Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya baya Allahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Masallah canimm, rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Kizlar burdan sizlere paylasmak istedim bizim dana bugun epey bi rahatti goremem zannediyordum ama gorduk baya baya Allahim sizlerede nasib etsin bu guzel duyguyu Sabir kanatlarin varken yurumektir...🕊
Aman allahım bu nasıl bir rahatlık maşallah allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah

Ayy harika yaa bugunlerinj de gorduk canim cok sukur. Kucaginda da gorecegiz insallah Masallah masallah. Bu ultason goruntulerinden hicbisi anlamiyorum ama cok duygulandim

Ayy harika yaa bugunlerinj de gorduk canim cok sukur. Kucaginda da gorecegiz insallah Masallah masallah. Bu ultason goruntulerinden hicbisi anlamiyorum ama cok duygulandim
Cok sukur kuzum valla erkek anasi olacagimi hic dusunmemistim full kiz var bizim ailede.. Rabbim nasib etti bakalim bebisi oturtup alttan baktigini dusun ortadaki sey iste

Aman allahım bu nasıl bir rahatlık maşallah allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah
Hemde nasil yaylanmis bizim sipa bu simdiden boyle yandim ben ama olsun dun oyle guzeldiki.. gecirdigim surec tedavimiz hersey film seridi gbi gecti gozumun onunden.. kiz erkek fark etmiyor Rabbim kucaklarimizi doldursun saglikli bebislerle

Canım so durumun nedir
. Benimde rahim çok ince neler yaptın bu güne kadar

Yaptığım hiç bir şey işe yaramadı. Ben de sadece kafamı boşalttım, rahatlattım. Tek yaptığım buydu transfer sürecinde.
Doğumdan sonra rahim kalınlığı 8,5 a çıktı. Sanırım normal doğumla yenilendi rahim tabakası.
Şimdi 7. haftamı bitiriyorum 2. gebelikte.
Rahimin kalınlığından ziyade 3 katmanının belirgin olması daha önemliymiş. Benimki de öyleydi.

Çok teşekkür ederim ozaman bende de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü dr bunu bir sorun olarak görseydi söylerdi sanırım

Çok teşekkür ederim ozaman bende de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü dr bunu bir sorun olarak görseydi söylerdi sanırım
İnan rakamların da bi kıymeti yok. Ben ilk transferime diyorum ya 6 - 6,5 la girdim. Semra Hanım hiç gönüllü değildi. Hiç şans vermedi bile bana. Ama topaç gibi bi oğlan doğurdum işte :) Elinden gelenin en iyisini yap gerisini akışa bırak....
Bol şans

Maşallah maşallah hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu anlattıklarınız okadar kıymetli ki benim için çok ama çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz rabbim de sizin yardımcınız olsun

Bu anlattıklarınız okadar kıymetli ki benim için çok ama çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz rabbim de sizin yardımcınız olsun

Bütün iyi dileklerim seninle...
Evlat yolunda çaba sarfedenlerle, maddi manevi emek verenlerle...
Pes etmek yok. Son yumurtaya, son sperme kadar
Umarım hepinizin "Bu sıpa niye bu kadar az şey yiyor deli olacam" gibi sorunsallarınız olur :)

Kızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı

Kızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı
Canım o 2 antibiyotik öyle bir şey yapmamıştı bende.zitrotek ti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…