- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 40
Masallah canimm, rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya bayaAllahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Oğluş geliyor maşallahKizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya bayaAllahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Aman allahım bu nasıl bir rahatlıkKizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya bayaAllahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Ayy harika yaaKizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya bayaAllahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Sagol canim darisi sizlere inshaAllah saglikli bebeler gelsin bu sene Rabbime dualarimiz buMasallah canimm, rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Cok sukur kuzum valla erkek anasi olacagimi hic dusunmemistim full kiz var bizim ailede..Ayy harika yaabugunlerinj de gorduk canim cok sukur. Kucaginda da gorecegiz insallah Masallah masallah. Bu ultason goruntulerinden hicbisi anlamiyorum ama cok duygulandim
Hemde nasil yaylanmis bizim sipaAman allahım bu nasıl bir rahatlıkmaşallah allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah
Canımm çok şükür iyiyim o nokta dışında gelen giden olmadı . Test konusunda hala tereddütteyimpastelmom canim naptin nasilsin? Test yaptinmi? Merak ettim seni kanaman felan yok degilmi umarim hersey yolundadir
Cok sukur canim Test gunune 4 gun kalmis..Canımm çok şükür iyiyim o nokta dışında gelen giden olmadı . Test konusunda hala tereddütteyim
Canım so durumun nedir
. Benimde rahim çok ince neler yaptın bu güne kadar
Çok teşekkür ederim ozaman bende de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü dr bunu bir sorun olarak görseydi söylerdi sanırımYaptığım hiç bir şey işe yaramadı. Ben de sadece kafamı boşalttım, rahatlattım. Tek yaptığım buydu transfer sürecinde.
Doğumdan sonra rahim kalınlığı 8,5 a çıktı. Sanırım normal doğumla yenilendi rahim tabakası.
Şimdi 7. haftamı bitiriyorum 2. gebelikte.
Rahimin kalınlığından ziyade 3 katmanının belirgin olması daha önemliymiş. Benimki de öyleydi.
İnan rakamların da bi kıymeti yok. Ben ilk transferime diyorum ya 6 - 6,5 la girdim. Semra Hanım hiç gönüllü değildi. Hiç şans vermedi bile bana. Ama topaç gibi bi oğlan doğurdum işte :) Elinden gelenin en iyisini yap gerisini akışa bırak....Çok teşekkür ederim ozaman bende de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü dr bunu bir sorun olarak görseydi söylerdi sanırım
Maşallah maşallah hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya bayaAllahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Söz vermiyim ama beklemeye devamCok sukur canim Test gunune 4 gun kalmis..beni dinleme sen bosver bekle
Bu anlattıklarınız okadar kıymetli ki benim için çok ama çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz rabbim de sizin yardımcınız olsunİnan rakamların da bi kıymeti yok. Ben ilk transferime diyorum ya 6 - 6,5 la girdim. Semra Hanım hiç gönüllü değildi. Hiç şans vermedi bile bana. Ama topaç gibi bi oğlan doğurdum işte :) Elinden gelenin en iyisini yap gerisini akışa bırak....
Bol şans
Bu anlattıklarınız okadar kıymetli ki benim için çok ama çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz rabbim de sizin yardımcınız olsun
Canım o 2 antibiyotik öyle bir şey yapmamıştı bende.zitrotek ti sanırımKızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı
Evet o ilaçtan içtim bende o zmn iğnelerdenCanım o 2 antibiyotik öyle bir şey yapmamıştı bende.zitrotek ti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?