- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Eşimde sıkıntı var aslında sperm dna hasarı vs. Vardı. Murat hocaya da gidecektikYani öngörüşme denilen şey zaten sohbetvari geçiyor.. sadece tedaviye başlarken istenen testler hazır olmuş oluyor.. genetik testleri falan vardır zaten senin.. öngörüşme olmasa da olur gibi
Yücel hocada benimde uygun embriyo kalmadığı için transfer gerçekleşmediğinden yarida kalan bir tedavim vardı. Yeni tedavi için beni adetli gel diye çağırdı ilkinde bende adetli değildim. Banada ikincide uygun yumurtayi görüp tedavi baslatmak için öyle gel dedi. Sefer tedavi başlangıcında test istenmiyor. Nitekim benden de istenmedi yumurtayi uygun gördü başladık bekliyoruzYok canm uygun Bi ay bulup başlayacaz dedi hmn başlasa test isterdi
Super haber
Aaayy haydi gözün aydın canım
4 tane gitmişti canım . Bol bol dua edeceğim sanaAaayy haydi gözün aydın canımşimdi transfer hazırlığı kaç embriyo gitmişti senin genetiğe
CanımSuper habergözunaydin canim, masallah o miniklere
Allah razı olsun canım dualarınıza talibim,dualarımdasınız4 tane gitmişti canım . Bol bol dua edeceğim sana
Yaaa şaka
Bu arada çok sevindim hayırlısı olsun valla harika
Ooofff oooff beni aramadılar bak şimdi içime lönk oldu
Maşallah maşallah ne güzel haber4 tane gitmişti canım . Bol bol dua edeceğim sana
Yarın sabahtan hemen ara canım sen çıkmıştır ayy çok heyecanlıOoofff oooff beni aramadılar bak şimdi içime lönk oldu
Yok ya elim gitmez benimYarın sabahtan hemen ara canım sen çıkmıştır ayy çok heyecanlı
Yavrum ne alaka ben de aramasam öğrenemiyordum kendini böyle olumsuza şartlama illa ara demiyorum tabiki ama olumsuz düşünme lütfenYok ya elim gitmez benimbekleyeceğim. Belkim iyi haberleri ilkten arıyorlardır şimdi kendi ayağımla gitmeyeyim mutsuzluğa
Canım hoşgeldinKizlaaaarrkac gundur giremiyorum kk ye tum mesajlarinizi okuyamadim neler oldu bitti herkez iyimi pastelmom pastelcim ne yaptin transfer hazirligin nasil gidiyor? S Saylove embryolarindan haber geldimi canim eluard canikom sen ne yaptin ozel msjlarini okuyamiyorum buradan haber edeyim dedim cok merak ettim hepinizi..
dualarim sizinle kizlarHaftaya 3 mart insh cinsiyeti ogrenmeye gidecez bizde Allah nasib ederse
Allah razı olsun canım . Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin herkeseBu arada çok sevindim hayırlısı olsun valla harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?