamadım hamileliğim aşırı rahat geçti. Son günümde bile sanki hamile değil gibiydim. İnşallah sizin de öyle rahat geçer, bunlar da o rahatlığın habercisi diye düşünün.Bugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Aaah hic sorma benimde icim icimi yedi canim tum belirtiler gidince insan uzuluyor cok iyi anliyorum ama lutfen korkma keseyi gormusmuydun? Kalbi gordukten sonra biraz daha rahatlican emin ol.. 7 yle 11 ci haftada hcg tavan yapiyormus canim ozaman belirtiler bi tik belirgin olup tekrar dususe geciyormus canini sikma bos yereBugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Dün benim de bedenim gayet rahattı:) endişelenme benim de aynı ne mide bulantısı,ne gögüslerde büyüme (hatta küçüldü sanki biraz),bazı günler belirtim olmuyor iki tur koşsam koşarım gibi:) arada kasık ve bel agrısı gelip gidiyor diğer gebeliğimin tam aksi mide bulantısından hastanelik olmuştum.Belki de rahat bir hamilelik geçiricezBugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Yücel bey doktorum. Ama hemşireler her aşamada bunu tekrarladı. 10. Haftaya kadar lutinus, 12. Haftaya kadar folik asit kullanılacak dendi. Hatta bununla ilgili bir ilaç kullanım çizelgeside veriyorlar.Cevapladiginiz icin sagolun.dr.unuz kimdi? Kimi 12 diyor emin olamadim.saglikla gecsin gebeliginiz
İnşallah benimledir. Çok teşekkürlerGereksiz yere endiselenmeyin derim.sürekli kasik bel agrisi olmali diye birsey yok ki.bebeginiz sizinle buna inanin
Benim ilk hamileliğimde hamile değil gibiydim. Ama muayeneleri erken yaptığımız için biliyordum. Bunda biraz geç randevu verdiler. 7 ocakta gidicez. İnşallah her şey yolundadır.Bebeğin hareketlerini hissedene kadar acaba benimle mi korkusu bitmiyor maalesef. Ama içiniz rahat olsun, ben çok bir belirti yaşamadım hamileliğim aşırı rahat geçti. Son günümde bile sanki hamile değil gibiydim. İnşallah sizin de öyle rahat geçer, bunlar da o rahatlığın habercisi diye düşünün.
Her hamilelikte ağrı gaz bulantı vs olmuyor. Kısa zamanda kalp atışı duyup rahatlarsıniz inşallah.
Keseyi görmedim görsem belki biraz daha rahat olurdum. Sabır bekleyeceğiz mecburenAaah hic sorma benimde icim icimi yedi canim tum belirtiler gidince insan uzuluyor cok iyi anliyorum ama lutfen korkma keseyi gormusmuydun? Kalbi gordukten sonra biraz daha rahatlican emin ol.. 7 yle 11 ci haftada hcg tavan yapiyormus canim ozaman belirtiler bi tik belirgin olup tekrar dususe geciyormus canini sikma bos yere
İşte tam anlatmak istediğim buydu. Tüm evin işini yapabilecek enerji vardı. Koşsam koşarım o kadar hafiftiki bedenim.Dün benim de bedenim gayet rahattı:) endişelenme benim de aynı ne mide bulantısı,ne gögüslerde büyüme (hatta küçüldü sanki biraz),bazı günler belirtim olmuyor iki tur koşsam koşarım gibi:) arada kasık ve bel agrısı gelip gidiyor diğer gebeliğimin tam aksi mide bulantısından hastanelik olmuştum.Belki de rahat bir hamilelik geçiricezYeterki kanama olmasın..Ben de senin gibi korkuyorum bazen ordamıdır diye..kalp atışlarını duyup,8.haftayıda sağlıklı atlatsam bir tık rahatlıcam.Sağlıkla doğacak inş bebeklerimiz
Rica ederim yorulma değil ama çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum. 2018 mayıs ayında doğum yaptım, test 2017 kasımdı sanırım.Yoruyorum ama sogortayi kaca yaptrmstnz onu da ogreneblr mym sakincasi yoksa?
Anladim..saglikla buyutun yavrunuzu insallahRica ederim yorulma değil ama çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum. 2018 mayıs ayında doğum yaptım, test 2017 kasımdı sanırım.
Bende hiç bi belirti yaşamadım hamileliğim boyuncada hiç bi belirti yaşamadım teste giderkende ümitsiz gitmiştim. Hatta kalp atışını duyduktan sonra ilerleyen haftalarda hiç bi belirti olmayınca bende siz gibi acaba biseymi oldu diye düşünürken ikiz olduğunu öğrendik. Ne mide bulantısı ne tiksinme ne aşerme hiç bi belirti yaşamadım hatta hiç hareketlerinide hissetmedim ama kontrolde dr ne kadar hareketliler diyordu.Bugün öğleden sonra tüm belirtilerim bitti. İçimde sanki hiçbir şey yok gibi. Kasık ağrım bel ağrım, gaz ve karnımda bir ağırlık baskı vardı hepsi gittizaten göğüslerimde hiç belirti yoktu. Ama çok şükür lekelenme kanama vs yok. Benim gibi olan var mı? Bugün 15.gün.
Merhaba , bildiğim kadarıyla herkese aynı ilaçlar verilmiyor.. opu günü size bilgi vereceklerdir.Hayırlı olsunArkadaşlar transfer öncesi ve sonrası ilaçları yazar mısınız ? Evde kalan ilaçlarım var opu yakında yapılacak, burada ilk denememiz destek olur musunuz ?
Benim onceki dr.um fulyaydi transferden sonra beril ilgilendi ama pek birsey soyleyemicem canim enazindan fulyadan daha dikkatli oldugunu soyleyebilirim Allah kolaylik versin bebeginize kavusursunuz inshHanımlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım Beril hanımla ön görüşme yapacağız bizim sorunumuz erkek infertilitesiBeril hanımla tedavi görüp pozitif sonuç alan var mı?
Ilaclar kisiye gore degisir.. bana verilen transfer oncesiArkadaşlar transfer öncesi ve sonrası ilaçları yazar mısınız ? Evde kalan ilaçlarım var opu yakında yapılacak, burada ilk denememiz destek olur musunuz ?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavinizHerkese merhabaUmudumuza kavuşmak ümidiyle 22 aralık tarihinde ben de tedaviye başladım. Rabbim hepimize o mutluluğu tattırsın inşaallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah tedaviniz
Mrb cnm eğer erkek infertilitesi varsa önce kesinlikle tedawi olsun biz tedawi olmadan hurra başladık bütün embriyolarımız sağlıksız geldi üstüne bide yumurta ya suçu attılar snra sperm dn hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıktı bu testi en arastırarark buldum. Murat hocaya attığımızda bidaki denemede testis spermi kullanabiliriz değerler yüksek olduğu için şuan Fulya hocana omepa q10 eşimede nort vital die antioksidanlar kullanıyoruz martta kısmet olursa başlicaz ama öncesinde şubat gbi tekrar Bi öngörüşme için gitmeyi düşünyrmHanımlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım Beril hanımla ön görüşme yapacağız bizim sorunumuz erkek infertilitesiBeril hanımla tedavi görüp pozitif sonuç alan var mı?
Merhaba şu DNA hasarı ve oksitadif stres testini nerede yaptırdınız acaba. Ve spermiyogram da şüphelenecek herhangi bir sonuç var mıydı bununla ilgili morfoloji ileri hız ya da başka bir şeyMrb cnm eğer erkek infertilitesi varsa önce kesinlikle tedawi olsun biz tedawi olmadan hurra başladık bütün embriyolarımız sağlıksız geldi üstüne bide yumurta ya suçu attılar snra sperm dn hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıktı bu testi en arastırarark buldum. Murat hocaya attığımızda bidaki denemede testis spermi kullanabiliriz değerler yüksek olduğu için şuan Fulya hocana omepa q10 eşimede nort vital die antioksidanlar kullanıyoruz martta kısmet olursa başlicaz ama öncesinde şubat gbi tekrar Bi öngörüşme için gitmeyi düşünyrm
Bende bu konuyu merak ediyorum nerde yaptırabiliriz yazabilirmisin.Merhaba şu DNA hasarı ve oksitadif stres testini nerede yaptırdınız acaba. Ve spermiyogram da şüphelenecek herhangi bir sonuç var mıydı bununla ilgili morfoloji ileri hız ya da başka bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?