Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba şu DNA hasarı ve oksitadif stres testini nerede yaptırdınız acaba. Ve spermiyogram da şüphelenecek herhangi bir sonuç var mıydı bununla ilgili morfoloji ileri hız ya da başka bir şey
Sayımız 64 milyondan 8 milyona düşmüştü bir yıl içinde morf 0 Dı hareket düşüktü. DÜzen labaratuarında yaptık

Çok üzüldüm iki aydık klomen proxeed plus e vitamini kullanıyordu eşim ama sayımız 7 milyondan 1.5 milyona düşmüş şiddetli baş anomalisi %76 yeni bir doktorla görüşeceğiz iyiye gider diye beklerken daha kötü oldu bizde tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk

Ne güzel maşallah. İnşallah bizde de aynı gelişmeler olur

Allah kolaylık versin. Sizin için testlerimize baktım. Eşimin sperm hareketsiz %80, hareketli % 2 baş anomalisi %75 bende çok üzülmüştüm. Sayıda düşüktü.morfoloji 0 . Ve doktor dediki 2-3 sperm buluruz sıkıntı yapmayın dediler. Çok şükür

Klomen yapıyo öyle sanırım eşimde kullanırken %75 baş Anomali çıktı

18 gün oldu hala pgt sonucu ile ilgili arayan olmadı acaba yarın ben arasam mı bilemedim. Korkuyorum tek embriyomun sağlıksız çıktığını duymaktan. Offf ne zor aşamalar.

Sanırım hamilesiniz çok mutlu oldum adınıza inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişi bana da Beril hanım aynı şeyi söyledi ama insan üzülüyor maalesef acaba embriyom olur mu 5. Güne gider mi düşünüp duruyorum. Murat beyle görüşmüş müydünüz eşinize bi tedavi uygulandı mı kusura bakmayın çok soru soruyorum ama sorucu aldığımdan beri araştırıp duruyorum bu durumu yaşayanlar neler yapmış diye

18 gün oldu hala pgt sonucu ile ilgili arayan olmadı acaba yarın ben arasam mı bilemedim. Korkuyorum tek embriyomun sağlıksız çıktığını duymaktan. Offf ne zor aşamalar.
Bende 1 ay haber beklemistim.aradigimda ise sonucun aslinda 12 gün icinde ciktigini beni arayip ulasamadiklarini söylemislerdi.(yurtdisi)
Ayni korkuyu yasamistim.insallah sizinkide saglikla dönmüs olup size bir can olur
Güzel haberinizi duymak dilegiyle

Canım antioksidan derken yani doktorlar ne öneriyorlar
Omepa q10 neofortil proxeed imprly vb. Yanında ısırgan otu çayı nohut bol bol meyve muz ceviz kuru yemişlee iyi geliyo. Asla hazır tawuk abur cubur yemesin en az 3 ay tedawi sonra tüp bebek. Biz şuan martta başlicaz die hem antioksidan hem beslenmeye çok dikkat ediyoruz İnş bu sıkıntıyı atlatırız çok zor gerçekten

Allah razı olsun yeni transfer oldum. Şuan için hamileyim inşallah devamı gelir. Hayır Murat hoca ile görüşmedik. Semra hocaya ben ilk görüşmede dedim ki eşimin sperm çok düşük. Baktı ama böyle detaylı değildi sonucumuz. Güldü bana dediki o kadar sperm içinde 2-3 tane bulunur dedi. Bende yumurtaya yöneldim.çünkü yumurta az amh düşük. Ama eşimde takviye kullandı. Progeny m doğru yazdıysam. 2 ay anca kullandı vakit yoktu çünkü. Bende bir sürü takviye kullandım. Sonuçtan sonra Yücel bey beni aradı sperm sonucundan sonra. Bana dedi evet değerler düşük ama sıkıntı değil hallederiz. Takmayın kafaya dedi. Sizi arayan oldumu sonuç için . Bide bunlar yıkanıyor o sonuç daha önemli. Doktorlar artık sonuca göre karar veriyolar. Sıkıntı varsada takmayın sperm inen çıkan birşey bunu Semra hoca dedi. Bir erkek 20 yaşında ne kadar spermi varsa 50 yaşındada vardır. Bazı aylar iner bazı aylar çıkar. Sperm varsa eğer bitmezz. Ama yumurta öyle değil dedi sürekli biten birşey.

Allah razı olsun yeni transfer oldum. Şuan için hamileyim inşallah devamı gelir. Hayır Murat hoca ile görüşmedik. Semra hocaya ben ilk görüşmede dedim ki eşimin sperm çok düşük. Baktı ama böyle detaylı değildi sonucumuz. Güldü bana dediki o kadar sperm içinde 2-3 tane bulunur dedi. Bende yumurtaya yöneldim.çünkü yumurta az amh düşük. Ama eşimde takviye kullandı. Progeny m doğru yazdıysam. 2 ay anca kullandı vakit yoktu çünkü. Bende bir sürü takviye kullandım. Sonuçtan sonra Yücel bey beni aradı sperm sonucundan sonra. Bana dedi evet değerler düşük ama sıkıntı değil hallederiz. Takmayın kafaya dedi. Sizi arayan oldumu sonuç için . Bide bunlar yıkanıyor o sonuç daha önemli. Doktorlar artık sonuca göre karar veriyolar. Sıkıntı varsada takmayın sperm inen çıkan birşey bunu Semra hoca dedi. Bir erkek 20 yaşında ne kadar spermi varsa 50 yaşındada vardır. Bazı aylar iner bazı aylar çıkar. Sperm varsa eğer bitmezz. Ama yumurta öyle değil dedi sürekli biten birşey

İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğiniz umut oldu bana da Beni arayan olmadı olmazsa ben hastaneyi arayayım o zaman bu yıkama sonrası dediğiniz hazırlık sonrası kısmı mı tahlillerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…