Estağfurullah :) Amin inşallahTeşekkür ederm mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Hepimizin hayırlı sonuçları olsun tedavisinde
Eğer adetliysen ve e2 27 ise harika bir değer.benim 17 idi ve yücel beye sorduğumda adetliyken e2 değerinin düşük olmasını isteriz demişti..27 çıktı aralık ayında 42 dibu arada diğer ilacın adı pergovalis miş
Yaa çok sevindim teşekkür ederim. Peki bir şey sorucam önceki tedavimde sanırım 225 gonal f verilmişti şimdi 75 verdi yücel bey. İlk randevuda bakıcaz duruma göre devam edicez tedaviye dedi. Sizce neden bu kadar düşük doz vermiş olabilir yumurtaların vereceği tepkiye mi bakılıyorEğer adetliysen ve e2 27 ise harika bir değer.benim 17 idi ve yücel beye sorduğumda adetliyken e2 değerinin düşük olmasını isteriz demişti..
Bu arada 225 gonal f ve 75 menapurla 14 yumurtam olmuştu amh 1,5 civarı şimdi bu kadar düşük vermesi garip geldiYaa çok sevindim teşekkür ederim. Peki bir şey sorucam önceki tedavimde sanırım 225 gonal f verilmişti şimdi 75 verdi yücel bey. İlk randevuda bakıcaz duruma göre devam edicez tedaviye dedi. Sizce neden bu kadar düşük doz vermiş olabilir yumurtaların vereceği tepkiye mi bakılıyor
Benim de önceki tedavimde başka bir merkezde 125 vermişti yücel bey 300 verdiYaa çok sevindim teşekkür ederim. Peki bir şey sorucam önceki tedavimde sanırım 225 gonal f verilmişti şimdi 75 verdi yücel bey. İlk randevuda bakıcaz duruma göre devam edicez tedaviye dedi. Sizce neden bu kadar düşük doz vermiş olabilir yumurtaların vereceği tepkiye mi bakılıyor
Sayı olarak söylemedi sadece geçen yıla göre düşmüş dedi. Ama orda hemşireye söylediklerinden anladığım kadarıyla 8 9 tane filan saydı gibi sağ sol toplamBenim de önceki tedavimde başka bir merkezde 125 vermişti yücel bey 300 verdiyücel beye güven canım vardır mutlkaa bir bildiği yumurta rezervin nasıl sayı olarak ?
Bence de öyle canım çok yumurta olduğunda ilaç dozunu yüksek tutuyorlar ki tüm yumurtaları uyarabilsin diye. Şimdi senden de kaliteli yumurta elde etmek için aşırı yüksek doz başlamak istememiş demekki. Sen gönlünü ferah tut zaten yumurtaların vereceği cevaba göre artıp azalır o dozlarSayı olarak söylemedi sadece geçen yıla göre düşmüş dedi. Ama orda hemşireye söylediklerinden anladığım kadarıyla 8 9 tane filan saydı gibi sağ sol toplamyücel hocaya güveniyorum sadece merk ediyorum farklı bi yol izliyor bu durum heycanlandırıyor beni inş bu sefer sağlıklı yumurtam çıkar
İnşallah sağlıklı olsun bizim olsunBence de öyle canım çok yumurta olduğunda ilaç dozunu yüksek tutuyorlar ki tüm yumurtaları uyarabilsin diye. Şimdi senden de kaliteli yumurta elde etmek için aşırı yüksek doz başlamak istememiş demekki. Sen gönlünü ferah tut zaten yumurtaların vereceği cevaba göre artıp azalır o dozlar
Allahın izniyle pozitifleri göreceğimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağımız tedavilerimiz olsunİnşallah sağlıklı olsun bizim olsun
AmiinAllahın izniyle pozitifleri göreceğimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağımız tedavilerimiz olsun
1,3,4,5 canımKizlar embriyolog 1, 3 ve 5. gunlerde mi ariyor? Dogru mu biliyorum acaba
Tesekkurler pastelcim1,3,4,5 canım
Tesekkurler pastelcim
Trombofili panel ine baktir canim su asagadaki ektekiPıhıtılaşma problemi olduğumuz nasıl anlaşılır ? Benim bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı . Sonucunu alamadan hastane kapandı :))
Hadi bakalim canim hayirlisiyla burada guzel haberlerini aliriz inshaAllahNiyet ettim senin gibi olmayayollardayım, guzel karsila guzel ugurla beni memorial
patikli bacim oncelikle hayirlara vesile olur bu tedavinEngel mi bilmiyorum sadece menepoza girenlerin düşük oluyomuş diye okudum amh da düşük zaten
Ohss riskin varmiydi senin belki ondan tedbir amacli dusuk vermistir dozu sonra yukseltir onuYaa çok sevindim teşekkür ederim. Peki bir şey sorucam önceki tedavimde sanırım 225 gonal f verilmişti şimdi 75 verdi yücel bey. İlk randevuda bakıcaz duruma göre devam edicez tedaviye dedi. Sizce neden bu kadar düşük doz vermiş olabilir yumurtaların vereceği tepkiye mi bakılıyor
Bilmiyorum hiç bahsetmedi ohssden pazar randevum var bakalım ne dicekOhss riskin varmiydi senin belki ondan tedbir amacli dusuk vermistir dozu sonra yukseltir onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?