Allahım çok şükür rabbim Allhim.saglicakla kucağına aldirsin canım benimKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
İnşaallah bende siz gibi burdan hamileleik haberlerimi paylaşırım dua edin bizlere çok geliyoruz arkanızdan inşaallahCanim hayirlisiyla atlatirsin inshaAllah bol yumoslarin toplanir Allahin izniyleGuzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah haziran gibi anca bir daha denerim hemen kaybolma bak bir yere gözlerim arar seniCanım benimİnşallah senden de güzel haberler alacağız
Alllah bin kere razı olsun canım darısı başınaAllahım çok şükür rabbim Allhim.saglicakla kucağına aldirsin canım benim
Tanıdığınız biri mi yoksa sadece duyum mu? Burada bütün ümidini pgt ye bağlayanlar var, o yüzden emin olmadan ya da birebir örneğini görmeden bu tarz paylaşımlar çok umut kırıcı olabiliyor.Haklısin çokta pahali ve garantisi yok. Pgt temiz çıktigi halde çocuğu down olan var.
Bende bunu yazdığımda umudu kırık biriydim.Tedavilerde çoğu şeyin net olmaması sınır bozuyor. Pgt den sağlam dönen bile tutmayabiliyor. Boşuna paralarımızi harcıyoruz gibi bakıyordum. Bunu arkadaşım anlatmıştı etkilendim yazdım. Hiç birşey yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Yanılma payı hep var. Bu örneği vermem herkesin sıkıntı yaşayacağı anlamına gelmiyor tabi. Allah herkese yardım etsinTanıdığınız biri mi yoksa sadece duyum mu? Burada bütün ümidini pgt ye bağlayanlar var, o yüzden emin olmadan ya da birebir örneğini görmeden bu tarz paylaşımlar çok umut kırıcı olabiliyor.
Yanlis etiketleme oldu sanırımArkadaşım hayırlı uğurlu olsun MaşaAllah değerine. Kaçıncı gün değerin acaba ve embriyon kaçıncı gündü bize de söyler misin N Nurnur1010
Allah söyletmiştir belkiYanlis etiketleme oldu sanırımben daha yumoş büyütüyorum
canım merhaba bende memorailde tedaviye başlayacağım dokrounuz kimdi önerdiğiniz doktor var mı ilk görüşmem soner beyl oldu ama hiç memnun kalamadm ben ondanCanim hayirlisiyla atlatirsin inshaAllah bol yumoslarin toplanir Allahin izniyleGuzel haberlerini bekliyoruz
aslında tek bir doktor bakmıyor tedavi bitene kadar . ekip çalışması yapıyorlar ve son kararı semra hanım veriyor .canım merhaba bende memorailde tedaviye başlayacağım dokrounuz kimdi önerdiğiniz doktor var mı ilk görüşmem soner beyl oldu ama hiç memnun kalamadm ben ondan
evet onu biliyorum ama sürekli doktor değişmesi de iyi birşey mi inanın kafam karıştıaslında tek bir doktor bakmıyor tedavi bitene kadar . ekip çalışması yapıyorlar ve son kararı semra hanım veriyor .
benim kanaatimce iyi çünkü fikir alışverişi önemli. Bir doktorun farketmediğini diğeri farkedebiliyor :)evet onu biliyorum ama sürekli doktor değişmesi de iyi birşey mi inanın kafam karıştı
siz ne aşamadasınız peki öğrenebilir miyimbenim kanaatimce iyi çünkü fikir alışverişi önemli. Bir doktorun farketmediğini diğeri farkedebiliyor :)
Transferi bekliyorum nasipse 2-3 hafta kaldı .siz ne aşamadasınız peki öğrenebilir miyim
Maşallahhh inşlallah pozitif olur sorun neydi belli mi acaba ?Transferi bekliyorum nasipse 2-3 hafta kaldı .
İnşaallah :) evet pcos var bende .Maşallahhh inşlallah pozitif olur sorun neydi belli mi acaba ?
bende de var birde eşimin kromozmda sorun çıktı inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımızaİnşaallah :) evet pcos var bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?