Yaaa kıyamam valla hepimizin farklı anlarda da olsa kaygıları var. İnşallah yüzümüz gülsün valla. Allah'tan birbirimizi anlayacağımız bir platform var. Dakikalarca konusasim geliyor bazenKalp kalbe karşıymışkarmakarışık duygular içindeyim heyecan stres korku
Meraba bende bu hastanede pgtli tup bebek yaptirmayi dusunuyorum. Pgt ucretiyle ilgili bilginiz var mi acaba?Merhaba, hayirli olsun simdiden insallah saglikli bebislerinize tez zamanda hayirlisiyls kavusursunuz
Gorusme icin on randevunuz Semra Hoca size programinizin nasil ilerleyecegini belirtir. Muayene edileceksiniz ve yaninizda daha once yaptirdiginiz tum tahlilleri goturmenizi tavsiye ederim onlara gore degerlendirme yapilacak. Odemenizle ilgili detaylari da gidince konusursunuz , yapilacak ekstra islemler olursa ona gore odeme detaylarini paylasirlar. İlk kes Memorialda tup bebek yapiyorsaniz 12000 tl , embriyo toplama trasfer ve 1 yila kadar embriyo dondurma bu ucrete dahil. İlaclar ve pgt ekstra ucret
Oyalanacak bir şey var işte sizin bu da kötü valla boş boş bekliyorumOof oof senin sonuç geldi enazindan biz bekleme deinsallah haftaya gelirde haber biran önce farkli bekleyiş olur
Merhaba, hayirli olsun simdiden 1 embriyo 295 dolardi en son. , insallah sorunsuz ve saglikli embriyolariniz olur ve bebeginizi saglikla kucaginiza alirsinizMeraba bende bu hastanede pgtli tup bebek yaptirmayi dusunuyorum. Pgt ucretiyle ilgili bilginiz var mi acaba?
Merhaba devlet hastanesi kadın doğumdan randevu alırsanız istenen tüm testleri yaparlar genelimiz öyle yapıyoruz.Merhaba kızlar,
ben Salı günü Memoriale ilk muayeneye gittim. Nasipse önümüzde ki ay başlamayı düşünüyoruz. Benden bir sürü test istedi. Bir çoğunu sağlık ocağında yaptıracağım zaten ama bu LH testini nerede yaptırabilirim acaba? Sağlık ocağı onu yapmıyormuş.
2 veya 3.gün verilmeli fsh lh gibi testler diye biliyorum evetTeşekkürler cevabınız için. Peki bu LH adetn ikinci günü yaptırmak gerekmiş bu doğru mu acaba bir bilginiz var mı?
Ben adetsiz gitmiştim..Öngörüşmeye adetli mi gittiniz? Adetliyken gelin dedi ama?
Bana adetli gel dedi Yücel hoca ama 2 aydır dek getiremiyorum başka sorunlar çıkıyo.Ben adetsiz gitmiştim..
Belki yumurtaların durumuna bakacaktır adet dönemi daha sağlıklı bilgi elde ediyorlar .. hani tedaviye de başlanır gibi düşünebilirsinizBana adetli gel dedi Yücel hoca ama 2 aydır dek getiremiyorum başka sorunlar çıkıyo.
Evet yumurtalara bakacaz dedi uygun Bi ay bulup başlayacaz dedi. 1 negatif tüp bebek denemem var ordaBelki yumurtaların durumuna bakacaktır adet dönemi daha sağlıklı bilgi elde ediyorlar .. hani tedaviye de başlanır gibi düşünebilirsiniz
Hemen başlamayacaksan adetsiz gitmende bir sakınca olmaz gibi ama doktorun da vardır bir bildiği canım bilemedim şimdiAdetsiz gitsem bişi olur mu ki acaba bilemedim. Bi an önce görüşmeye gidip sonra başlamak istiyorum ramazandan önce
Evet adetin 2.günü gel dedi bende bilemedim olmasa önümüzdeki ay direk gider başlarım uygunsa. öngörüşmesiz.Hemen başlamayacaksan adetsiz gitmende bir sakınca olmaz gibi ama doktorun da vardır bir bildiği canım bilemedim şimdi
Yani öngörüşme denilen şey zaten sohbetvari geçiyor.. sadece tedaviye başlarken istenen testler hazır olmuş oluyor.. genetik testleri falan vardır zaten senin.. öngörüşme olmasa da olur gibiEvet adetin 2.günü gel dedi bende bilemedim olmasa önümüzdeki ay direk gider başlarım uygunsa. öngörüşmesiz.
Cnm bu merkezde zaten daha once denemem var yazmissin, dogru anladim herhalde. O yuzden bizim ilk gittigimiz gibi bilgi almak icin ongorusme yalmana gerek olmadigi dusunulmus, direkt baslamak icin adetlitken gel demistir Yucel bey. Bence tabiikiEvet adetin 2.günü gel dedi bende bilemedim olmasa önümüzdeki ay direk gider başlarım uygunsa. öngörüşmesiz.
Yok canm uygun Bi ay bulup başlayacaz dedi hmn başlasa test isterdiCnm bu merkezde zaten daha once denemem var yazmissin, dogru anladim herhalde. O yuzden bizim ilk gittigimiz gibi bilgi almak icin ongorusme yalmana gerek olmadigi dusunulmus, direkt baslamak icin adetlitken gel demistir Yucel bey. Bence tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?