- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Sayımız 64 milyondan 8 milyona düşmüştü bir yıl içinde morf 0 Dı hareket düşüktü. DÜzen labaratuarında yaptıkMerhaba şu DNA hasarı ve oksitadif stres testini nerede yaptırdınız acaba. Ve spermiyogram da şüphelenecek herhangi bir sonuç var mıydı bununla ilgili morfoloji ileri hız ya da başka bir şey
Çok üzüldümMrb cnm eğer erkek infertilitesi varsa önce kesinlikle tedawi olsun biz tedawi olmadan hurra başladık bütün embriyolarımız sağlıksız geldi üstüne bide yumurta ya suçu attılar snra sperm dn hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıktı bu testi en arastırarark buldum. Murat hocaya attığımızda bidaki denemede testis spermi kullanabiliriz değerler yüksek olduğu için şuan Fulya hocana omepa q10 eşimede nort vital die antioksidanlar kullanıyoruz martta kısmet olursa başlicaz ama öncesinde şubat gbi tekrar Bi öngörüşme için gitmeyi düşünyrm
Ne güzel maşallah. İnşallah bizde de aynı gelişmeler olurBende hiç bi belirti yaşamadım hamileliğim boyuncada hiç bi belirti yaşamadım teste giderkende ümitsiz gitmiştim. Hatta kalp atışını duyduktan sonra ilerleyen haftalarda hiç bi belirti olmayınca bende siz gibi acaba biseymi oldu diye düşünürken ikiz olduğunu öğrendik. Ne mide bulantısı ne tiksinme ne aşerme hiç bi belirti yaşamadım hatta hiç hareketlerinide hissetmedim ama kontrolde dr ne kadar hareketliler diyordu.
Allah kolaylık versin. Sizin için testlerimize baktım. Eşimin sperm hareketsiz %80, hareketli % 2 baş anomalisi %75 bende çok üzülmüştüm. Sayıda düşüktü.morfoloji 0 . Ve doktor dediki 2-3 sperm buluruz sıkıntı yapmayın dediler. Çok şükürÇok üzüldümiki aydık klomen proxeed plus e vitamini kullanıyordu eşim ama sayımız 7 milyondan 1.5 milyona düşmüş şiddetli baş anomalisi %76 yeni bir doktorla görüşeceğiz iyiye gider diye beklerken daha kötü oldu bizde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk
Klomen yapıyo öyle sanırım eşimde kullanırken %75 baş Anomali çıktıÇok üzüldümiki aydık klomen proxeed plus e vitamini kullanıyordu eşim ama sayımız 7 milyondan 1.5 milyona düşmüş şiddetli baş anomalisi %76 yeni bir doktorla görüşeceğiz iyiye gider diye beklerken daha kötü oldu bizde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk
Sanırım hamilesiniz çok mutlu oldum adınıza inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişiAllah kolaylık versin. Sizin için testlerimize baktım. Eşimin sperm hareketsiz %80, hareketli % 2 baş anomalisi %75 bende çok üzülmüştüm. Sayıda düşüktü.morfoloji 0 . Ve doktor dediki 2-3 sperm buluruz sıkıntı yapmayın dediler. Çok şükür
Arayın bni de aramamışlardu ben aradım zorla sordurdum18 gün oldu hala pgt sonucu ile ilgili arayan olmadı acaba yarın ben arasam mı bilemedim. Korkuyorum tek embriyomun sağlıksız çıktığını duymaktan. Offf ne zor aşamalar.
Ne kullanacağımızı bilmez olduk artıkKlomen yapıyo öyle sanırım eşimde kullanırken %75 baş Anomali çıktı
Bende 1 ay haber beklemistim.aradigimda ise sonucun aslinda 12 gün icinde ciktigini beni arayip ulasamadiklarini söylemislerdi.(yurtdisi)18 gün oldu hala pgt sonucu ile ilgili arayan olmadı acaba yarın ben arasam mı bilemedim. Korkuyorum tek embriyomun sağlıksız çıktığını duymaktan. Offf ne zor aşamalar.
Bence aramalisiniz belki cikmistir ve size bildirmeyi erteliyebilirler biz hep arayinca ogreniyorduk18 gün oldu hala pgt sonucu ile ilgili arayan olmadı acaba yarın ben arasam mı bilemedim. Korkuyorum tek embriyomun sağlıksız çıktığını duymaktan. Offf ne zor aşamalar.
Antioksidan iyi geliyoNe kullanacağımızı bilmez olduk artık
Canım antioksidan derken yani doktorlar ne öneriyorlarAntioksidan iyi geliyo
Omepa q10 neofortil proxeed imprly vb. Yanında ısırgan otu çayı nohut bol bol meyve muz ceviz kuru yemişlee iyi geliyo. Asla hazır tawuk abur cubur yemesin en az 3 ay tedawi sonra tüp bebek. Biz şuan martta başlicaz die hem antioksidan hem beslenmeye çok dikkat ediyoruz İnş bu sıkıntıyı atlatırız çok zor gerçektenCanım antioksidan derken yani doktorlar ne öneriyorlar
Allah razı olsun yeni transfer oldum. Şuan için hamileyim inşallah devamı gelir. Hayır Murat hoca ile görüşmedik. Semra hocaya ben ilk görüşmede dedim ki eşimin sperm çok düşük. Baktı ama böyle detaylı değildi sonucumuz. Güldü bana dediki o kadar sperm içinde 2-3 tane bulunur dedi. Bende yumurtaya yöneldim.çünkü yumurta az amh düşük. Ama eşimde takviye kullandı. Progeny m doğru yazdıysam. 2 ay anca kullandı vakit yoktu çünkü. Bende bir sürü takviye kullandım. Sonuçtan sonra Yücel bey beni aradı sperm sonucundan sonra. Bana dedi evet değerler düşük ama sıkıntı değil hallederiz. Takmayın kafaya dedi. Sizi arayan oldumu sonuç için . Bide bunlar yıkanıyor o sonuç daha önemli. Doktorlar artık sonuca göre karar veriyolar. Sıkıntı varsada takmayın sperm inen çıkan birşey bunu Semra hoca dedi. Bir erkek 20 yaşında ne kadar spermi varsa 50 yaşındada vardır. Bazı aylar iner bazı aylar çıkar. Sperm varsa eğer bitmezz. Ama yumurta öyle değil dedi sürekli biten birşey.Sanırım hamilesiniz çok mutlu oldum adınıza inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişibana da Beril hanım aynı şeyi söyledi ama insan üzülüyor maalesef acaba embriyom olur mu 5. Güne gider mi düşünüp duruyorum. Murat beyle görüşmüş müydünüz eşinize bi tedavi uygulandı mı kusura bakmayın çok soru soruyorum ama sorucu aldığımdan beri araştırıp duruyorum bu durumu yaşayanlar neler yapmış diye
İnşpsikolojik olarak iki taraf içinde çok zor Allah yıllarca bekleyenlere yardım etsin Allah’ın izniyle bir an önce hamile kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?